panosno1com Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 και κάτι αλλο . θέλω να βάλω μια δευτερη διεύθυνση στο paypal επειδη εχω μονο αυτη που ναι το πατρικο μου. Θελω να βαλω της Πάτρας αλλα πως θα το κανω οταν αγοραζω απ το ebay να ερχονται στην πατρα και οχι στον πειραια? στο ebay βγάζει επιλογη ποια adress θελω ; ή πως να αλλαζω οποτε θελω τη νbilling adress εστω?thanks soadnick για πρινedit :πρόσθεσα την διεύθυνση και πατησα make home ,λογικα ειμαι οκ ? οποτε όταν είμαι πειραια μπαινω και κανω home την μια και οταν ειμαι πατρα κανω την αλλη ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Θέλω να κάνω μια αγορά από ebay, αλλά η τιμή είναι σε αγγλικές λίρες. Θα μου κρατήσει κάποια προμήθεια η τράπεζα για την αλλαγή από ευρώ σε λίρες και αν ναι πόσο; Το ποσό της αγοράς είναι περίπου 9-10 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Διέγραψε τα cookies και τη cache από τον browser σου. Εχει αποτελεσμα αλλα πρεπει να το κανω καθε φορα που συνδεομαι/αποσυνδεομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εχει αποτελεσμα αλλα πρεπει να το κανω καθε φορα που συνδεομαι/αποσυνδεομαι Σε αυτή τη περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι: πλήρη απεγκατάσταση του browser με το revouninstaller. Άμα θέλεις να κρατήσεις τα bookmarks σου, βάλε το Χmarks ως πρόσθετο και πάρε backup. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Θέλω να κάνω μια αγορά από ebay, αλλά η τιμή είναι σε αγγλικές λίρες. Θα μου κρατήσει κάποια προμήθεια η τράπεζα για την αλλαγή από ευρώ σε λίρες και αν ναι πόσο; Το ποσό της αγοράς είναι περίπου 9-10 ευρώ. την προμηθεια την εχει μεδα στην ισοτιμια. Σε χρεωνει περισσοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 την προμηθεια την εχει μεδα στην ισοτιμια. Σε χρεωνει περισσοτερα... Όταν λες περισσότερα, πόσα περισσότερα εννοείς; Δηλαδή, για μια συναλλαγή 10 ευρώ, πόσο παραπάνω θα πληρώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 μπες στο site της τραπεζας σου και δες τις [2] συναλλαγματικες ισοτιμιες. η χειροτερη τιμη ειναι αυτη που θα χρεωσει. μετα μπες στο google και δες την ισοτιμια που σε ενδιαφερει και αφαιρεσε απο αυτην που θα σε χρεωσει. *μιλαμε για debit και οχι για πιστωτικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Απ' όσο ξέρω, όταν αγοράζεις σε νόμισμα διαφορετικό του ευρώ, μερικές τράπεζες, εκτός από τη διαφορά συναλλάγματος, χρεώνουν και μία προμήθεια για τη μετατροπή του συναλλάγματος. Μη με ρωτήσεις γιατί, είναι ένα από τα πολλά γaμησιάτικα που χρεώνουν οι τράπεζες. Αυτήν την έξτρα προμήθεια θα ήθελα να μάθω, αν την ξέρει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 στην εθνικη (με πιστωτικη) δεν σε χρεωνει προμηθεια. Τωρα, αν καποιες τραπεζες χρεωνουν τετοια πραγματα, τοτε πες μας και εμας για να τους το καψουμε το μαγαζακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 και κάτι αλλο . θέλω να βάλω μια δευτερη διεύθυνση στο paypal επειδη εχω μονο αυτη που ναι το πατρικο μου. Θελω να βαλω της Πάτρας αλλα πως θα το κανω οταν αγοραζω απ το ebay να ερχονται στην πατρα και οχι στον πειραια? στο ebay βγάζει επιλογη ποια adress θελω ; ή πως να αλλαζω οποτε θελω τη νbilling adress εστω? thanks soadnick για πριν edit : πρόσθεσα την διεύθυνση και πατησα make home ,λογικα ειμαι οκ ? οποτε όταν είμαι πειραια μπαινω και κανω home την μια και οταν ειμαι πατρα κανω την αλλη ε; δεν χρειάζεται να κάνεις home μια την μια και μια την άλλη. Όταν πληρώνεις, σου βγάζει ως διεύθυνση αποστολής την πρώτη σου καταχωρημένη διεύθυνση, και ένα κουμπάκι που λέει "change address", από εκεί μπορείς να την αλλάξεις με άλλη, καταχωρημένη ή μη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ξερει κανας ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ κανα φθηνο παρκινγκ για 2, το πολυ 3 ωρες στο κεντρο ή/και προς λιμάνι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 1,5 ευρώ η ώρα στο πάρκινγκ του λιμανιου και 5 ευρω απο τις 21:00 ή 22:00 για όλο το βράδυ αυτό που είναι στη Σαλαμίνος [κατω απο το Mediterranean Palace] . Υπαιθρια και τα 2 βέβαια ΑΛΛΑ. *για ποια μέρα ψάχνεις πάρκινγκ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ξερει κανας ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ κανα φθηνο παρκινγκ για 2, το πολυ 3 ωρες στο κεντρο ή/και προς λιμάνι;; Αστο στο παρκινγκ του kitchen bar, κανε πως πηγαινεις kitchen με τα ποδια και μετα στριψε και φυγε. Δωρεαν ειναι αλλά δωσε κανα ευρώ στον τυπο που τα προσεχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Αχα! Ωραια,οκ στο ιδιο καταληγουμε, αυτο του λιμανιου, που ειναι 50 μετρα μετα την πυλη του λιμανιου,στο δρομακι δεξια . Το άλλο δε το ηξερα, ευχαριστω! Για καθημερινες κυριως και τις μεσημεριανες ωρες που γινεται χαμος. Αστο στο παρκινγκ του kitchen bar, κανε πως πηγαινεις kitchen με τα ποδια και μετα στριψε και φυγε. Δωρεαν ειναι αλλά δωσε κανα ευρώ στον τυπο που τα προσεχει. Γαμωτο μου το παν και αυτο αλλά δε καταλαβα απο που μπαινουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Απο την εισοδο του Λιμανιου, πριν τα μπακαλιαρακια μπαινεις δεξια, λες στον τυπα στην μπαρα οτι πας κιτσεν και σε αφηνει να περασεις, στην 1η στροφη στριβεις δεξια, δεν παιζει να το χασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις