Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικά ναι θα είσαι πάλι blocked. Γιατί δεν ζητάς να στείλει κάποιος άλλος εκ μέρους σου?

Γιατι δεν εχω κανενα κοινο φιλο με τη καριολα!

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε περιοχή με πολύ καλο σήμα ειχα συνδέσει εσωτερική κεραία με ψηφιακό δέκτη και έπιανα τα κανάλια μια χαρα.

Βεβαια υπήρχαν και καποια καναλια που επρεπε να "παιζω" με την κεραια για να τα δω.

• Like 1

Πως γίνεται κάποιος να εγγραφεί σε φυσικό newsletter πλέον; Το θέλω για περιοχή σχεδόν off the grid. Μόνο ρεύμα, ίντερνετ δεν υπάρχει λόγο απόστασης, mobile ανύπαρκτο. Δωρεάν συνδρομές υπάρχουν σε εφημερίδες; Τον γέρο τον ενδιαφέρουν τα πάντα το έχει χόμπι με τις εφημερίδες κ τα φυλλάδια, όσο έμενε στη πόλη γέμιζε κάδους ανακύκλωσης...

Και μάλλον δεν ήταν καταλάθος το μπλοκ! :D

Και μάλλον δεν ήταν για φίλο ("" Δεν ειναι για γκομενα αλλα για ενα φιλο που θελω να μιλησω και με χει κανει μπλοκ "")

Δουλεύει αποκωδικοποιητής για κανάλια με εσωτερική κεραία;

Μόνο εαν έχεις τέλειο σήμα στην περιοχή σου και άριστη εσωτερική κεραία. Επίσης παίζει κάποια κανάλια να μην τα δείχνει...

• Like 1

• Moderators

Γρηγορη ερωτηση. Για δημιουργια eshop ποιο ειναι περιπου το ποσο που πρεπει να διαθετει καποιος? Οχι κατι τρελο, κατι απλο και λειτουργικο.

Ειμαι σιγουρος πως απο τη στιγμη που μιλαμε για κατι που θα απευθυνθω σε καποιον επαγγελματια, η απαντηση δεν μπορει να ειναι σαφης αφου ο καθενας μπορει να ζητησει οσα θελει. Απλως μια ταξη τιμων ψαχνω γιατι ειμαι εντελως ασχετος.

Γρηγορη ερωτηση. Για δημιουργια eshop ποιο ειναι περιπου το ποσο που πρεπει να διαθετει καποιος? Οχι κατι τρελο, κατι απλο και λειτουργικο.

Ειμαι σιγουρος πως απο τη στιγμη που μιλαμε για κατι που θα απευθυνθω σε καποιον επαγγελματια, η απαντηση δεν μπορει να ειναι σαφης αφου ο καθενας μπορει να ζητησει οσα θελει. Απλως μια ταξη τιμων ψαχνω γιατι ειμαι εντελως ασχετος.

Χλωμό να βρεις κάτι κάτω από 800€-1000€.

Και δεν είναι το στήσιμο γενικά.

Άντε πληρώνεις ένα theme 50€ και λίγο η δουλειά του άλλου να το το προσαρμόσει.

Μετά όμως αρχίζεις τα extensions/plugins που εκτός του ότι τα αγοράζεις, κάποιος πρέπει να τα παντρέψει με το theme γιατί συνήθως είναι αλλού για αλλού.

Μετά παίζει σε τι πλατφόρμα θα πας.

Θα πας σε free πλατφόρμα τύπου Opencart ;

ΟΚ αν έχεις λίγα είδη.

Αν έχεις πολλά και θέλεις εξειδικευμένα πράγματα θα πας σε Magento ή αν θες να το τερματίσεις να πας custom περίπτωση που θα πληρωθεί ακριβά.

Παίζει και ρόλο μετά αν θα είσαι σε shared hosting ή dedicated ανάλογα το φόρτο.

Αν υποθέσουμε πως θες και γέφυρα με το εμπορικό, έχεις ένα επιπλέον κόστος.

Συνήθως ότι πληρώσεις παίρνεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...