Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την εισοδο του Λιμανιου, πριν τα μπακαλιαρακια μπαινεις δεξια, λες στον τυπα στην μπαρα οτι πας κιτσεν και σε αφηνει να περασεις, στην 1η στροφη στριβεις δεξια, δεν παιζει να το χασεις. 

Εκνευριζομαι που μερικες φορες δεν είναι αρκετα συνεργάσιμοι με το  "To κλειδάκι θα το κρατήσω εγώ" αλλα καλή μπινιά δε το είχα σκεφτεί έτσι.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την εισοδο του Λιμανιου, πριν τα μπακαλιαρακια μπαινεις δεξια, λες στον τυπα στην μπαρα οτι πας κιτσεν και σε αφηνει να περασεις, στην 1η στροφη στριβεις δεξια, δεν παιζει να το χασεις. 

Εκει μεσα στο λιμανι παιζει να γραφουν;

Γιατι προχθες που πηγα με το θειο με μηχανακι για να ρωτησουμε ελεγαν πως μονο αν εισαι εργαζομενος στο λιμένα σε αφήνουν αλλιώς μπορει και να σε γραψουν.

Τι θα πει βρε πριν τα μπακαλαρακια; Η εισοδος δεν ειναι αυτη φατσα-καρτα στη σαλαμίνος;

Μωρεεε, αντε να παω κιτσεν μπαρ, αλλά ντρεπομαι που θα με δουν να φευγω...Υποτιθεται δικο τους παρκινγκ ειναι.

Εκνευριζομαι που μερικες φορες δεν είναι αρκετα συνεργάσιμοι με το  "To κλειδάκι θα το κρατήσω εγώ" αλλα καλή μπινιά δε το είχα σκεφτεί έτσι.

Τιιιι; κραταν το κλειδι; Ναι σιγα μη το αφησω τοτες!

Δημοσ.

Nαι καρφί ευθεία πας. Καμια ντροπή, πας να παρεις τσιγαρα απ'το περίπτερο. Παρολα αυτα και το 1,5ευρώ στο διπλα παρκινγκ δεν ειναι και τιποτα τραγικο εκτός αν εισαι άθλιος και πας και το παρεις μετα απο 8μιση ώρες ξερωγω.

Δημοσ.

Οκ, για 2-2,30 ωρες θελω. Ισως παω αυριο. Αλλά αυτο με το να αφησω το κλειδι κωλυομαι λιγο... 

Δημοσ.

Τι σας πειραζει αν κρατανε το κλειδι; Δεν εχει γινει ποτε τιποτα. 

Αδερφέ αμα μου παρουν το γκλοκακι κατω απο το καθισμα θα έχω προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πως μπορεις να στοιχηματισεις εκτως απο αθληματα? Ας πουμε για τα ΟΣΚΑΡ σε τι σελιδες μπορουσες να το κανεις? Υπαρχουν ακομα αποθηκευμενει οι συντελεστες? Ειχα ακουσει καποιες προβλεψεις αλλα δεν ασχοληθηκα, και τελικα κατσαν και οι 3 και θελω να δω ποσο θα κερδιζα αν τις ειχα πεξει :P

Δημοσ.

Ειχα παιξει στοιχημα για τα οσκαρ παλαιοτερα. Στο ιδιο φυλλο που παιζεις για ποδοσφαιρο βαζεις κωδικο και το στοιχημα.

Δε νομιζω να ειναι αποθηκευμενοι οι κωδικοι. Αποσυρονται -λογικα-με την εναρξη του παιχνιδου/τελετής

Δημοσ.

Οχι, οχι στο ιντερνετ. Κανονικα και επισημα απο τον ΟΠΑΠ υπαρχει εδώ και περιπου 5 χρόνια σίγουρα

Δημοσ.

Στοίχημα για τα Όσκαρ στον Οπαπ έχει μπει μία χρονιά το 2006 όταν κέρδισε το Crash.

Δημοσ.

στην εθνικη (με πιστωτικη) δεν σε χρεωνει προμηθεια. 

Τωρα, αν καποιες τραπεζες χρεωνουν τετοια πραγματα, τοτε πες μας και εμας για να τους το καψουμε το μαγαζακι...

Ευχαριστώ Viper. Με χρεωστική της Εθνικής θα κάνω τη συναλλαγή. Αν προκύψει κάτι, θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Μαλιστα. Ξερει κανεις αν μπορω να βρω κουπονι αποδοσεων γιατι οσο και να ψαχνω στο ιντερνετ δεν βρισκω κατι. Περα απο το Αργκο που ηταν δεδομενο και εδινε μονο 1,16 θελω να δω ποσο επιασε το Skyfall βραβειο μουσικης, και η Hathaway β' γυναικειου. Θα ρωτησω σε κανα προπατζιδικο μπας και ξερουν τπτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

therock σιγουράκια ήταν και τα 2 απ' ό,τι βλέπω στις τελικές αποδόσεις του Hill,κοινώς δεν πλήρωναν τίποτα 1,04 το Skyfall και 1,02 η Ηathaway.H Hathaway άνοιξε στο 1,13 πριν ενάμιση μήνα οπότε κάπου εκεί υπολόγιζε και για την Αdele.Σε προποτζίδικο θα ρωτήσεις για τα Οσκαρ? :shock:   Θα σου πουν ποια όσκαρ παίξε κίνο να κονομήσεις. :lol:  :lol:  :lol:

Επεξ/σία από noob
Δημοσ.

Guys (and girls!)

ας μην ανοίγω θέμα, βοηθήσετε εδώ αν μπορείτε με τις ιδέες σας.

Αποκριάτικο πάρτυ με θέμα κινηματογράφο, τι ντύνομαι! Δεν το έχω και πολύ με το αποκριάτικο, αλλά φέτος θα το τολμήσω!!!

Βοηθήστε μεεε!? κάτι έξυπνο, ωραίο?! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...