Hellaslover Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Λογικά ναι θα είσαι πάλι blocked. Γιατί δεν ζητάς να στείλει κάποιος άλλος εκ μέρους σου? Γιατι δεν εχω κανενα κοινο φιλο με τη καριολα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 #klama 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Γιατι δεν εχω κανενα κοινο φιλο με τη καριολα! Πρόσεχε πώς γράφεις παιδί μου σε δημόσιο φόρουμ. Την καριόλα, με ν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Πρόσεχε πώς γράφεις παιδί μου σε δημόσιο φόρουμ. Την καριόλα, με ν. Και μάλλον δεν ήταν καταλάθος το μπλοκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δουλεύει αποκωδικοποιητής για κανάλια με εσωτερική κεραία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Σε περιοχή με πολύ καλο σήμα ειχα συνδέσει εσωτερική κεραία με ψηφιακό δέκτη και έπιανα τα κανάλια μια χαρα. Βεβαια υπήρχαν και καποια καναλια που επρεπε να "παιζω" με την κεραια για να τα δω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Πως γίνεται κάποιος να εγγραφεί σε φυσικό newsletter πλέον; Το θέλω για περιοχή σχεδόν off the grid. Μόνο ρεύμα, ίντερνετ δεν υπάρχει λόγο απόστασης, mobile ανύπαρκτο. Δωρεάν συνδρομές υπάρχουν σε εφημερίδες; Τον γέρο τον ενδιαφέρουν τα πάντα το έχει χόμπι με τις εφημερίδες κ τα φυλλάδια, όσο έμενε στη πόλη γέμιζε κάδους ανακύκλωσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Και μάλλον δεν ήταν καταλάθος το μπλοκ! Και μάλλον δεν ήταν για φίλο ("" Δεν ειναι για γκομενα αλλα για ενα φιλο που θελω να μιλησω και με χει κανει μπλοκ "") Δουλεύει αποκωδικοποιητής για κανάλια με εσωτερική κεραία; Μόνο εαν έχεις τέλειο σήμα στην περιοχή σου και άριστη εσωτερική κεραία. Επίσης παίζει κάποια κανάλια να μην τα δείχνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Γρηγορη ερωτηση. Για δημιουργια eshop ποιο ειναι περιπου το ποσο που πρεπει να διαθετει καποιος? Οχι κατι τρελο, κατι απλο και λειτουργικο. Ειμαι σιγουρος πως απο τη στιγμη που μιλαμε για κατι που θα απευθυνθω σε καποιον επαγγελματια, η απαντηση δεν μπορει να ειναι σαφης αφου ο καθενας μπορει να ζητησει οσα θελει. Απλως μια ταξη τιμων ψαχνω γιατι ειμαι εντελως ασχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αστεροκοσμο στη δεθ θα έχει φέτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά η σφραγίδα Χάγης που χρησιμεύει;; Είναι κάτι σαν την επικύρωση που κάναμε στα ΚΕΠ;; Αλλά για την ΕΕ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γρηγορη ερωτηση. Για δημιουργια eshop ποιο ειναι περιπου το ποσο που πρεπει να διαθετει καποιος? Οχι κατι τρελο, κατι απλο και λειτουργικο. Ειμαι σιγουρος πως απο τη στιγμη που μιλαμε για κατι που θα απευθυνθω σε καποιον επαγγελματια, η απαντηση δεν μπορει να ειναι σαφης αφου ο καθενας μπορει να ζητησει οσα θελει. Απλως μια ταξη τιμων ψαχνω γιατι ειμαι εντελως ασχετος. Χλωμό να βρεις κάτι κάτω από 800€-1000€. Και δεν είναι το στήσιμο γενικά. Άντε πληρώνεις ένα theme 50€ και λίγο η δουλειά του άλλου να το το προσαρμόσει. Μετά όμως αρχίζεις τα extensions/plugins που εκτός του ότι τα αγοράζεις, κάποιος πρέπει να τα παντρέψει με το theme γιατί συνήθως είναι αλλού για αλλού. Μετά παίζει σε τι πλατφόρμα θα πας. Θα πας σε free πλατφόρμα τύπου Opencart ; ΟΚ αν έχεις λίγα είδη. Αν έχεις πολλά και θέλεις εξειδικευμένα πράγματα θα πας σε Magento ή αν θες να το τερματίσεις να πας custom περίπτωση που θα πληρωθεί ακριβά. Παίζει και ρόλο μετά αν θα είσαι σε shared hosting ή dedicated ανάλογα το φόρτο. Αν υποθέσουμε πως θες και γέφυρα με το εμπορικό, έχεις ένα επιπλέον κόστος. Συνήθως ότι πληρώσεις παίρνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Τι έιναι και πώς λέγοντα αυτά που έιναι σαν διάφανο τζάμι στην παρακάτω εικόνα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 ^ https://www.reddit.com/r/Jokes/comments/2sqqio/i_dont_understand_why_obama_has_to_give_his/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις