mylo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 έληξε η χρεωστική και έβγαλα καινούργια. αν τη περάσω στο paypal θα μου ξανακρατήσει το 1,5 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 έληξε η χρεωστική και έβγαλα καινούργια. αν τη περάσω στο paypal θα μου ξανακρατήσει το 1,5 ευρώ? Ναι, αυτό το κάνει για κάθε καινούρια κάρτα που βάζεις. Το 1.5 ευρώ επιστρέφεται όταν γίνει η επιβεβαίωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αν κάποιος κάνει δεύτερο πτυχίο ενώ εργάζεται, πρέπει να κάνει την πρακτική? Ας υποθέσουμε πως εργάζεται σε κάτι παρεμφερές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αν κάποιος κάνει δεύτερο πτυχίο ενώ εργάζεται, πρέπει να κάνει την πρακτική? Ας υποθέσουμε πως εργάζεται σε κάτι παρεμφερές. Ίσως μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται εκεί που είναι ήδη και απλά να τον δηλώσουν σαν πρακτική. Νομίζω αυτό είχε κάνει φίλος μου που είχε πάρει δεύτερο πτυχίο ΤΕΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Η Visa και η Mastercard τί ακριβώς είναι, ποιές διαφορές έχουν και τι σκοπό επιτελούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σε τι γραφείο μπορώ να απευθυνθώ για να με βοηθήσουν να φέρω κάτι από το alibaba; Αναλαμβάνουν τα εκτελωνιστικά γραφεία τέτοια πράγματα για ιδιώτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν θες ένα πράγμα για προσωπική χρήση ίσως πουλάνε και στο aliexpress οι ίδιοι. Αν είναι πολύ βαρύ, ρώτα μια μεταφορική. Εχουν και εκτελωνιστές αλλά για να σου πουν τιμή θέλουν ακριβείς διαστάσεις του κουτιού και βάρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν θες ένα πράγμα για προσωπική χρήση ίσως πουλάνε και στο aliexpress οι ίδιοι. Αν είναι πολύ βαρύ, ρώτα μια μεταφορική. Εχουν και εκτελωνιστές αλλά για να σου πουν τιμή θέλουν ακριβείς διαστάσεις του κουτιού και βάρος. Ευχαριστώ! Η μεταφορική δεν είναι για να μου το φέρει αφού έρθει στο λιμάνι και μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μεταφορική cargo-shipping-logistics εννοώ. Αυτοί αναλαμβάνουν τα πάντα για να σου φέρουν κάτι απλά για τιμές χρειάζονται μεγάλη ακρίβεια σε διαστάσεις και βάρος συσκευασίας. Τι θες ακριβώς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μεταφορική cargo-shipping-logistics εννοώ. Αυτοί αναλαμβάνουν τα πάντα για να σου φέρουν κάτι απλά για τιμές χρειάζονται μεγάλη ακρίβεια σε διαστάσεις και βάρος συσκευασίας. Τι θες ακριβώς? Σκέφτομαι για 1-2 πράγματα που έχουν καλές τιμές, αλλά είναι βαριά και ογκώδη. Γι'αυτό θέλω να δω αν αξίζει τον κόπο με τα μεταφορικά, τα τελωνεία κλπ. Προσπαθώ να καταλάβω και τι παίζει με τους Κινέζους στο alibaba, με τα λιμάνια, τα κοντέινερ κλπ. Μάλλον πρέπει να ρωτήσω εταιρεία και ίσως ανοίξω κι ένα θέμα εδώ μήπως ξέρουν κάποιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει κάνας τσαπατσούλικος - γρήγορος - εύκολος τρόπος να βρω τις ανάγκες ισχύος ενός σπιτιού για θέρμανση; Έστω κάνα calculator που να μη ζητάει πολλά - πολλά; Κατά προσέγγιση φυσικά, δε θέλω να κάνω μηχανολογική μελέτη (ακόμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα, θελω να στειλω ενα email για ευχες και κανα δυο αλλα πραγματα σε μια αμερικανιδα. Το ύφος ειναι μισο τυπικο, μισο φιλικο. Πως να το τελειώσω? Το best regards μου κάθεται καλά, αλλα μηπως οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει κάνας τσαπατσούλικος - γρήγορος - εύκολος τρόπος να βρω τις ανάγκες ισχύος ενός σπιτιού για θέρμανση; Έστω κάνα calculator που να μη ζητάει πολλά - πολλά; Κατά προσέγγιση φυσικά, δε θέλω να κάνω μηχανολογική μελέτη (ακόμα). Ένας μπακαλίστικος τρόπος είναι αυτός: V x K x C = Kcal / h 1 KW/h= 860 kcal/h Όπου: V : Όγκος κτιρίου σε κυβικά μέτρα Κ : Ποιότητα Θερμικής Μόνωσης κτιρίου C : Η επιθυμητή αύξηση της θερμοκρασίας στο χώρο σε σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία, σε βαθμούς κελσίου (C°) Ο συντελεστής k μπορεί να είναι και κάτω από 1,5 αν έχεις εξαιρετικά καλή μόνωση, μπορεί να είναι και πάνω από 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ένας μπακαλίστικος τρόπος είναι αυτός: Ο συντελεστής k μπορεί να είναι και κάτω από 1,5 αν έχεις εξαιρετικά καλή μόνωση, μπορεί να είναι και πάνω από 3. Ευχαριστώ Worst-case σενάριο (-5°C εξωτερική, 20°C εσωτερική) με συντελεστή "3" στη μόνωση (είναι 20 ετών το σπίτι) θέλω... 80,000+ kCal/h. Άουτς! Τον επόμενο καιρό θα το δω πιο αναλυτικά / σωστά, προσπαθώ να βρω τα οικονομικά μεγέθη μπας και πετάξουμε το πετρέλαιο και μπουν αντλίες θερμότητας (με το ήδη υπάρχον σύστημα του καλοριφέρ, σώματα κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis43 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ta PPD saits πως λειτουργούν ξερει καποιος ειδικός να μ το εξηγήσει?σε πμ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις