kalogeros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 στην εθνικη (με πιστωτικη) δεν σε χρεωνει προμηθεια. Τωρα, αν καποιες τραπεζες χρεωνουν τετοια πραγματα, τοτε πες μας και εμας για να τους το καψουμε το μαγαζακι... Λοιπόν viper, η συναλλαγή έγινε. Το ακριβές ποσό της συναλλαγής ήταν 7,68 λίρες Αγγλίες. Το ποσό, σύμφωνα και με το paypal και με την ισοτιμία της τράπεζας, αντιστοιχεί σε 9,27 ευρώ. Παρόλα αυτά, η τράπεζα με χρέωσε 10,27 ευρώ, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η τράπεζα κράτησε 1 ευρώ προμήθεια για την μετατροπή από ευρώ σε λίρες Αγγλίας. Btw, η πληρωμή τελικά έγινε με χρεωστική της Πειραιώς και όχι με της Εθνικής, όπως είχα πει αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Guys (and girls!) ας μην ανοίγω θέμα, βοηθήσετε εδώ αν μπορείτε με τις ιδέες σας. Αποκριάτικο πάρτυ με θέμα κινηματογράφο, τι ντύνομαι! Δεν το έχω και πολύ με το αποκριάτικο, αλλά φέτος θα το τολμήσω!!! Βοηθήστε μεεε!? κάτι έξυπνο, ωραίο?! ντύσου μηχανή προβολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω την κλασσική ρόμπα γιατρού άσπρη; (σε χαμηλή τιμή όμως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 θες μ**νί, το θες και ξυρισμένο. Αν είσαι σαλλλονίκη σου χαρίζω μια. Έντιτ, δεν είσαι, τώρα το είδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 εμ τι, εν έτη 2013 πως να το θέλω... να σε ρωτήσω, τι μέγεθος είναι και αν μπορείς να γίνει φάση αποστολή ελτα και να σου βάλω σε μια τράπεζα έξοδα αποστολής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν viper, η συναλλαγή έγινε. Το ακριβές ποσό της συναλλαγής ήταν 7,68 λίρες Αγγλίες. Το ποσό, σύμφωνα και με το paypal και με την ισοτιμία της τράπεζας, αντιστοιχεί σε 9,27 ευρώ. Παρόλα αυτά, η τράπεζα με χρέωσε 10,27 ευρώ, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η τράπεζα κράτησε 1 ευρώ προμήθεια για την μετατροπή από ευρώ σε λίρες Αγγλίας. Btw, η πληρωμή τελικά έγινε με χρεωστική της Πειραιώς και όχι με της Εθνικής, όπως είχα πει αρχικά. ωραια δεν θα ξαναπερασουμε απο την πειραιως... επισης ο μετατροπεας την google, με ισοτιμια 1,16, μου βγαζει 8,91 ευρω... παιζει και να σε βιασ%#~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 εμ τι, εν έτη 2013 πως να το θέλω... να σε ρωτήσω, τι μέγεθος είναι και αν μπορείς να γίνει φάση αποστολή ελτα και να σου βάλω σε μια τράπεζα έξοδα αποστολής; δεν έχω ιδέα τι μέγεθος, μου την είχε φέρει κάποιος πριν καναδυό χρόνια, ούτε την άνοιξα. Να την δω αύριο στην δουλειά, να σε πω αν θες. Εγώ είμαι 1.75 και ολίγον μπόγος, δεν ξέρω αν ο δωρητής με μέτρησε σωστά πριν την φέρει. Γαμώ τον μπελά μου τώρα, θα με βάλεις να πηγαίνω στα ελτα; Δεν έχεις κάναν φίλο ξάδερφο συνκούμπαρο κάτι τέλος πάντων εδώ πάνου; Δεν μπορεί, όλοι έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 δεν έχω ιδέα τι μέγεθος, μου την είχε φέρει κάποιος πριν καναδυό χρόνια, ούτε την άνοιξα. Να την δω αύριο στην δουλειά, να σε πω αν θες. Εγώ είμαι 1.75 και ολίγον μπόγος, δεν ξέρω αν ο δωρητής με μέτρησε σωστά πριν την φέρει. Γαμώ τον μπελά μου τώρα, θα με βάλεις να πηγαίνω στα ελτα; Δεν έχεις κάναν φίλο ξάδερφο συνκούμπαρο κάτι τέλος πάντων εδώ πάνου; Δεν μπορεί, όλοι έχουν. χαχα σου στέλνω πμ μην "χαλάμε" το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 έστω ένας ασύρματος πόντιξ, του οποίου το receiver όταν το κουμπώνω στην usb θύρα του πισιού μου κάνει ένα "ντιν" ότι κούμπωσε, και αμέσως μετά κάνει "ντον" σαν να ξεκούμπωσε. Το λεντάκι του όμως μένει αναμμένο, σαν να δουλεύει κανονικά. Εννοείται ότι ο πόντιξ δεν δουλεύει. Παίζει να σωθεί, ή να τον δώσω στο μωρό να παίζει; (έχει πλάκα να δίνεις στα μωρά τέτοια παιχνίδια. Μια φορά είχα βρει ένα κλειδί από ένα audi, το έδωσα στο μωρό, ψαρωτικό τέρμα:όποιος το έβλεπε έλεγε "το μωρό άρπαξε το κλειδί σου" ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπάρχει κίνδυνος να το καταπιεί;;; Δοκίμασε το σε άλλο υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 τι να καταπιεί μωρέ, το ποντίκι; Δοκίμασα, το ίδιο κάνει. Χειρότερα μάλλον: δεν κάνει ούτε ντιν, ούτε ντον, δεν το βλέπει ντιπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 έστω ένας ασύρματος πόντιξ, του οποίου το receiver... Σ'αυτό νόμιζα πως αναφερόσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platinum Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Guys (and girls!) ας μην ανοίγω θέμα, βοηθήσετε εδώ αν μπορείτε με τις ιδέες σας. Αποκριάτικο πάρτυ με θέμα κινηματογράφο, τι ντύνομαι! Δεν το έχω και πολύ με το αποκριάτικο, αλλά φέτος θα το τολμήσω!!! Βοηθήστε μεεε!? κάτι έξυπνο, ωραίο?! δεν έχεις κανέναν αγαπημένο κινηματογραφικο ήρωα; Αν ήταν πάντως θέμα "τηλέοραση" θα ντυνόμουν σίγουρα Σουλειμάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ερώτησης. Μπορώ να πάρω φορολογική ενημερότητα από το internet αν δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση ή πρέπει να πάω στην αρμόδια ΔΟΥ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πρέπει να έχεις u/n και pw για το taxis για να πάρεις ενημερότητα ονλάην. Αν δεν έχεις κάνει φορολογική δήλωση, λογικά δεν θα έχεις, υποθέτω... Μπορείς να πας σε κεπ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις