panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Διοτι αν πετυχει καραβι (νομιζω) ξαναριχνει (δεν ειμαι 100% σιγουρος εχω να παιξω απο μικρος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Διοτι αν πετυχει καραβι (νομιζω) ξαναριχνει (δεν ειμαι 100% σιγουρος εχω να παιξω απο μικρος) Mα και να μην πετυχει καραβι παλι μου ξαναριχνει καθε τοσο δυο και τρεις τορπιλες μαζι... ενώ εγω παντα μονο μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Mα και να μην πετυχει καραβι παλι μου ξαναριχνει καθε τοσο δυο και τρεις τορπιλες μαζι... ενώ εγω παντα μονο μια. http://www.edc.uoc.gr/~odysseas/webs/sxedia_Didaskalias/sxedia/aspra_karavia/naymaxia.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ξερει κανεις πως παιζεται η "Ναυμαχια"? Καποιες φορες ο αντιπαλος(computer) ριχνει 2 ή και 3 τορπιλες, ενώ εγω παντα μονο μια. Γιατι ετσι? Κανονικά είναι 1-1 τα βήματα. Υπάρχει η παραλλαγή του να ξαναρίχνει αυτός που χτυπάει πλοίο. Υπάρχει και παραλλαγή του να ξαναρίχνει αν έχει παραπάνω πλοία. Γενικά ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει τους κανόνες κατά βούληση, κάτι που προφανώς έχει γίνει στο παιχνιδάκι που παίζεις. Πήγαινε στη βοήθεια του παιχνιδιού για να μάθεις με ποιούς κανόνες παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει πακέτο καρτοκινητής που να διαρκεί πάνω από ένα μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix@lis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να βγάλω κάρτα για το ΑΤΜ απο ALPHA BANK, γνώριζει κάποιος αν την κάρτα την παίρνω αυθημερόν όπως στην Πειραιώς? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να βγάλω κάρτα για το ΑΤΜ απο ALPHA BANK, γνώριζει κάποιος αν την κάρτα την παίρνω αυθημερόν όπως στην Πειραιώς? Ευχαριστώ! Όχι, έρχεται μετά από κάποιες μέρες και το πιν έρχεται χωριστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πως λέγονται (στην ουσία πως να ψάξω) για μύτες κατσαβιδιού - bits που χρησιμοποιούνται για ξεβίδωμα βιδών με "χαλασμένο κεφάλι" (που έχει φαγωθεί και δεν πιάνει το κατσαβίδι) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Κανονικά είναι 1-1 τα βήματα. Υπάρχει η παραλλαγή του να ξαναρίχνει αυτός που χτυπάει πλοίο. Υπάρχει και παραλλαγή του να ξαναρίχνει αν έχει παραπάνω πλοία. Γενικά ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει τους κανόνες κατά βούληση, κάτι που προφανώς έχει γίνει στο παιχνιδάκι που παίζεις. Πήγαινε στη βοήθεια του παιχνιδιού για να μάθεις με ποιούς κανόνες παίζεις. Δεν ειπα ότι ξαναριχνει. Ριχνει ταυτόχρονα 2 ή και 3 τορπιλες. Δεν υπαρχει βοηθεια, το παιζω online. Παιδια, μηπως αυτές τις μερες του κρυου και του αερα εχετε θεμα με τo ιντερνετ? Ειμαι Αθηνα και κατα διαστηματα το wifi μου κανει διακοπες ή σερνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οι αιτήσεις για το επίδομα πετρελαίου δεν έχουν ανοίξει ακόμη; Είχα ακούσει για τις 12 του μηνός, δηλαδή εδώ και 5 μέρες, αλλά μπαίνω στο gsis και ποιο συγκεκριμένα εκεί που κάνουμε την αίτηση για το επίδομα πετρελαίου (προφανώς) και όταν πατάω να κάνω αίτηση για την φετινή χρονιά (2016-2017) τότε μου βγάζει error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Κάπου διάβασα ότι θα άνοιγαν σήμερα, αλλά για να μην υπάρχει ακόμα είδηση ότι άνοιξαν, μάλλον όχι ακόμα. Υπομονή, το αργότερο αύριο λένε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Γίνεται να δεις ποιοι ήταν στο wifi σου παρελθοντικά, χωρίς χακεριές. Απλά ένα ναι ή ένα όχι θέλω, θα το ψάξω μόνος μου μετά, για να μη γκρινιάζουν ορισμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ίσως να κρατάει history το router αν δεν είναι της πλάκας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Γίνεται να δεις ποιοι ήταν στο wifi σου παρελθοντικά, χωρίς χακεριές. Απλά ένα ναι ή ένα όχι θέλω, θα το ψάξω μόνος μου μετά, για να μη γκρινιάζουν ορισμένοι. Δεν υπαρχει τετοιο θεμα φιλε μου. Αποκλειεται οι διακοπες να οφειλονται στο καιρο? Και ένα άλλο ατομο από την ιδια περιοχη αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειπα ότι ξαναριχνει. Ριχνει ταυτόχρονα 2 ή και 3 τορπιλες. Δεν υπαρχει βοηθεια, το παιζω online. καποτε ειχα κατεβασει μια ναυμαχια που ειχε εξτρα οπλα που αγοραζες στην αρχη του παιχνιδιου. Θυμαμαι οτι ειχε τορπιλη (που την εριχνες με μια κινηση σε ολη τη γραμμη) και αεροπορικη επιθεση που διαλεγες μια περιοχη 3x3 για να βομβαρδισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις