matheostsik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Φυσικά και μπορείς Μηπως σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις την διαδικασια διοτι προφανως δεν εχω ξανακανει?Σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μηπως σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις την διαδικασια διοτι προφανως δεν εχω ξανακανει?Σε ευχαριστω. Πας με την ταυτοτητα σου και κανεις απλα καταθεση στον λογαριασμο που θελεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Πας με την ταυτοτητα σου και κανεις απλα καταθεση στον λογαριασμο που θελεις . Σε ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 +υγ. προσοχή σε ποιον θα καταθέσεις, αν είναι για αγορά από αγγελίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 +υγ. προσοχή σε ποιον θα καταθέσεις, αν είναι για αγορά από αγγελίες. 300++ είναι safe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 300++ είναι safe? 300 ευρω σε καποιον αγνωστο απο τις αγγελιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά αξιολογήσεις λέει. Καμια ιδέα για μένα? Είμαι μητρώο 11 εδώ και έναν χρόνο+. Κλασσικά στα παπάκια τους με παίρνουν ακόμα τηλέφωνο, το λέω, "συγνώμη που σας ενοχλήσαμε" κτλ, εντάξει. Σήμερα μια έκανε πως δεν το ξέρει, ήταν αγενέστατη και με έβρισε ενώ εγώ της μιλούσα ήρεμα. Που να απευθυνθώ για μήνυση που με ενοχλήσανε για σκοπούς μάρκετιν? Απο Nova ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Πας με την ταυτοτητα σου και κανεις απλα καταθεση στον λογαριασμο που θελεις . Ζητουν ταυτοτητα για καταθεση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ζητουν ταυτοτητα για καταθεση ; Πλέον ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αν στείλω λεφτά από το ebanking της εθνικής σε άλλη τράπεζα έχει στην προμήθεια την επιλογή αμφοτέρων SHAR/SHA που χρεώνει σε μένα 1€ επιπλέον από το ποσό που στέλνω. Χρεώνει και τον παραλήπτη των χρημάτων; Δηλαδή αν θέλω να του στείλω καθαρά 100€ πχ θα πρέπει να του στείλω 101€ συν το 1€ που με χρεώνει να πάει το σύνολο 102€; Και αν είναι έτσι και ας πούμε ότι ο παραλήπτης δεν έχει χρήματα στο λογαριασμό του του παίρνει 1€ από αυτά που το στέλνω εγώ και θα πάρει 99€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Όταν μπαίνουν δόσεις στην πιστωτική αφαιρείται κάποιο χ πόσο ως εγγύηση ή και γω δεν ξέρω τι; Έβαλα σε μια αγορά 20€/μηνα και βλέπω ότι έχουν αφαιρεθεί 65€. Visa πειραιώς η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αν στείλω λεφτά από το ebanking της εθνικής σε άλλη τράπεζα έχει στην προμήθεια την επιλογή αμφοτέρων SHAR/SHA που χρεώνει σε μένα 1€ επιπλέον από το ποσό που στέλνω. Χρεώνει και τον παραλήπτη των χρημάτων; Δηλαδή αν θέλω να του στείλω καθαρά 100€ πχ θα πρέπει να του στείλω 101€ συν το 1€ που με χρεώνει να πάει το σύνολο 102€; Και αν είναι έτσι και ας πούμε ότι ο παραλήπτης δεν έχει χρήματα στο λογαριασμό του του παίρνει 1€ από αυτά που το στέλνω εγώ και θα πάρει 99€; Το shar σημαίνει πως θα χρεωθείς εσύ το 1€ εξερχόμενου εμβάσματος που χρεώνει η τράπεζα σου, και αυτός τα 3-4€ του εισερχόμενου εμβάσματος που χρεώνει η τράπεζα του. Αν του στείλεις 100 σε αυτόν θα φτάσουν 95-96(ανάλογα την τράπεζα του). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Το shar σημαίνει πως θα χρεωθείς εσύ το 1€ εξερχόμενου εμβάσματος που χρεώνει η τράπεζα σου, και αυτός τα 3-4€ του εισερχόμενου εμβάσματος που χρεώνει η τράπεζα του. Αν του στείλεις 100 σε αυτόν θα φτάσουν 95-96(ανάλογα την τράπεζα του). Ωχ σοβαρά; Δεν το ήξερα...ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το είπα σωστά, αν βάλεις να του σταλεί έμβασμα 100 και επιλέξεις share θα σε χρεώσει 101, σε αυτόν θα φτάσουν 100 μείον όση προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος χρεώνει η τράπεζα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το είπα σωστά, αν βάλεις να του σταλεί έμβασμα 100 και επιλέξεις share θα σε χρεώσει 101, σε αυτόν θα φτάσουν 100 μείον όση προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος χρεώνει η τράπεζα του. Κατάλαβα, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω τι προμήθεια χρεώνει η Πειραιώς στη συγκεκριμένη περίπτωση για εισερχόμενο έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις