Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απ την στιγμη που θα ερθει ειδοποιητήριο απο τα ελτα ποσες μερες εχω περιθωριο για να παω να παραλαβω το δεμα μου πριν το στειλουν πισω;

Δημοσ.

Πως λεγεται/γραφεται το σκαμπο στα αγγλικα ?

Stool (προφέρεται "στουλ")

Πληκτρολογιο για λαπτοπ ? Εχεις καποιο λινκ;

Πρέπει να το ανοίξεις και να δεις κάτω από το πληκτρολόγιο τι κωδικό έχει, δεν είναι όλα ίδια και υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες μοντέλα, μην πω εκατοντάδες (σχεδόν κάθε διαφορετικό μοντέλο φορητού έχει και διαφορετικό καλούπι πληκτρολογίου, ακόμη και ανάμεσα σε μοντέλα της ίδιας εταιρίας μπορεί να μην έχουν ίδια πληκτρολόγια). Αν πάρεις στην τύχη αρκετά πιθανό να μην ταιριάζει.

• Like 1
Δημοσ.

απ την στιγμη που θα ερθει ειδοποιητήριο απο τα ελτα ποσες μερες εχω περιθωριο για να παω να παραλαβω το δεμα μου πριν το στειλουν πισω;

20 μερες , αλλα ρωτα να εισαι σιγουρος

Δημοσ.

15μέρες από την ημερομηνία άφιξης που γράφει επάνω το ειδοποιητήριο (το αναφέρει και από την πίσω πλευρά).

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος τρόπος να παίζει η smart tv (LG) τα web tv βίντεο του κάθε καναλιού; (star / mega /antena κλπ)

Η δική μου smart tv(samsung) τα παίζει κανονικά χωρίς... "τρόπο", απλά ανοίγεις τις σελίδες με τον browser που διαθέτει.

Δημοσ.

Αbsolutely. Απλά μην ξεκινάς με πολύ καυτό σίδερο, γιατί στα πρώτα πατήματα παίζει να κολλήσει (για λεπτό ύφασμα). Μόλις πάρει λίγη θερμοκρασία το ύφασμα και δεις πως δεν κολλάει, δίνεις πόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει. Είναι η πρώτη φορά που θα σιδερώσω στη ζωή μου, αποκλείεται να πάει κάτι λάθος.

Ευχαριστώ scullyist. Κάνει τη διαφορά που ήσουν εσύ αυτή που με βοήθησε.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει. Είναι η πρώτη φορά που θα σιδερώσω στη ζωή μου, αποκλείεται να πάει κάτι λάθος.

Ευχαριστώ scullyist. Κάνει τη διαφορά που ήσουν εσύ αυτή που με βοήθησε.

Αν έχει (που λογικά θα έχει) κουμπί για τους υδρατμούς το σίδερο, απενεργοποίησε το.

Γενικά πάντως με το σίδερο παίρνει (αρκετή, εως άπειρη) ώρα και τα ρούχα και πάλι είναι νωπά.

Διπλό στύψιμο στο πλυντήριο για να φύγουν τα "χοντρά" και λίγο καλοριφέρι αν υπάρχει η επιλογή θα πρότεινα, και μετά σίδερο. Overall θα μειώσει τον χρόνο που θα πάρει να τα σιδερώσεις απο νωπά -> στεγνά.

• Like 2
Δημοσ.

Θα δω τι θα κάνω. Και όταν γυρίσω από το ταξίδι (γι' αυτό πολλά ρούχα+λίγος χρόνος) θα σπάσω το στεγνωτήριό μου με βαριοπούλα γιατί τα βάζω βρεγμένα και μυρωδάτα και τα βγάζω νωπά και μποχομούχλικα.

Δημοσ.

Υποθέτω οτι έχεις αδειάσει τα φίλτρα έτσι; (το βασικό στην πόρτα για τα χνούδια και το δευτερεύων συνήθως κάτω δεξιά ή αριστερά που μαζεύει μουχλονερά καμιά φορα)

Y.Γ. αν δεν έχεις ανοίξει το κάτω φίλτρο, βάλε καμία πετσέτα στο πάτωμα καλού κακού, γάντια, και καμία λεκάνη εύκαιρη

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...