panosno1com Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 sites παρόμοια του steam ?εκανα μια Mini google και βρηκα direct2drive καπως ετσι ! Ξερετε καποια εναλλακτικα;Κυριως θελω να αγορασω φτηνοτερα των 49 που το χει το steam το fm 2013 . Να το αγοράσω κανονικα οχι θειου. Επισης αν υπάρχει καποιο site να αγοράζουμε keys για παιχνιδια , δυστυχως απ οτι μου δειξε το παιχνιδι του θειου fm 2013 δεν παιρνει κλειδι.. ευχαριστω σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Kαταρχας το fm 2013 δεν αξιζει ουτε 5 ευρω. ειναι μαπα σαν παιχνιδι. Βγαινει μονο σε steam. δηλαδη και retail να το παρεις θα το ενεργοποιησεις μεσω steam. Αν τελικα το παρεις εχουν παιξει προσφορες πολυ χαμηλοτερα απο τα 49 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 μου αρέσει που το 1ο post γράφει για απορίες που δεν υπάρχουν αντίστοιχα sections στο forum 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 i know thresh αλλα αυτο το τοπικ ,εμενα εννοω δε ξερω γι αλλους, μου ρχεται πρωτο στο μυαλο οταν θελω να ρωτησω κατι :PανουμπιςXIII το ειδα και εγω απ το δωρο του θειου οτι δεν αξιζει τα 49 γιουρο του,βεβαιως δεν εβαλα τα patch για να εχω πιο σαφη εικονα,παρολα αυτα γι αυτο το ψαχνω οσο πιο φτηνο μπορω :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά στο ρεφρέν λέει knife ή night? Στο σχόλιο λέει το πρώτο και έτσι μου μοιάζει, αλλά εδώ γράφει το άλλο. Επίσης, είναι house ή κάνω λάθος; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από cthulhucarbide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 λαθος τοπικ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μαγαζια με παπουτσια Nike κοντα στους Αμπελοκηπους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πρέπει να έχεις u/n και pw για το taxis για να πάρεις ενημερότητα ονλάην. Αν δεν έχεις κάνει φορολογική δήλωση, λογικά δεν θα έχεις, υποθέτω... Μπορείς να πας σε κεπ πάντως. έχω u/n και pw. σήμερα πήρα τον κλειδάριθμο μου. κεπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ε αφού έχεις, δοκίμασε. Εδώ, έκδοση φορολογικής ενημερότητας. ΚΕΠ, ναι, σου βγάζουν ενημερότητα επί τοπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ε αφού έχεις, δοκίμασε. Εδώ, έκδοση φορολογικής ενημερότητας. ΚΕΠ, ναι, σου βγάζουν ενημερότητα επί τοπου. δοκίμασα αλλά μου έβγαλε ερρορ και σκέφτηκα ότι επειδή δεν έχω εκτυπωτή να μην την κάνει την δουλειά. θα πάω στα ΚΕΠ άμα είναι το πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intruder7s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 sites παρόμοια του steam ?εκανα μια Mini google και βρηκα direct2drive καπως ετσι ! Ξερετε καποια εναλλακτικα; Κυριως θελω να αγορασω φτηνοτερα των 49 που το χει το steam το fm 2013 . Να το αγοράσω κανονικα οχι θειου. Επισης αν υπάρχει καποιο site να αγοράζουμε keys για παιχνιδια , δυστυχως απ οτι μου δειξε το παιχνιδι του θειου fm 2013 δεν παιρνει κλειδι.. ευχαριστω σας ! http://www.deals4downloads.com/games/deals#/f/gp__pc--pst__coregames--r__eu/s/hot/page/1 Ψαξε απο εδω. Γενικα ειναι πολυ καλο αυτο απλα να εισαι σιγουρος να κοιτας το region να ειναι Europe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αγοράζοντας laptop από Αμερική, εκτός από το ότι το πληκτρολόγιο δε θα γράφει επάνω τα ελληνικά γράμματα, θα έχει κάποια άλλη διαφορά; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά υποθέτω ότι θα μπορώ να ενεργοποιήσω την ελληνική γραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intruder7s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ναι μπορεις κατα 99%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ναι μπορεις κατα 99%. γιατί κατά 99% ? σίγουρα μπορείς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αγοράζοντας laptop από Αμερική, εκτός από το ότι το πληκτρολόγιο δε θα γράφει επάνω τα ελληνικά γράμματα, θα έχει κάποια άλλη διαφορά; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά υποθέτω ότι θα μπορώ να ενεργοποιήσω την ελληνική γραφή. Και η μπρίζα στο καλώδιο φόρτισης. Όταν έρθεις Ελλάδα θα πας σε καποιο κατάστημα με ηλεκτρολογικα/ηλεκτρονικά και θα πάρεις ολοκληρο καλώδιο με μπρίζα για ευρώπη, δε θες να κουβαλάς περιττά βάρητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις