soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι ακριβώς είναι αυτό;Μπόμπος ή μπάμπουρας ή χαζοσβουρος... είδος αγριας μέλισσας με ,αν και σπάνια, επώδυνο τσίμπημα... κάποιοι το λένε χαζό ξαδερφάκι του μαύρου σβούρου Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από soik85 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως πολύ ωραίο για έντομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως πολύ ωραίο για έντομο. Αφρατο,χοντρουλικο σαν να φοραει γουνακι στα χρωματα τις μελισσας. Ακινδυνο αν δεν το πειραξεις....ναι ειναι ομορφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εχω android και οταν στελνω μηνυμα σε ενα ατομο συγκεκριμενα βλεπω αν το εχει διαβασει (μου βγαζει 2 μπλε τσεκ μαρκς, ενα γκρι αν δε το χει διαβασει). Με κανεναν αλλον δε γινετε αυτο. Πως και ετσι; εχω κανει κατι στα σεττινκς και δε θυμαμαι; Μιλάς για whatsapp ή για απλό μήνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μιλάς για whatsapp ή για απλό μήνυμα; Σωστός. Με βάση την περιγραφή το μυαλό παει στην εφαρμογή whatsapp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης έχει ξεκινήσει; Μπαίνω στο gsis και συγκεκριμένα εκεί που κάνουμε αίτηση, βάζω τους κωδικούς μου, στο πεδίο "Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης Έτους" επιλέγω το έτος 2016-2017 (μου το βγάζει σαν επιλογή) και όταν πατάω υποβολή/διαχείριση αίτησης μου βγάζει Error 500--Internal Server Error. Έχω δοκιμάσει με Firefox και Internet Explorer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω από τις 12 Δεκεμβρίου, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης καλή τύχη για το πότε θα το δώσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Που / πως πετάμε ληγμένο πυροσβεστήρα; (μικρός αυτοκινήτου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 @actorius Δεν δέχεται αναγόμωση?? Το πας σε κατάστημα που πουλάει και κάνει αναγομώσεις, για να στο αναγόμωση η να το αποχώρησή - ανακύκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 A, δεν το σκέφτηκα για αναγόμωση. Θα το προχωρήσω έτσι, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 καλημερα ξερει κανεις το τηλεφωνο της cisco να ρωτησω κατι επειδβ εχω ενα προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opoiosdipote Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Cisco Systems, Inc. Monumental Plaza, Κτίριο Γ, Λεωφ. Κηφισίας 44, Τ.Κ. 151 25, Μαρούσι Τηλ: +30 210 6381300 Fax: +30 210 6381490 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά ξέρετε πόσο κάνει να βγει το προνιακο επίδομα για αμεα μια γνωστή μου έχει καταθέσει από τέλη σεμπτεμβριου και ακόμα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εχω android και οταν στελνω μηνυμα σε ενα ατομο συγκεκριμενα βλεπω αν το εχει διαβασει (μου βγαζει 2 μπλε τσεκ μαρκς, ενα γκρι αν δε το χει διαβασει). Με κανεναν αλλον δε γινετε αυτο. Πως και ετσι; εχω κανει κατι στα σεττινκς και δε θυμαμαι; αν μιλαμε για το γουατς-αππ έχουν βάλει επιλογή αυτοί οι άλλοι ώστε να μη φαίνεται πότε τα διαβάζουν και πότε όχι. Μπορείς κι εσύ να το κάνεις, με τίμημα να μην μπορείς να δεις κι εσύ τι κάνουν οι άλλοι ως προς αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 To turbo x pi1 smartphone σε ποιο κινέζικο βασίζεται? Ψάχνω digitizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις