Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ποσα ενσημα χρειαζονται για να εχει καποιος ασφαλεια το 17; Το 2016 αρχισα να δουλεύω απο τον Ιούνιο και με κολλαει κανονικα τα ενσημα μεχρι τωρα για εξαημερη εργασια. Παλια απ οσο θυμαμαι ηταν 50 ενσημα το χρονο αλλα δεν ξερω αν αλλαξε κατι. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 νομιζω 50 τον προηγουμενο χρονο Μπες εδω, βαλε τα στοιχεια σου και δες αν εχεις ασφαλεια https://apps.ika.gr/eInsEligibility/faces/secureAll/showInsReport.xhtml 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τωρα εχω, θα δειξει και για το 2017? Μπηκα σε αυτο που μου εστειλες μεχρι 28/2/2017 δειχνει, λογικα μετα την ληξη θα μου δειξει αν ανανεωθηκε αν δεν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τωρα εχω, θα δειξει και για το 2017 Αν δουλευεις απο τον Ιουνιο, φυσικα και θα εχεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μετρο στην Αθηνα εχει κανονικα σημερα μεχρι τις 2 το πρωι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τωρα εχω, θα δειξει και για το 2017? Μπηκα σε αυτο που μου εστειλες μεχρι 28/2/2017 δειχνει, λογικα μετα την ληξη θα μου δειξει αν ανανεωθηκε αν δεν κανω λαθος Αν δεν κανω λαθος τα 50 ενσημα πρεπει να ειναι "τους τελευταιους 12 μηνες", οχι τις χρονιες οπως τις μετραμε, π.χ. απο 2016 εως 2017. Αρα οσο συνεχιζεις να δουλευεις θα εχεις ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν κανω λαθος τα 50 ενσημα πρεπει να ειναι "τους τελευταιους 12 μηνες", οχι τις χρονιες οπως τις μετραμε, π.χ. απο 2016 εως 2017. Αρα οσο συνεχιζεις να δουλευεις θα εχεις ασφαλεια είναι δυνατή η χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας, με τη συμπλήρωση τουλάχιστον πενήντα (50) ημερών ασφάλισης, είτε κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2016), είτε κατά το τελευταίο δεκαπεντάμηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του δεκαπενταμήνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μετρο στην Αθηνα εχει κανονικα σημερα μεχρι τις 2 το πρωι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Λογικα θα εχω, θα δειξει μετα τα τελη του Φεβρουαρίου, σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Λογικα θα εχω, θα δειξει μετα τα τελη του Φεβρουαρίου, σας ευχαριστώ Σιγουρα θα εχεις αν δουλευεις απο Ιουνιο μεχρι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Στο device manager του Android μου εμφανίζει ότι είμαι συνδεμένος σε μια συσκευή με το όνομα amlogic venz_a. Τι είναι αυτό ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοεις; Oτι ασχολεισαι με σκυλους, εισαι ζωοφιλος. Οχι? Συχνα στα ονειρα βλεπουμε οτι μας απασχολει. Τα σκυλιά στα όνειρα μας συμβολίζουν τα όρια, τους ηθικούς φραγμούς, είναι ο νομός που ορίζει τι είναι το μη επιτρεπτό, όταν βλέπουμε οποιoδήποτε σπίτι στο όνειρο μας τότε αυτό συμβολίζει την προσωπικότητά μας, τώρα το σπίτι στο όνειρο σου είναι δικό σου, τα σκυλιά είναι στο υπόγειο, για σκέψου μήπως τώρα τελευταία "αδυνατίζουν" και αποδυναμώνονται κάποιες από τις αξίες σου; Και σου είναι αδύνατον να τις "ταΐσεις, φροντίσεις"; τα σκυλιά συμβολίζουν την ηθική αφοσίωση και όχι φραγμούς και αναλογικά το πόσο μακρυά προτίθεσαι να φτάσεις ανεξαρτήτως νόμων και επιτρεπόμενων, και το σπίτι δεν είναι η προσωπικότητα αλλά η φιλοδοξία που έχουμε για τον εαυτό μας, καθώς κάθε σπίτι είναι αλληλένδετο με τη δόμηση και την τάξη. Οπότε εγώ καταλήγω, Hellaslover, ότι αυτή την απόφαση (ξέρεις ποια) που είναι να πάρεις, παρ' την άμεσα, είναι ξεκάθαρο το νόημα. Ελπιζω να μη μιλατε σοβαρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εχω κανει καποιες αγορές απο Gearbest. Ξαφνικα σημερα μου ηρθε μεηλ Thank you for your purchase, ενος αντικειμενου το οποιο είχα δει καποια στιγμη αλλα ποτε δεν ειχα αγορασει. Το κουφο ειναι πως στο my orders δεν βλεπω τετοιο order. Τι φαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει ρολόι με ακριβή live μέτρηση χιλιομέτρων; Έχω την εντύπωση ότι πολλά από αυτά που χρησιμοποιούν την μέθοδο του "gps tracking" έχουν σημαντική καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Όλα με gps tracking είναι. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να μετράει απόσταση μια συσκευή που φοριέται; Αυτά τα apps στο κινητό που μετράνε βήματα πάντως, είναι τα πλέον αναξιόπιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις