Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κινητό με android 6 πως μπορούμε να εμφανίσουμε τις ρυθμίσεις σε μια εφαρμογή; Δεν βγάζει τις 3 τελίτσες και το κινητό δεν έχει options button.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σε κινητό με android 6 πως μπορούμε να εμφανίσουμε τις ρυθμίσεις σε μια εφαρμογή; Δεν βγάζει τις 3 τελίτσες και το κινητό δεν έχει options button.

Δοκιμασε με παρατεταμενο πατημα του Menu button ή του Back button. Βεβαια μπορει απλα η εφαρμογη να μην εχει μενου ρυθμισεων.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε με παρατεταμενο πατημα του Menu button ή του Back button. Βεβαια μπορει απλα η εφαρμογη να μην εχει μενου ρυθμισεων.

Thanks, τα δοκίμασα αλλά τίποτα! Πρέπει να έχει, είναι η εφαρμογή internet, ο browser που έχει εγκατεστημένο το android από μόνο του. (Τώρα θα μου πεις τι τον θες αυτόν τον browser αλλά οκ....:D ).

Δημοσ.

Για δοκίμασε αυτά που αναφέρουν εδώ , μήπως.

Σ'ευχαριστώ, το είχα δει αλλά νομίζω αυτό το μενού είναι μόνο σε samsung συσκευές, δεν το βρίσκω κάπου!

Δημοσ.

Ποιο κινητό έχεις; (homtom h17 ή θυμάμαι λάθος?)

eta: Επίσης, πέρα από το Settings → Accessibility → Dexterity and Interaction → and turn on Assistant Menu, το οποίο δεν μπορείς να βρεις, δοκίμασες το τελευταίο κόλπο που αναφέρει με το keyboard;

Δλδ, κάνε πως πας να γράψεις στον browser κι αφού ανοίξει το πληκτρολόγιο, πάτα το back button.

Δημοσ.

Ποιο κινητό έχεις; (homtom h17 ή θυμάμαι λάθος?)

Έχω αυτό, αλλά δεν έχει πρόβλημα αυτό γιατί έχει ήδη options κουμπί. Έχω κι ένα χειρότερο (bluboo maya) αυτό έχει το θέμα!

Δημοσ.

This? > Δλδ, κάνε πως πας να γράψεις στον browser κι αφού ανοίξει το πληκτρολόγιο, πάτα το back button.

Τίποτα...ούτε με απλό πάτημα βλέπω κάτι, ούτε με παρατεταμένο...thanks όμως!

• Like 1
Δημοσ.

bluboo maya

Μικρή απορία: Πού πας και τα βρίσκεις..; :cry:  Δε νομίζω Κίνα μεριά.. το συγκεκριμένο το κόβω για μεξικάνικο! 

d015.gif :P

• Like 2
Δημοσ.

Mηπως ξερετε καποιο τροπο ή καποιο πρόγραμμα ώστε να παει πιο αργα ο υπολογιστης ενώ παιζει ένα game, δηλαδή με αυτό το τροπο να διευκολυνθούμε?

Δημοσ.

Πρώτο μνμ τον νέο χρόνο οπότε καλή χρονιά σε ολους !

πάμε στο παρασύνθημα τωρα , ρε παίδες μια φίλη έσβησε καταλαθος απο το κινητό καμιά 20ρια φωτογραφίες που της άρεσαν πολύ και δεν της ειχε περάσει πουθενά αλλού !

Ξέρετε κάναν εύκολο τρόπο να μου τον πείτε κ να της τον πω μήπως και τις επαναφέρει ?

thanks

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτο μνμ τον νέο χρόνο οπότε καλή χρονιά σε ολους !

πάμε στο παρασύνθημα τωρα , ρε παίδες μια φίλη έσβησε καταλαθος απο το κινητό καμιά 20ρια φωτογραφίες που της άρεσαν πολύ και δεν της ειχε περάσει πουθενά αλλού !

Ξέρετε κάναν εύκολο τρόπο να μου τον πείτε κ να της τον πω μήπως και τις επαναφέρει ?

thanks

Αν ήταν στην κάρτα μνήμης πιθανό να γίνεται με ένα από τα πολλά προγράμματα ανάκτησης που υπάρχουν (έχει και δωρεάν), αν ήταν στη μνήμη του κινητού δεν ξέρω...καλή χρονιά!

Α και να μη τραβήξει άλλες μέχρι να δει τι θα κάνει!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...