Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ευχαριστώ :)

Worst-case σενάριο (-5°C εξωτερική, 20°C εσωτερική) με συντελεστή "3" στη μόνωση (είναι 20 ετών το σπίτι) θέλω... 80,000+ kCal/h. Άουτς!

Τον επόμενο καιρό θα το δω πιο αναλυτικά / σωστά, προσπαθώ να βρω τα οικονομικά μεγέθη μπας και πετάξουμε το πετρέλαιο και μπουν αντλίες θερμότητας (με το ήδη υπάρχον σύστημα του καλοριφέρ, σώματα κλπ).

Φαντάζομαι ότι θα κρατήσεις το καλοριφέρ για backup ή θα πάρεις Α/Θ με θερμαντική πλάκα/αντίσταση για να καλύπτεσαι και με χαμηλές θερμοκρασίες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φαντάζομαι ότι θα κρατήσεις το καλοριφέρ για backup ή θα πάρεις Α/Θ με θερμαντική πλάκα/αντίσταση για να καλύπτεσαι και με χαμηλές θερμοκρασίες?

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά είναι, ακόμα στο "να δούμε τι παίζει" είμαστε. Μπορεί να μείνει για "τα ζόρια" (οπότε η Α/Θ να λειτουργεί για το base load τον περισσότερο καιρό). Μπορεί να δοθεί στο αποκάτω διαμέρισμα εξ' ολοκλήρου (να γίνουν δύο χωριστά κυκλώματα, το ένα μόνο Α/Θ, το άλλο μόνο πετρέλαιο). Μπορεί και να ξηλωθεί τελείως και να μπει Α/Θ με αντίσταση όπως λες. 

Θέλω να υπολογίσω διάφορα σενάρια, ώστε να δω τι συμφέρει και σαν αρχικό κόστος, αλλά και στην χρήση. Και αν συμφέρει κάτι, μήπως δε πειραχτεί και τίποτα τελικά.

:P

• Like 1

εχω καρτο τηλεφωνο κοσμοτε τον ιανουριο παω ρομη τι παιζει σε χρεωσης για τηλ και γαιφαι

http://www.iefimerida.gr/news/232996/terma-oi-hreoseis-periagogis-entos-tis-ee-analytika-o-timokatalogos-gia-kliseis-sms

πάρε τηλ και στο πάροχόσου κινητής

Το μήνυμα της WIND, ερχόμενοι από Βραζιλία με ενδιάμεση στη Ρώμη.

ENTOΣ EE: KATANAΛΩNETE THN ENΣΩMATΩMENH XPHΣH ΠPOΣ OΛOYΣ AΠO BONUS K ΠAKETA ME EΠIΠΛEON XPEΩΣH 0,062E/Λ (EΛAX. ΔIAPKEIA 30 ΔEYT), 0,0248E/SMS & 0,062E/MB (XPEΩΣH/KB). EAN ΔEN EXETE ΠAKETO H META TH ΔΩPEAN XPHΣH IΣXYOYN EΘNIKEΣ XPEΩΣEIΣ. EIΣEPXOMENEΣ 0,0142E/Λ (XPEΩΣH/ΔEYT). YΠ. EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ: 112 K ΠΛ. XPEΩΣEΩN: 00306935601266 (ΔΩPEAN)

Αν δεν κάνω λάθος, είναι κοινές οι χρεώσεις ΚΑΙ για τους τρεις παρόχους.

Θέλω να στείλω ένα μικρό δέμα στις ΗΠΑ. Πρόκειται για δώρο και είναι ρούχα. Αν γράψω πάνω στο κουτί πως είναι δώρο, θα υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν εχω ρεύμα εδω και 2 ώρες. Ξερει κάποιος τι μπορώ να κάνω μιας και το τηλέφωνο για τις βλάβες το έχουν κατεβασμένο;

• Super Moderators

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν εχω ρεύμα εδω και 2 ώρες. Ξερει κάποιος τι μπορώ να κάνω μιας και το τηλέφωνο για τις βλάβες το έχουν κατεβασμένο;

Αθήνα, Νότια Προάστια?

Γίνονται εργασίες αποκατάστασης από ότι πήρε το μάτι μου, οπότε υπομονή...

Καλη χρονια σε ολους. Ποτε χρησιμοποιουμε τηλεφωνικα καλωδια με 4 ζευγη αντι για το κλασικο με 2?

Όταν έχουμε παραπάνω από δύο γραμμές τηλεφώνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...