Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κάντο μια κατάθεση σε ένα ATM και βγάλε ψιλά. Σιγά μη σε κατηγορήσουν για 500€! Καλοφάγωτα! Είτε από κισε είτε από μηχάνημα κατά γράφονται και μπορούν να σε καλέσουν από την εφορία για εξακρίβωση. Ευχαριστώ αν και φοβάμαι με την όρεξη θα μείνω Πλάκα έκανα, δεν μιλούσα σοβαρά(αν και δεν θα με χαλούσε καθόλου ένα 20ρικάκι ). Το 500άρικο μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε για αγορές, αρκεί να έχουν ρέστα να σου δώσουν, και το κυριότερο να μην πέσεις σε πωλητή που πιστεύει τέτοιες παπάτζες. Εναλλακτικά μπορείς να το καταθέσεις σε λογαριασμό σε τράπεζα, και μετά να το κάνεις ανάληψη σε 50ρικα. Σιγά μην ασχοληθεί η εφορία για ένα πεντακοσάρικο, αλλά και να ασχοληθεί άντε το πολύ πολύ να σου ανεβάσει τα τεκμήρια κατά 500€. Πιστεύω ότι το πιο πιθανόν είναι να τα πάω σε μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς πάντα να το δώσεις σε μένα που δεν έχω τέτοια θέματα και δεν κάνω διακρίσεις μεταξύ μωβέ και μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς πάντα να το δώσεις σε μένα που δεν έχω τέτοια θέματα και δεν κάνω διακρίσεις μεταξύ μωβέ και μπλε Φύγε από δω, τον είδα πρώτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις να αναφερεις καποια αγγελια στο Insomnia ή τουλαχιστον να αφησεις καποιο αρνητικο σχολιο; Καταλαβαινω οτι ο καθενας μπορει να κοστολογει οπως θελει ο,τι πουλαει αλλα οταν βλεπω κατι γελιους καραγκιοζηδες που κοιταζουν να βρουν κανα κοροιδο θελω να φανε perma ban απο το forum. Δεν εχω θεμα με καποιον να υπερκοστολογει κατι αλλα οταν βλεπω καποιους να πουλανε το μεταχειρισμενο iphone 5s τους στα 400+ ευρω λεγοντας πως το κινητο κανει 640 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ 260Ε ΑΠΟ ΣΚΡΟΥΤΖ νευριαζω απιστευτα. Μηπως πρεπει να μπει καποιου ειδος οριο; Οι μισες αγγελιες ειναι αρπαχτες (και λιγα λεω) και ψαχνουν για κοροιδα, ελαχιστες εχουν λογικες τιμες. edit: Αυτο δεν συμβαινει μονο στα κινητα, βλεπω κατι τυπους να πουλανε μεταχειρισμενες 970, χωρις κουτι και εγγυηση στα 300Ε, οταν παιρνεις πολυ καλυτερη, νεοτερη και καινουρια gpu με λιγοτερα λεφτα. Εχουν και το θρασος να γραφουν κατι "τιμη ευκαιρια" και "δεν δεχομαι παζαρια" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις να αναφερεις καποια αγγελια στο Insomnia ή τουλαχιστον να αφησεις καποιο αρνητικο σχολιο; Καταλαβαινω οτι ο καθενας μπορει να κοστολογει οπως θελει ο,τι πουλαει αλλα οταν βλεπω κατι γελιους καραγκιοζηδες που κοιταζουν να βρουν κανα κοροιδο θελω να φανε perma ban απο το forum. Δεν εχω θεμα με καποιον να υπερκοστολογει κατι αλλα οταν βλεπω καποιους να πουλανε το μεταχειρισμενο iphone 5s τους στα 400+ ευρω λεγοντας πως το κινητο κανει 640 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ 260Ε ΑΠΟ ΣΚΡΟΥΤΖ νευριαζω απιστευτα. Μηπως πρεπει να μπει καποιου ειδος οριο; Οι μισες αγγελιες ειναι αρπαχτες (και λιγα λεω) και ψαχνουν για κοροιδα, ελαχιστες εχουν λογικες τιμες. Μου φαίνεται απίθανο να γίνεται κάτι επ' αυτού. Δεν μπορεί η ΟΔ να παραφυλάει για την κάθε αγγελία που ανεβαίνει και να το παίζει μπάτσος. Ο καθένας έχει την ελευθερία να πουλάει ό,τι κι όσο θέλει. Κι ο αγοραστής με την αντίληψη που έχει, ε; Αν ο άλλος πχ θέλει να δώσει δέκα ευρώ για στραβή καρφίτσα, ποιος του φταίει; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις να αναφερεις καποια αγγελια στο Insomnia ή τουλαχιστον να αφησεις καποιο αρνητικο σχολιο; Καταλαβαινω οτι ο καθενας μπορει να κοστολογει οπως θελει ο,τι πουλαει αλλα οταν βλεπω κατι γελιους καραγκιοζηδες που κοιταζουν να βρουν κανα κοροιδο θελω να φανε perma ban απο το forum. Δεν εχω θεμα με καποιον να υπερκοστολογει κατι αλλα οταν βλεπω καποιους να πουλανε το μεταχειρισμενο iphone 5s τους στα 400+ ευρω λεγοντας πως το κινητο κανει 640 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ 260Ε ΑΠΟ ΣΚΡΟΥΤΖ νευριαζω απιστευτα. Μηπως πρεπει να μπει καποιου ειδος οριο; Οι μισες αγγελιες ειναι αρπαχτες (και λιγα λεω) και ψαχνουν για κοροιδα, ελαχιστες εχουν λογικες τιμες. edit: Αυτο δεν συμβαινει μονο στα κινητα, βλεπω κατι τυπους να πουλανε μεταχειρισμενες 970, χωρις κουτι και εγγυηση στα 300Ε, οταν παιρνεις πολυ καλυτερη, νεοτερη και καινουρια gpu με λιγοτερα λεφτα. Εχουν και το θρασος να γραφουν κατι "τιμη ευκαιρια" και "δεν δεχομαι παζαρια" Ετσι Ετσι!!! ή παιρνουν απ το ebay κατι lg kati samsoung κτλ γυρω στα 100 ευρω κ τα πουλανε 170 κ βγαζουν μεροκαματο...Σωστος ο αστοσυνεφος απο πανω..αναλογα με την κριση κ την τσεπη του καθενος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μου φαίνεται απίθανο να γίνεται κάτι επ' αυτού. Δεν μπορεί η ΟΔ να παραφυλάει για την κάθε αγγελία που ανεβαίνει και να το παίζει μπάτσος. Ο καθένας έχει την ελευθερία να πουλάει ό,τι κι όσο θέλει. Κι ο αγοραστής με την αντίληψη που έχει, ε; Αν ο άλλος πχ θέλει να δώσει δέκα ευρώ για στραφή καρφίτσα, ποιος του φταίει; καλα δεν λεω να παραφυλαει, απλως να υπαρχει καποιο συστημα αναφορας τετοιων αγγελιων. Συμφωνω οτι ειναι στο χερι του αγοραστη τι θα αγορασει αλλα οι αγγελιες του insomnia εχουν καταντησει τσιρκο. Τις προαλες για παραδειγμα εψαχνα για μια φθηνη μεταχειρισμενη gpu για εναν φιλο μου και επρεπε να παω 15 σελιδες πισω για να βρω κατι το οποιο πωλειται σε μια λογικη τιμη, στις περισσοτερες περιπτωσεις επαιρνες και καινουρια και καλυτερη gpu απο αυτην που πουλουσε αυτος που ανεβασε την αγγελια στην ιδια ή ακομα και σε χαμηλοτερη τιμη. Μετα απο 1 ωρα ψαξιμο βρηκα κανα 2 οχι τοσο χαλια επιλογες και οι δυο ηταν ανεβασμενες απο τελειως αγνωστους χρηστες χωρις αξιολογησεις και η μια δεν ειχε καν φωτογραφια. Δεν λεω να καθονται να τσεκαρουν τις αγγελιες οι mods, απλως να μπει ενα συστημα γιατι η κατασταση εχει καταντησει αστεια, βλεπω κατι gtx 4xx με 5 χρονια gaming στις πλατες τους να πουλιουνται κοντα στα 100Ε, ελεος δηλαδη. Θελεις να αγορασεις κατι και δεν μπορεις να βρεις τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 καλα δεν λεω να παραφυλαει, απλως να υπαρχει καποιο συστημα αναφορας τετοιων αγγελιων. Συμφωνω οτι ειναι στο χερι του αγοραστη τι θα αγορασει αλλα οι αγγελιες του insomnia εχουν καταντησει τσιρκο. Τις προαλες για παραδειγμα εψαχνα για μια φθηνη μεταχειρισμενη gpu για εναν φιλο μου και επρεπε να παω 15 σελιδες πισω για να βρω κατι το οποιο πωλειται σε μια λογικη τιμη, στις περισσοτερες περιπτωσεις επαιρνες και καινουρια και καλυτερη gpu απο αυτην που πουλουσε αυτος που ανεβασε την αγγελια στην ιδια ή ακομα και σε χαμηλοτερη τιμη. Μετα απο 1 ωρα ψαξιμο βρηκα κανα 2 οχι τοσο χαλια επιλογες και οι δυο ηταν ανεβασμενες απο τελειως αγνωστους χρηστες χωρις αξιολογησεις και η μια δεν ειχε καν φωτογραφια. Δεν λεω να καθονται να τσεκαρουν τις αγγελιες οι mods, απλως να μπει ενα συστημα γιατι η κατασταση εχει καταντησει αστεια, βλεπω κατι gtx 4xx με 5 χρονια gaming στις πλατες τους να πουλιουνται κοντα στα 100Ε, ελεος δηλαδη. Θελεις να αγορασεις κατι και δεν μπορεις να βρεις τιποτα Το ωραιο θα ηταν ας πουμε στο car.gr η σε οποιοδηποτε σάιτ με αγγελιες να μπορουσες να αφησεις σχολια...