Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, είσαι μεγάλος ηγέτης ε, μου κοψε και το έκανα πριν δω το μήνυμά σου, αλλά τελικά αυτό ήταν, όχι το κλασσικό φίλτρο, αυτό το δευτερεύoν που λες. Κατ' αρχάς έβγαλα τα αεροπορικά μου σε κέρματα από εκεί μέσα, βρήκα ένα ραβασάκι σε εισιτήριο μετρό, άπειρα φιλτράκια swan, ξεχασμένα μυστικά και νεανικές ονειροπολήσεις. Και φυσικά τα στέγνωσε όλα σε χρόνο ρεκόρ.

Στα μείον ότι σίγουρα έχω χολέρα μετά το καθάρισμα.

Επεξ/σία από Lucifer
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι η πρώτη φορά που θα σιδερώσω στη ζωή μου, αποκλείεται να πάει κάτι λάθος.

Εξαρτάται από το πόσο καλλιτεχνική φύση είσαι. Η πρώτη - και τελευταία... - φορά που σιδέρωσα εγώ, ήταν στο στρατό: Περιμέναμε επίσκεψη τού καιγαμωστράτηγου στη μονάδα και ο θείος διέταξε να σιδερώσουμε τις στολές εξόδου, που θα φορούσαμε κατά την επιθεώρηση.

Το παντελόνι τής δικής μου κατέληξε με τέσσερις ελικοειδείς τσακίσεις σε κάθε μπατζάκι. Μ' έστειλαν σκοπιά προφανώς...

• Like 4

Εξαρτάται από το πόσο καλλιτεχνική φύση είσαι. Η πρώτη - και τελευταία... - φορά που σιδέρωσα εγώ, ήταν στο στρατό: Περιμέναμε επίσκεψη τού καιγαμωστράτηγου στη μονάδα και ο θείος διέταξε να σιδερώσουμε τις στολές εξόδου, που θα φορούσαμε κατά την επιθεώρηση.

Το παντελόνι τής δικής μου κατέληξε με τέσσερις ελικοειδείς τσακίσεις σε κάθε μπατζάκι. Μ' έστειλαν σκοπιά προφανώς...

Έκλαψα. :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

How do I calculate shipping costs?

Please understand that Alibaba.com is only a business platform and we do not get involved in business transactions between buyers and suppliers. If you have any question about the shipment cost, please contact the supplier directly.

Besides, through http://logistics.alibaba.com/buyer.htm, you can calculate the shipping cost. But it is just for your reference.

https://service.alibaba.com/buyer/faq_detail/13859349.htm

• Like 1

Υ.Γ. αν δεν έχεις ανοίξει το κάτω φίλτρο, βάλε καμία πετσέτα στο πάτωμα καλού κακού, γάντια, και καμία λεκάνη εύκαιρη

Στα μείον ότι σίγουρα έχω χολέρα μετά το καθάρισμα.

Προειδοποίησα πάντως  :-D

Το έχω πάθει και ευτυχώς η ελληνίδα μάνα έδωσε την λύση. Μετά βέβαια (επειδή ένα μυαλό έχουμε χειμώνα καλοκάιρι), το ξαναέπαθα και ψαχνόμουν πάλι. Την 3η φορά το θυμήθηκα να κοιτάξω  :ph34r:

Τελικά δεν ήρθε ακόμα η ώρα για τούτα δω τα χέρια να σιδερώσουν. :-D

Αν ποτέ σιδερωσεις κάτω από το πανί της σιδεροστρας βάλε αλουμινοχαρτο βοηθάει τρελά.

Μου έχουν στείλει ένα δέμα στα κτελ αλλά δεν μπορώ να πάω να το πάρω γιατί είμαι άρρωστος, μπορούν να μου το στείλουν σπίτι με κουριερ η να στείλω εγώ ένα κουριερ εγώ να το πάρει.

• Like 1

Γειά σας και χρόνια πολλά με υγεία.

Έχω μια γρήγορη απορία : γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλη δυνατότητα (πλην uploadimage, imageshack κ.λπ.) για επισύναψη screenshot σε post, στο forum εδώ; Συνήθως χρησιμοποιώ την πρώτη επιλογή, αλλά έχει ημερομηνία λήξεως (νομίζω), με αποτέλεσμα αν αναζητήσει κάνεις μετά από καιρό πληροφορίες από το εκάστοτε post, να μην βλέπει τις επισυνημμένες εικόνες. Η δεύτερη επιλογή (imageshack) έχει ολόκληρη μανούρα για να γίνει upload το screenshot (λογαριασμοί κ.ο.κ.).

Προειδοποίησα πάντως :-D

Το έχω πάθει και ευτυχώς η ελληνίδα μάνα έδωσε την λύση. Μετά βέβαια (επειδή ένα μυαλό έχουμε χειμώνα καλοκάιρι), το ξαναέπαθα και ψαχνόμουν πάλι. Την 3η φορά το θυμήθηκα να κοιτάξω :ph34r:

(Όσο περιμένω καρτερικά για κάποια απάντηση στο παραπάνω ερώτημά μου, είπα να συνεισφέρω στο συγκεκριμένο ποστ)

Γενικά θέλει συχνό καθάρισμα. Σας το λέω γιατί αφενός στο πατρικό είχαμε ξεχωριστό στεγνωτήριο (Miele αθάνατο) και αφετέρου στο σπίτι, πλυντήριο - στεγνωτήριο.

TIP: Αν περιέχει ξεχωριστό δοχείο συλλογής νερού (στο Miele το συνάντησα εγώ, το multi culti έχει απευθείας - μάλλον - σύνδεση με αποχέτευση, για την απορροή), το κρατάμε και το χρησιμοποιούμε στο σίδερο (απεσταγμένο νερό - πληροφορία από το service).

Έχω μια γρήγορη απορία : γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλη δυνατότητα (πλην uploadimage, imageshack κ.λπ.) για επισύναψη screenshot σε post, στο forum εδώ; Συνήθως χρησιμοποιώ την πρώτη επιλογή, αλλά έχει ημερομηνία λήξεως (νομίζω), με αποτέλεσμα αν αναζητήσει κάνεις μετά από καιρό πληροφορίες από το εκάστοτε post, να μην βλέπει τις επισυνημμένες εικόνες. Η δεύτερη επιλογή (imageshack) έχει ολόκληρη μανούρα για να γίνει upload το screenshot (λογαριασμοί κ.ο.κ.).

http://tinypic.com/

Περισσότερες επιλογές απάντησης --> Επισύναψη αρχείων --> Επιλέγεις αρχείο --> Πας τον κέρσορα στο σημείο του post που θέλεις να προστεθεί η εικόνα --> Προσθήκη εικόνας σε μήνυμα.

Η εικόνα ανεβαίνει στο server του insomnia και για όσο καιρό υπάρχει το post, θα υπάρχουν και οι εικόνες μέσα

• Like 1

Περισσότερες επιλογές απάντησης --> Επισύναψη αρχείων --> Επιλέγεις αρχείο --> Πας τον κέρσορα στο σημείο του post που θέλεις να προστεθεί η εικόνα --> Προσθήκη εικόνας σε μήνυμα.

Η εικόνα ανεβαίνει στο server του insomnia και για όσο καιρό υπάρχει το post, θα υπάρχουν και οι εικόνες μέσα

Μπορω να το κανω και απο την έκδοση για κινητά αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...