Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρηκαν στην κοπελα μου και δε ξερω αν εχω κολλησει και εγω.

Υποθέτω ότι μιλάμε για κολπική καντιντίαση τότε. Θα σας πει περισσότερα ο γυναικολόγος ελπίζω. Απ'ότι διαβάζω, οι οδηγίες λένε ότι δε χρειάζεται να πάρει θεραπεία ο σύντροφος που δεν έχει συμπτώματα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην το κάνεις, δεν έχεις κανένα δικαίωμα. για οποιαδήποτε απόφαση, κάνουν συν΄λελευση και αποφασίζει η πλοιοψηφία. Μάλλον αυτό θα έγινε, αρα δε μπορείς να κάνεις τπτ. εμείς για την αλλαγή δώσαμε αν θυμάμαι καλά 800€.. είναι πολλά. ...

Είσαι σίγουρη για αυτό που λες; Εχθες το βράδυ ψάχνοντας, έπεσα πάνω σε αυτό. Κάπου στη μέση λέει το εξής

Απαιτείται απόφαση γενικής συνέλευσης για την πραγματοποίηση δαπανών για συντήρηση – επισκευή των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας;

Οι κοινόχρηστες δαπάνες, στις οποίες ο ιδιοκτήτης κάθε οριζόντιας ιδιοκτησίας είναι υποχρεωμένος να συμβάλλει κατά το ποσοστό συμμετοχής της ιδιοκτησίας του σ' αυτές, μπορούν να γίνουν από έναν ή περισσότερους συνιδιοκτήτες και χωρίς ακόμη απόφαση της γενικής συνέλευσης, όταν είναι αναγκαίες, για την διατήρηση της κοινής οικοδομής κατάλληλης προς εκπλήρωση του προορισμού της και προς αποτροπή αμέσου κινδύνου καταστροφής ή βλάβης των κοινών μερών και εγκαταστάσεών της (βλ. ΕΦΑΘ 1313/2007 Δ/νη 2007/929, ΕφΠατρ 247/2004 Αχαϊκή Νομ. 2005/659). Στην περίπτωση δε της διενέργειας επισκευών σε κοινόχρηστο χώρο από έστω και ένα μόνο συνιδιοκτήτη για την αποτροπή άμεσου κινδύνου καταστροφής ή βλάβης του, οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες υποχρεούνται να συμμετάσχουν στη δαπάνη. Σε περίπτωση άρνησης συμμετοχής των υπολοίπων συνιδιοκτητών στις δαπάνες επισκευής, ο συνιδιοκτήτης, με δαπάνες του οποίου αποκαταστάθηκαν οι ζημίες, δύναται να αξιώσει δικαστικά την καταβολή τους με άσκηση αγωγής. Δηλαδή, ο άμεσος και κατεπείγων κίνδυνος για χειροτέρευση του κοινόχρηστου πράγματος είναι το κριτήριο της αναγκαιότητας ή μη έκδοσης απόφασης γενικής συνέλευσης για τις αναγκαίες επισκευές.

Εάν, κάποιος είναι Ε.Ε.. αλλά λογιστής λ.χ. μπορεί να βγάλει κάρτα για να αγοράζει τρόφημα και οτιδήποτε άλλο από αλυσίδες χονδρικής; σαν το macro ας πούμε.

Το οποίο νομίζω έκλεισ και ανιοξε ενα αλλο.

Αν ναι, πως; καλά θα 'ταν.

Υποθέτω ότι μιλάμε για κολπική καντιντίαση τότε. Θα σας πει περισσότερα ο γυναικολόγος ελπίζω. Απ'ότι διαβάζω, οι οδηγίες λένε ότι δε χρειάζεται να πάρει θεραπεία ο σύντροφος που δεν έχει συμπτώματα.

Τι συμπτωματα θα μπορουσα να εχω;

Εάν, κάποιος είναι Ε.Ε.. αλλά λογιστής λ.χ. μπορεί να βγάλει κάρτα για να αγοράζει τρόφημα και οτιδήποτε άλλο από αλυσίδες χονδρικής; σαν το macro ας πούμε.

Ναι, το μόνο που ζητάνε τέτοιες αλυσίδες είναι να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ. Εννοείται βέβαια πως θα αγοράζεις με απλή απόδειξη, με τιμολόγιο μπορείς μόνο ότι μπορεί να δικαιολογηθεί από το επάγγελμα σου.

Το οποίο νομίζω έκλεισ και ανιοξε ενα αλλο.

Αν ναι, πως; καλά θα 'ταν.

Από τα τελευταία δεν κατάφερα να βγάλω νόημα.

Ναι, το μόνο που ζητάνε τέτοιες αλυσίδες είναι να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ. Εννοείται βέβαια πως θα αγοράζεις με απλή απόδειξη, με τιμολόγιο μπορείς μόνο ότι μπορεί να δικαιολογηθεί από το επάγγελμα σου.

Από τα τελευταία δεν κατάφερα να βγάλω νόημα.

Νομίζω εννοεί ότι έκλεισε το makro και στη θέση του άνοιξε άλλο παρόμοιο κατάστημα. Το «αν ναι, πως;» αφορά το πρώτο σκέλος της ερώτησης, πως μπορεί ένας λογιστής να ψωνίσει από αυτά τα μαγαζιά.  

Νομίζω εννοεί ότι έκλεισε το makro και στη θέση του άνοιξε άλλο παρόμοιο κατάστημα. Το «αν ναι, πως;» αφορά το πρώτο σκέλος της ερώτησης, πως μπορεί ένας λογιστής να ψωνίσει από αυτά τα μαγαζιά.  

Σε προσλαμβάνω για μεταφραστή άμεσα!!! :P

Στο Μάκρο όταν πας στο ταμείο δείχνεις την κάρτα σου, και αμέσως μετά απαντάς στην ερώτηση "θέλετε τιμολόγιο ή απόδειξη"?

Στο ΕΝΑ πχ γίνεται αλλιώς, όταν πας στο ταμείο λες το αφμ σου, το τσεκάρουν, και αμέσως μετά απαντάς στην ίδια ερώτηση.

Εννοείται πως πριν γίνουν αυτά πρέπει να πας από εκεί με το αποδεικτικό έναρξης της επιχείρησης σου ώστε να σου φτιάξουν καρτέλα/εκδόσουν κάρτα.

• Like 2

Εκτιμώ αφάνταστα τις απαντήσεις.

Για να βγάλω κάρτα λοιπόν, ως λογιστής, στη δική μου επωνυμία είναι.. απλά πάω με το ΑΦΜ και τα βασικά μου;

Τίποτα άλλο δε θέλει;

Ούτε με το ΑΦΜ ούτε με τα "βασικά"(ότι και να εννοείς με αυτό) πας, αποδεικτικό έναρξης χρειάζεσαι και ταυτότητα.

Δεν χάνεις τίποτα πάντως αν πάρεις ένα τηλέφωνο πρώτα.

Τι συμπτωματα θα μπορουσα να εχω;

Τοπικα μονο. Κνησμο, ερυθροτητα, σπανια εκκρισεις, οιδημα. Επισης σπανια, πονος στην ουρηση η στο σεξ. Η κοπελα σου δε ρωτησε το γυναικολογο της σχετικα?

Ποιες απο τις δυο μηχανες βγαζει πιο σωστο καφε;

http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/146596-bosch-tassimo-vivy-tas1253-red

http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/114315-krups-piccolo-giftbox-red

Υπαρχουν και για τις δυο κενες καψουλες για να βαλω οτι καφε θελω;

είσαι υπέρ του βουντού ή της προσευχής; γιατί δεν μενουν πολλές επιλογές.

Της Ιπποκρατειας και Πυθαγορειας διατροφης.

^

ΔΙΑΔΟΟΟΣΤΑΙ!!!!!111

ΔΙΑΔΩΩΩΣΤΕ!!!!!!111 με ΩΜΕΓΑ και ΕΨΙΛΟΝ γραφεται αγραμματε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...