Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να παω ενα ταξιδι Αγγλια.

Τι με συμφερει πιο πολυ, να κανω εδω συναλλαγμα ή να πληρωνω εκει κατευθειαν με καρτα.( πχ φαγητα, εισοδος σε μουσεια κτλ)

Εχω καρτα της εθνικης και ακουω διαφορους να λενε πως στις επι τοπου συναλλαγες δεν χρεωνεσαι τιποτα , παρα μονο 1ευρω αν κανεις αναληψη. Ισχυει ;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ειχα φτιαξει στο facebook στην αριστερη μπαρα, λιστες που η καθε μια ειχε μεσα φιλους, σελιδες κτλ και με ειχε βολεψει απιστευτα. Απο 14 Δεκεμβρη καπουτ, εξαφανιστηκαν, ξερεις κανεις τπτ παραπανω επι του θεματος?

Δημοσ.

Αν έρθει καποιος μπογιατζής και σου βάψει πχ ενα δωμάτιο και πάρει μπογιά 5πλασια ποσοτητα του χρώματος μετά πρέπει να στην αφήσει η όχι;

Απλά δεν έκανα εγώ τη συμφωνία και δε ξέρω τι ειπώθηκε αλλα αν πάρεις 6 λιτρα για δωμάτιο 10 τετραγωνικα και περισέψει πρέπει να κρατήσει το χρώμα ή οχι; Μου λέει απαγορεύεται, ποτέ δεν αφήνεις το χρώμα λέει να το ξέρεις.

Δημοσ.

Αν έρθει καποιος μπογιατζής και σου βάψει πχ ενα δωμάτιο και πάρει μπογιά 5πλασια ποσοτητα του χρώματος μετά πρέπει να στην αφήσει η όχι;

Απλά δεν έκανα εγώ τη συμφωνία και δε ξέρω τι ειπώθηκε αλλα αν πάρεις 6 λιτρα για δωμάτιο 10 τετραγωνικα και περισέψει πρέπει να κρατήσει το χρώμα ή οχι; Μου λέει απαγορεύεται, ποτέ δεν αφήνεις το χρώμα λέει να το ξέρεις.

Χωρίς να ξέρω, η δικιά μου λογική λέει ότι το παίρνει αυτός, αφού αυτός έβαλε τα υλικά και εσύ πλήρωσες για το βάψιμο μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμ, στην τιμή είναι και η μπογιά προφανώς εκτός αν συμφωνήθηκε κάτι άλλο (πχ είχε χρώματα από άλλη δουλειά περισσευούμενα που του τα άφησε χαριστικά κάποιος ή ήταν απλό άσπρο πλαστικό που αυτοί το παίρνουν... με τους τόνους)

Άρα είναι δικά σου

Άρα τα κάνεις ό,τι θες.

Επίσης ο καλός επαγγελματίας, όχι μόνο δε θα σου πει τέτοιες ......., αλλά εκτός του ότι θα σου αφήσει τα χρώματα, θα έχει γράψει με μαρκαδόρο πάνω τον κωδικό και στο καπάκι ή στο κουτί θα έχει κάνει μια στάμπα από μπογιά ώστε να ξέρεις κατευθείαν τι χρώμα είναι μέσα χωρίς να το ανοίξεις.

Αν χρειαστείς δηλαδή ένα μερεμέτι να το κάνεις μόνος σου, ένα μπάλωμα, θα πας να ξανααγοράσεις χρώματα (μίνιμουμ 1 κιλό ενώ εσυ μπορεί να χρειάζεσαι ίσα μια γραμμή να κάνεις) ενώ τα έχεις ήδη πληρώσει;

Τι άλλο θα ακούσουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω βρει να πάρω το gta v στα 30€ από ένα μέλος από εδώ μέσα

Επίσεις παίζει και σε ήλεκτρονικη μορφή στα 30€ στο store

Τι να κάνω;

Εγώ θα προτιμούσα σε φυσική μορφή. Το παίζεις και μετά το έχεις για συλλογή ή μπορείς να το πουλήσεις - ανταλλάξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εμ, στην τιμή είναι και η μπογιά προφανώς εκτός αν συμφωνήθηκε κάτι άλλο (πχ είχε χρώματα από άλλη δουλειά περισσευούμενα που του τα άφησε χαριστικά κάποιος ή ήταν απλό άσπρο πλαστικό που αυτοί το παίρνουν... με τους τόνους)

Άρα είναι δικά σου

Άρα τα κάνεις ό,τι θες.

Επίσης ο καλός επαγγελματίας, όχι μόνο δε θα σου πει τέτοιες ......., αλλά εκτός του ότι θα σου αφήσει τα χρώματα, θα έχει γράψει με μαρκαδόρο πάνω τον κωδικό και στο καπάκι ή στο κουτί θα έχει κάνει μια στάμπα από μπογιά ώστε να ξέρεις κατευθείαν τι χρώμα είναι μέσα χωρίς να το ανοίξεις.

Αν χρειαστείς δηλαδή ένα μερεμέτι να το κάνεις μόνος σου, ένα μπάλωμα, θα πας να ξανααγοράσεις χρώματα (μίνιμουμ 1 κιλό ενώ εσυ μπορεί να χρειάζεσαι ίσα μια γραμμή να κάνεις) ενώ τα έχεις ήδη πληρώσει;

Τι άλλο θα ακούσουμε.

Το χρώμα ηταν όχι κάτι απλο λευκό αλλά εγώ το διάλεξα απο χρωματολόγιο. Στην αρχή λόγω κακής συνενόησης του ειπα θα το βάψω εγώ και λέει "τα χρώματα τα έχω πληρώσει δε ξέρω ποιος θα τα πληρώσει αλλα πρέπει να πληρωθούν". Τέσπα ίσως του άρεσε το χρώμα όπως μου ειπε  και πήρε παραπάνω για να το έχει.Βεβαια δε το πλήρωσα εγώ οπότε οκ. 

Δημοσ.

Το χρώμα ηταν όχι κάτι απλο λευκό αλλά εγώ το διάλεξα απο χρωματολόγιο. Στην αρχή λόγω κακής συνενόησης του ειπα θα το βάψω εγώ και λέει "τα χρώματα τα έχω πληρώσει δε ξέρω ποιος θα τα πληρώσει αλλα πρέπει να πληρωθούν". Τέσπα ίσως του άρεσε το χρώμα όπως μου ειπε  και πήρε παραπάνω για να το έχει.Βεβαια δε το πλήρωσα εγώ οπότε οκ. 

Aφού δεν το πήρες/πλήρωσες, φυσικά να τον αφήσεις να το πάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν ιατρικες εξετασεις για να δει καποιος εαν εχει καντιντα ή οχι; Αναφερομαι σε αντρες.

Δημοσ.

Aφού δεν το πήρες/πλήρωσες, φυσικά να τον αφήσεις να το πάρει.

Το πληρωσε ομως αυτος που του ειπε να βαψει. Αν τον πληρωνα εγω και ελεγε θελω τοσα για υλικα κτλ θα τα ξεκαθαριζα απο την αρχη
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...