Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! 
Εχω ενα hotmail με αρκετα μηνυματα μεσα και αναρωτιομουν που μπορω να δω ποση χωρητικότητα εχω ακομα.
Για παραδειγμα στο gmail γραφει κατω κατω οτι χρησιμοποιεις τοσα  με οριο τοσα. 
Στο Hotmail που μπορω να δω αυτη την πληροφορια? Εχω ψαξει αλλα ματαια.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ερασιτεχνικη αποκλειστικα χρηση ποσα watt κολλητηρι χρειαζομαι? Η χρηση του θα ειναι για βυσματα κυριως. Ψαχνω κατι σχετικα φτηνο.

Δημοσ.

Η δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά; ρωτώ γιατί κάνανε κάτι έργα, τελείωσαν;

Δημοσ.

Καλημερα,οταν στο FB μπαινω σε διαγωνισμο και πρεπει να κανω κοινοποιηση

Επιλογω το

α) Κοινοποιηση(φιλοι)

ή το

β) Κοινοποιηση...

Το οποιο μετα αυτο οπως και το αλλο φαινεται στο χρονολογιο μου?

Ευχαριστω

Ε τι λες να κάνει;

Δημοσ.

Τι σημαινει αν δεις οτι βρησκεις σκυλους παρατημενους (σε δικο σου χωρο και οπου καλα ειναι δικα σου τα σκυλακια) σε ονειρο; Ειναι η δευτερη η τριτη φορα που βλεπω κατι τετοιο

Δημοσ.

ότι πρέπει να κάνεις unfollow τους φίλους και unlike τις σελίδες στο φέησμπουκ που ανεβάζουν όλη την ώρα πόσα κουτάβια βρέθηκαν και πόσα χάθηκαν σε κάθε κωλοχώρι.

• Like 4
Δημοσ.

Τι σημαινει αν δεις οτι βρησκεις σκυλους παρατημενους (σε δικο σου χωρο και οπου καλα ειναι δικα σου τα σκυλακια) σε ονειρο; Ειναι η δευτερη η τριτη φορα που βλεπω κατι τετοιο

Επιστημονικα μιλώντας, νομίζω ο σκυλος στα όνειρα συμβολιζει το φιλο.

Δημοσ.

Για να βλεπεις συνεχεια σκυλους σημαινει οτι ασχολεισαι με το σπορ αυτο.

Δημοσ.

Για να βλεπεις συνεχεια σκυλους σημαινει οτι ασχολεισαι με το σπορ αυτο.

Τι εννοεις;

Επιστημονικα μιλώντας, νομίζω ο σκυλος στα όνειρα συμβολιζει το φιλο.

Και τι μ'αυτο;

Σημερα ειδα οτι βρηκα 5-6 σκυλακια στο υπογειο ενος σπιτιου που ανηκε σε μενα. Ηταν πλημμυρισμενο και βρηκα και ενα παλιο μου φιλο να μενει/κοιμαται εκει και του φωναξα "πως ζεις ετσι ρε". Τα σκυλια ηταν πεινασμενα κτλ και μου φενοταν αδυνατο να τα φροντησω.

Ειδα κ αλλα ονειρα και ενα απ αυτα ηταν με κατι παιδια και καλα φιλοι μου αλλα αγνωστοι στο ονειρο που ηρθαν να παιξουμε μπασκετ (οχι στο ιδιο σπιτι) και εγω καθομουν και σκεφτομουν που να παμε και αν εχει κανενα παρκο κοντα

Δημοσ.

Τα σκυλιά στα όνειρα μας συμβολίζουν τα όρια, τους ηθικούς φραγμούς, είναι ο νομός που ορίζει τι είναι το μη επιτρεπτό, όταν βλέπουμε οποιoδήποτε σπίτι στο όνειρο μας τότε αυτό συμβολίζει την προσωπικότητά μας, τώρα το σπίτι στο όνειρο σου είναι δικό σου, τα σκυλιά είναι στο υπόγειο, για σκέψου μήπως τώρα τελευταία "αδυνατίζουν" και αποδυναμώνονται κάποιες από τις αξίες σου; Και σου είναι αδύνατον να τις "ταΐσεις, φροντίσεις"; 

Δημοσ.

Τα σκυλιά στα όνειρα μας συμβολίζουν τα όρια, τους ηθικούς φραγμούς, είναι ο νομός που ορίζει τι είναι το μη επιτρεπτό, όταν βλέπουμε οποιoδήποτε σπίτι στο όνειρο μας τότε αυτό συμβολίζει την προσωπικότητά μας, τώρα το σπίτι στο όνειρο σου είναι δικό σου, τα σκυλιά είναι στο υπόγειο, για σκέψου μήπως τώρα τελευταία "αδυνατίζουν" και αποδυναμώνονται κάποιες από τις αξίες σου; Και σου είναι αδύνατον να τις "ταΐσεις, φροντίσεις";

Αυτά είναι ανοησίες, τα σκυλιά συμβολίζουν την ηθική αφοσίωση και όχι φραγμούς και αναλογικά το πόσο μακρυά προτίθεσαι να φτάσεις ανεξαρτήτως νόμων και επιτρεπόμενων, και το σπίτι δεν είναι η προσωπικότητα αλλά η φιλοδοξία που έχουμε για τον εαυτό μας, καθώς κάθε σπίτι είναι αλληλένδετο με τη δόμηση και την τάξη.

Οπότε εγώ καταλήγω, Hellaslover, ότι αυτή την απόφαση (ξέρεις ποια) που είναι να πάρεις, παρ' την άμεσα, είναι ξεκάθαρο το νόημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...