Θα ειχε πολλαααα γελιααα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μα το viber ξεκίνησε να χρεώνει; Για κλήσεις viber out λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις να αναφερεις καποια αγγελια στο Insomnia ή τουλαχιστον να αφησεις καποιο αρνητικο σχολιο; Καταλαβαινω οτι ο καθενας μπορει να κοστολογει οπως θελει ο,τι πουλαει αλλα οταν βλεπω κατι γελιους καραγκιοζηδες που κοιταζουν να βρουν κανα κοροιδο θελω να φανε perma ban απο το forum. Δεν εχω θεμα με καποιον να υπερκοστολογει κατι αλλα οταν βλεπω καποιους να πουλανε το μεταχειρισμενο iphone 5s τους στα 400+ ευρω λεγοντας πως το κινητο κανει 640 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ 260Ε ΑΠΟ ΣΚΡΟΥΤΖ νευριαζω απιστευτα. Μηπως πρεπει να μπει καποιου ειδος οριο; Οι μισες αγγελιες ειναι αρπαχτες (και λιγα λεω) και ψαχνουν για κοροιδα, ελαχιστες εχουν λογικες τιμες. edit: Αυτο δεν συμβαινει μονο στα κινητα, βλεπω κατι τυπους να πουλανε μεταχειρισμενες 970, χωρις κουτι και εγγυηση στα 300Ε, οταν παιρνεις πολυ καλυτερη, νεοτερη και καινουρια gpu με λιγοτερα λεφτα. Εχουν και το θρασος να γραφουν κατι "τιμη ευκαιρια" και "δεν δεχομαι παζαρια" Aυτο ειναι κατι που εχει συζητηθει πολλακις στα αναλογα θεματα του sub-forum Insomnia Site - Forum. Η αναφορα για το κοστος δεν στεκει και δεν απαγορευεται να πουληθει κατι οσο το κοστολογησει ο πωλητης και ο εν δυναμει αγοραστης. Με μια αναζητηση θα βρεις πολλα θεματα και posts που αναφερονται σε αυτο καθως και επιχειρηματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Aυτο ειναι κατι που εχει συζητηθει πολλακις στα αναλογα θεματα του sub-forum Insomnia Site - Forum. Η αναφορα για το κοστος δεν στεκει και δεν απαγορευεται να πουληθει κατι οσο το κοστολογησει ο πωλητης και ο εν δυναμει αγοραστης. Με μια αναζητηση θα βρεις πολλα θεματα και posts που αναφερονται σε αυτο καθως και επιχειρηματα. Το προβλημα μου δεν ειναι μονο η τιμη αλλα και η παραπληροφορηση που πεφτει (οπως στην αγγελια με το 5s που ανεφερα). Τεσπα αν εχεις χρονο δωσε μου κανα link γιατι θελω να διαβασω και αλλες αποψεις πανω στο θεμα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το προβλημα μου δεν ειναι μονο η τιμη αλλα και η παραπληροφορηση που πεφτει (οπως στην αγγελια με το 5s που ανεφερα). Τεσπα αν εχεις χρονο δωσε μου κανα link γιατι θελω να διαβασω και αλλες αποψεις πανω στο θεμα. Ευχαριστω Eδω θα βρεις διαφορα ποστ http://www.insomnia.gr/topic/504987-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/ Θυμαμαι να εχουν ανοιξει διαφορα θεματα γενικα, αλλα δεν εχω ευκαιρα λινκ. Τσεκαρε ομως http://www.insomnia.gr/forum/19-insomnia-site-forum/page-1?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μα το viber ξεκίνησε να χρεώνει; Για κλήσεις viber out λεω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μα το viber ξεκίνησε να χρεώνει; Για κλήσεις viber out λεω Έτσι είχαν πει, 15/12 τέλος οι δωρεάν κλήσεις viber out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ξερει κανεις πως παιζεται η "Ναυμαχια"? Καποιες φορες ο αντιπαλος(computer) ριχνει 2 ή και 3 τορπιλες, ενώ εγω παντα μονο μια. Γιατι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις