Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν ιατρικες εξετασεις για να δει καποιος εαν εχει καντιντα ή οχι; Αναφερομαι σε αντρες.

Καλλιέργεια υλικού για μύκητες. Αν και συχνά η ανεύρεση candida Δεν έχει κλινική σημασία, εξαρτάται βέβαια το υλικό και την πάθηση. Πχ στα πτυελα βρίσκεται σχετικά συχνά χωρίς να υπάρχει λοίμωξη. Αν θες δώσε λεπτομέρειες.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως λέγονται (στην ουσία πως να ψάξω) για μύτες κατσαβιδιού - bits που χρησιμοποιούνται για ξεβίδωμα βιδών με "χαλασμένο κεφάλι" (που έχει φαγωθεί και δεν πιάνει το κατσαβίδι) ;

Εξολκέας χαλασμένων βιδών

Stripped screw remover

Το πληρωσε ομως αυτος που του ειπε να βαψει. Αν τον πληρωνα εγω και ελεγε θελω τοσα για υλικα κτλ θα τα ξεκαθαριζα απο την αρχη

Είναι απλά τα πράγματα.

Αν ο μπογιατζής σου πει θέλω τόσα για εργασία + υλικά, τότε ότι περισσέψει το παίρνει αυτός.

Αν σου πει θέλω τόσο για εργασία και τα υλικά τα πληρώσεις εσύ, τότε ότι περισσέψει μένει σε σένα.

Το ποιος διάλεξε το χρώμα είναι άσχετο.

• Like 3
Δημοσ.

Στην πολυκατοικία έχει πρόβλημα το θυροτηλέφωνο. Χτυπάει κανονικά, ανοίγει την πόρτα κανονικά, αλλά δεν ακούς τίποτα. Τα κοινόχρηστα τα διαχειρίζεται εταιρία που έχει έναν στην πολυκατοικία που εκτελεί χρέη διαχειριστή. Πήγα στον διαχειριστή και του είπα να φτιάξει το πρόβλημα και μου είπε ότι το έχουν ήδη συζητήσει σε προηγούμενη συνέλευση και ότι κάποιοι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν λόγω κόστους. Το κόστος είναι κάπου 20-30 ευρώ στο διαμέρισμα και δυστυχώς η πολυκατοικία δεν έχει αποθεματικό. Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής. Ισχύει όντως η απόφαση των ιδιοκτητών ή μήπως βάσει νόμου είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για να λειτουργεί σωστά το θυροτηλέφωνο; Θέλω να πω ότι η απαίτηση δεν είναι να αλλάξουμε το ήδη υπάρχον με κάτι καλύτερο, που εκεί θα καταλάβαινα την αντίρρηση κάποιων, αλλά να το συντηρήσουμε για να λειτουργεί σωστά. Αν φωνάξω εγώ μάστορα για να το φτιάξει και στείλω το λογαριασμό στην εταιρία που διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα για να πληρωθεί μέσω των κοινοχρήστων θα υπάρξει πρόβλημα;

Δημοσ.

Πήρα μισο κιλό ελιές αλλά είναι παρα πολύ αλμυρές.κρίμα να τις πετάξω..να τις ξεπλυνω με λίγο ξίδι?η κάτι άλλο?

Δημοσ.

Πήρα μισο κιλό ελιές αλλά είναι παρα πολύ αλμυρές.κρίμα να τις πετάξω..να τις ξεπλυνω με λίγο ξίδι?η κάτι άλλο?

αλλάζεις όλο το υγρό που έχουν με νερό αλάτι και ξύδι. Το ποσοστό είναι ανάλογα την ποσότητα νερου και ελιές. Απλά βάλε λίγο λιγότερο αλάτι. Ίσως να βάλεις λίγο περισσότερο ξύδι αν σαρεσουν ξυδατες
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ζεστες ανετες μποτες για τα ταξιδι και πολυ περπατημα ( εξωτερικο) ;;

Θα πρότεινα ημιάρβυλα τα κλασσικά του στρατού. Εγώ τα βρίσκω πχ στην Μυτιλήνη στα 42 ευρώ, είναι αδιάβροχες, άνετες με σόλα απο καουτσούκ, δεν γλιστράνε και καθαρίζουν απλά με ένα υγρό μαντιλάκι.

Μερικοί λένε ότι τους χτυπάει στο πόδι (εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα και τα φοράω κάθε μέρα), οπότε να θες βάλε έναν άνετο πάτο απο φαρμακείο μέσα.

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ζεστες ανετες μποτες για τα ταξιδι και πολυ περπατημα ( εξωτερικο) ;;

Παπουτσι για τρέκινγκ όπως salomon, αν μπορείς κατά τι μεγαλύτερα από το νούμερό σου ώστε να τα βάζεις με χοντρή μάλλινη κάλτσα ή θερμαντικό πάτο, αν μιλάμε για περπάτημα πολύ ώρα σε ψύχος.
Δημοσ.

Θερμαντικο πατο ε;; καλο μου ακουγεται!! Οσο για καλτσες, εχω βρει κατι ισοθερμικες τυπου, μαλινες, στα ιντερσπορτ. Λεω να παρω ενα ζευγαρι να το δοκιμασω.

Δημοσ.

Καλλιέργεια υλικού για μύκητες. Αν και συχνά η ανεύρεση candida Δεν έχει κλινική σημασία, εξαρτάται βέβαια το υλικό και την πάθηση. Πχ στα πτυελα βρίσκεται σχετικά συχνά χωρίς να υπάρχει λοίμωξη. Αν θες δώσε λεπτομέρειες.

Βρηκαν στην κοπελα μου και δε ξερω αν εχω κολλησει και εγω.

Δημοσ.

Στην πολυκατοικία έχει πρόβλημα το θυροτηλέφωνο. Χτυπάει κανονικά, ανοίγει την πόρτα κανονικά, αλλά δεν ακούς τίποτα. Τα κοινόχρηστα τα διαχειρίζεται εταιρία που έχει έναν στην πολυκατοικία που εκτελεί χρέη διαχειριστή. Πήγα στον διαχειριστή και του είπα να φτιάξει το πρόβλημα και μου είπε ότι το έχουν ήδη συζητήσει σε προηγούμενη συνέλευση και ότι κάποιοι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν λόγω κόστους. Το κόστος είναι κάπου 20-30 ευρώ στο διαμέρισμα και δυστυχώς η πολυκατοικία δεν έχει αποθεματικό. Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής. Ισχύει όντως η απόφαση των ιδιοκτητών ή μήπως βάσει νόμου είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για να λειτουργεί σωστά το θυροτηλέφωνο; Θέλω να πω ότι η απαίτηση δεν είναι να αλλάξουμε το ήδη υπάρχον με κάτι καλύτερο, που εκεί θα καταλάβαινα την αντίρρηση κάποιων, αλλά να το συντηρήσουμε για να λειτουργεί σωστά. Αν φωνάξω εγώ μάστορα για να το φτιάξει και στείλω το λογαριασμό στην εταιρία που διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα για να πληρωθεί μέσω των κοινοχρήστων θα υπάρξει πρόβλημα;

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην το κάνεις, δεν έχεις κανένα δικαίωμα. για οποιαδήποτε απόφαση, κάνουν συν΄λελευση και αποφασίζει η πλοιοψηφία. Μάλλον αυτό θα έγινε, αρα δε μπορείς να κάνεις τπτ. εμείς για την αλλαγή δώσαμε αν θυμάμαι καλά 800€.. είναι πολλά. ...

Δημοσ.

Γιατί μερικοί τύποι βάζουν αγγελία με ερωτηματικό η παύλα η τίποτα,και μέσα δεν έχει περιεχόμενο?

Δημοσ.

Γιατί μερικοί τύποι βάζουν αγγελία με ερωτηματικό η παύλα η τίποτα,και μέσα δεν έχει περιεχόμενο?

Μάλλον την κάνουν έτσι αφού πουληθεί ή αν το μετάνιωσαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...