Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρώτο μνμ τον νέο χρόνο οπότε καλή χρονιά σε ολους !

πάμε στο παρασύνθημα τωρα , ρε παίδες μια φίλη έσβησε καταλαθος απο το κινητό καμιά 20ρια φωτογραφίες που της άρεσαν πολύ και δεν της ειχε περάσει πουθενά αλλού !

Ξέρετε κάναν εύκολο τρόπο να μου τον πείτε κ να της τον πω μήπως και τις επαναφέρει ?

thanks

Θυμάμαι που ο ξάδερφος μου είχε κάνει το ίδιο και είχε τρελαθεί να βρει λύση. Ήταν πολύ δύσκολο απ'οσο θυμάμαι. Ρουταρε το τηλέφωνο, πέρασε κάτι προγράμματα στον υπολογιστή, έκανε αναζήτηση στους κρυφούς φακέλους του Android, τις βρήκε, τις αντέγραψε στο υπολογιστή και μετά έπρεπε να κάνει αποκατάσταση γιατί ήταν κατεστραμενες. Αλλά μιλάμε για άνθρωπο με 10 πτυχία σε προγραμματισμό, μαθηματικά, computer vision και ένα σωρό άλλα που δεν θυμάμαι. Και αυτού του είχε φανεί άθλος αυτό που έκανε, και του πήρε και μια βδομάδα περίπου.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χρησιμοποιω το OneNote για να σημειωνω τις δουλειες που εχω να κανω. Μπορω στο desktop να βαλω το onenote να ανοιγει μολις τον ενεργοποιω;

θελω να τα βλεπω αμεσως μολις τον ανοιγω γιατι το ξεχναω και μετα που το θυμαμαι εινια αργα, εχουν κλεισει τραπεζες, ταχυδρομεια, κλπ

Το ένα μάτι της κουζίνας που έχει ένα μικρό μέσα και εξωτερικά ένα μεγαλύτερο δεν ανάβει το μεγαλύτερο. Τι λέτε να φταίει?

Πατάς κάποιο κουμπί για να ανάψει κ το υπολειπο.κάπου εκεί ειναι..

Πατάς κάποιο κουμπί για να ανάψει κ το υπόλοιπο. κάπου εκεί είναι..

Ή περιστρέφεις το κουμπί πέραν του υψηλότερου βαθμού (π.χ. 9) και το αφήνεις να επιστρέψει στο 9. Ακολούθως μπορείς να το χαμηλώσεις χωρίς να σβήσει το εξωτερικό μέρος.

εχω μια χρεωστικη mastercard , στο paypal που την βαζω στο credit cards η στο bank acounts? δοκιμασα στο credit cards να την περασω αλλα δεν την δεχεται! μου γραφει This card is not accepted. Please use a different card.την καρτα σημερα την εβγαλα σε εναν λογαριασμο που ειχα καιρο και ειναι αδρανεις με υπολειπο 1.20 ευρω. μηπος φτεει οτι ειναι σε αδρανεια?

• Moderators

εχω μια χρεωστικη mastercard , στο paypal που την βαζω στο credit cards η στο bank acounts? δοκιμασα στο credit cards να την περασω αλλα δεν την δεχεται! μου γραφει This card is not accepted. Please use a different card.την καρτα σημερα την εβγαλα σε εναν λογαριασμο που ειχα καιρο και ειναι αδρανεις με υπολειπο 1.20 ευρω. μηπος φτεει οτι ειναι σε αδρανεια?

Οι κάρτες στο credit cards πάνε, ρώτα την τράπεζα μήπως υπάρχει θέμα.

Όταν προσθέτεις μια καινούρια κάρτα, το paypal σε χρεώνει ένα μικρό ποσό για να γίνει ταυτοποίηση. Έχω καιρό να βάλω καινούρια κάρτα στο paypal και δεν είμαι σίγουρος αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά την τελευταία φορά που κοίταξα το ποσό ήταν 1.50 ευρώ, αν λες ότι έχεις 1.20 μέσα στον λογαριασμό τότε την έκατσες για 30 σεντ.

Καλημερα,οταν στο FB μπαινω σε διαγωνισμο και πρεπει να κανω κοινοποιηση

Επιλογω το 

α) Κοινοποιηση(φιλοι)

ή το 

β) Κοινοποιηση...

Το οποιο μετα αυτο οπως και το αλλο φαινεται στο χρονολογιο μου?

Ευχαριστω

Παλιά ο ΟΑΕΔ είχε ένα φόρουμ, σαν το insomnia καλή ώρα, στο οποίο έμπαινες και ρωτούσες πράγματα (σχετικά με τον ΟΑΕΔ προφανώς). Τώρα δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...