Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Επειδή πρώτη φορά πληρώνω από το ίντερνετ. Πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας με web banking, θα πρέπει να κουβαλάω την απόδειξη πληρωμής (που θα εκτυπώσω στο τέλος της ηλεκτρονικής συναλλαγής) στο αυτοκίνητο;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι με το σύστημα που έχουν μέσα στα περιπολικά βλέπουν αν έχεις πληρώσει τέλη, αν είσαι ασφαλισμένος, σε ποιον ανήκει το αμάξι κτλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι με το σύστημα που έχουν μέσα στα περιπολικά βλέπουν αν έχεις πληρώσει τέλη, αν είσαι ασφαλισμένος, σε ποιον ανήκει το αμάξι κτλπ...

Ακριβώς, βλέπουν τα πάντα έτσι. Ακόμα και τα περιπολικά που δεν διαθέτουν το σύστημα αυτό, δίνουν με τον ασύρματο τον αριθμό πινακίδας στο κέντρο και ενημερώνονται.

Δημοσ.

Γεια σας,

Επειδή πρώτη φορά πληρώνω από το ίντερνετ. Πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας με web banking, θα πρέπει να κουβαλάω την απόδειξη πληρωμής (που θα εκτυπώσω στο τέλος της ηλεκτρονικής συναλλαγής) στο αυτοκίνητο;

Καλο ειναι να εκτυπωσεις και τα τελη και την αποδειξη και θα τα εχεις μαζι μεσα  στο αμαξι για να μη σε καθυστερουν...Δυο χαρτακια δεν πιανουν χωρο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα  :-)

Πως μπορώ να σώσω παραγγελία (τα χρήματα δηλαδή) που κάνανε οι $%^&%$#@ γέροι μου με χρεωστική (λογαριασμό τραπέζης) απο απάτη στο Ιντερνετ? Δεν πληρώσανε με paypal συνεπώς...

Αγοράσανε το μισό μαγαζί σε "Timberland" και το μόνο που ήρθε είναι ένα ζευγάρι κάλτσες απο πράγματα τριψήφιου ποσού, πριν μια εβδομάδα. Και μου το είπανε σήμερα. Η σελίδα ήταν σε νοικιασμένο σέρβερ που προφανώς έχει κλείσει τώρα, δεν υπάρχει.

Ειλικρινά έτσι όπως τα κάνανε θα τους κόψω ίντερνετ και τηλέφωνο να μπορούν να πάνε μόνο μέχρι το μπακάλικο.  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

20-25 μέρες λέει, 23 Νοέμβρη η παραγγελία.

Τους κόβω το ίντερνετ λοιπόν. Ευχαριστώ

Χαχαχα. Υπάρχουν και λιγότερο ριζοσπαστικές λύσεις πριν φτάσεις εκεί.

Μία που μου έρχεται στο μυαλό στα γρήγορα είναι να βάλεις ειδοποιήσεις (alerts) με SMS στο δικό σου κινητό για τις δικές τους κινήσεις.

Οπότε αντί να κοιτάς τους λογαριασμούς και να κλαις, να παίρνεις τηλέφωνο μόλις έρχεται το alert από καμιά μυστήρια συναλλαγή:

«Έλα μάνα, τι σκ@τ@ πήρατε πάλι;» και ανάλογα την απάντηση να κινείσαι.

• Like 1
Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες σχετικά με ποσότητα νερού σε dolce gusto piccolo;

εναν καφέ της προκοπής δεν έχω καταφέρει να φτιάξω.

εν μέρει έχω πάρει χαμπαρι τι παίζει με τις μπάρες ένδειξης(σου λεει οτι ειναι για λίγο η πολύ νερό)αλλα δεν ξέρω πότε να κόψω την διαδικασία μιας και δεν έχω τα αντίστοιχα ποτήρια.

Αναφέρομαι σε

1)latte machiato

2)capuccino

3)chocochino

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χονδρικά,εγώ το αφήνω να τρέχει μέχρι να δω ότι το χρώμα του καφέ,καθώς τρέχει από την μηχανή, αρχίζει να αλλάζει και από σκούρο καφέ αρχίζει να ξεθωριάζει.

Αποκεί και πέρα παίζεις με το κατά πόσο εσύ θες να βάλεις περισσότερο νερό οπότε και το αφήνεις απλά να τρέχει.

• Like 1
Δημοσ.

Στο λαπτοπ της κορης μου μετα απο δυο μηνες που ειχε να το ανοιξει δεν λειτουργουν τα πληκτρα ο λ και 9

το πιο πιθανον να ειναι απο σκονη και να θελει καθαρισμα ή να παιζει κατι αλλο ;

Δημοσ.

Στο λαπτοπ της κορης μου μετα απο δυο μηνες που ειχε να το ανοιξει δεν λειτουργουν τα πληκτρα ο λ και 9

το πιο πιθανον να ειναι απο σκονη και να θελει καθαρισμα ή να παιζει κατι αλλο ;

Μη σε τρομάζει, ένα πληκτρολόγιο για laptop έχει 10-20 ευρώ από eBay. Οπότε και να έπαθε κάτι και να μη φτιάξει με φύσημα, μικρό το κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

Μη σε τρομάζει, ένα πληκτρολόγιο για laptop έχει 10-20 ευρώ από eBay. Οπότε και να έπαθε κάτι και να μη φτιάξει με φύσημα, μικρό το κόστος.

Πληκτρολογιο για λαπτοπ ? Εχεις καποιο λινκ;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...