Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεις/επιτρεπεται/χρειαζεται να αλλαξεις την υπογραφη σου απο ελληνικα σε αγγλικα οταν υπογραφεις κατι στα αγγλικα η οταν εισαι σε ξενη χωρα; πχ. Υπογραφει καποιος το επιθετο του (παπασταθοπουλος ξερω γω) στα αγγλικα το κανει papastathopoulos;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λιμενικό, ειδικοί φρουροί και πυροσβεστική* νομίζω έχουν παραπάνω, 26-29. Κάποτε άκουσα ότι πυροσβεστική θα ξαναέμπαινε πανελλήνιες. Βέβαια για αυτά δεν υπάρχει σταθερή σχολή, πρέπει να βγει προκήρυξη. Τέλος πάντων, με ένα google search τα βρίσκεις άνετα, δε χρειάζεται να περιμένεις από εδώ.

*και ΕΠΟΠ

μπηκε η πυροσβεστικη στις πανελληνιες και τωρα περιμενουν το λιμενικο

οταν αλλαξει το συστημα των πανελληνιων τη γινεται με αυτες τις σχολες?

Καρτα καυσαερίων μπορουμε να βγαλουε σε κτεο; ποσο κοστιζει περιπου;

Του κτεο ισχυει ενα χρονο σωστα;

Liv δεν ξέρω αν σε πρόλαβα...

Στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ Auteco που βρίσκεται κοντά στο εμπορικό

κέντρο Cosmos η καρτα καυσαερίων στοιχίζει πέντε ευρώ...

Απορία προς ναυτιλομένους

Είχα μια συζήτηση τις προάλλες με έναν φίλο και μας δημιουργήθηκε η εξής απορία. Υπάρχει κάτι για τα σκάφη αναψυχής (π.χ. ιστιοφόρα) αντίστοιχο με τα τέλη κυκλοφορίας που να σου επιτρέπει να δένεις το σκάφος σε λιμάνια δωρεάν. Εννοώ, όπως με τα τέλη κυκλοφορίας έχεις το δικαίωμα να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου σε δημόσιους δρόμους (όπου επιτρέπεται το πάρκινγκ), με την ίδια λογική να υπάρχουν τα τέλη ναυσιπλοΐας (ξερωγω) που να σου επιτρέπουν να δένεις σε δημόσια λιμάνια (π.χ. Πόρτο Κουφό Χαλκιδική, για όσους γνωρίζουν). Υπάρχει κάτι τέτοιο ή όπου δέσεις πληρώνεις?

Μπορεις/επιτρεπεται/χρειαζεται να αλλαξεις την υπογραφη σου απο ελληνικα σε αγγλικα οταν υπογραφεις κατι στα αγγλικα η οταν εισαι σε ξενη χωρα; πχ. Υπογραφει καποιος το επιθετο του (παπασταθοπουλος ξερω γω) στα αγγλικα το κανει papastathopoulos;

Ναι, με λατινικούς χαρακτήρες όπως αναγράφεται και στην ταυτότητα/διαβατήριο

• Moderators

Υπάρχει καποιος τροπος να δω αν ενα λεωφορείο θα αλλάξει τη διαδρομή του σημερα? Και κυριως, ποια θα ειναι η διαδρομή αυτη.

• Like 1

Υπάρχει καποιος τροπος να δω αν ενα λεωφορείο θα αλλάξει τη διαδρομή του σημερα? Και κυριως, ποια θα ειναι η διαδρομή αυτη.

αν είσαι Θεσσαλονίκη, η εφαρμογή του OAΣΘ στο κινητό το κάνει αυτό.

Έχω κι εγώ μια σύντομη ερώτηση:

Η οθόνη μου (8ετίας) δεν δίνει ρεύμα. Μου είπανε τροφοδοτικό το πρόβλημα, 40 ευρώ.

Μου ζητάνε πολλά;

• Like 1

Θέλω να παραγγείλω κάποια εσωτερικά τριμ για το αυτοκίνητο.Αν τα αγοράσω από ebay.com μπορεί να έχω θέμα με τελωνείο κλπ. ;

Τα βρίσκω από πωλητές από Κίνα κτλ. 

Απορία προς ναυτιλομένους

Είχα μια συζήτηση τις προάλλες με έναν φίλο και μας δημιουργήθηκε η εξής απορία. Υπάρχει κάτι για τα σκάφη αναψυχής (π.χ. ιστιοφόρα) αντίστοιχο με τα τέλη κυκλοφορίας που να σου επιτρέπει να δένεις το σκάφος σε λιμάνια δωρεάν. Εννοώ, όπως με τα τέλη κυκλοφορίας έχεις το δικαίωμα να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου σε δημόσιους δρόμους (όπου επιτρέπεται το πάρκινγκ), με την ίδια λογική να υπάρχουν τα τέλη ναυσιπλοΐας (ξερωγω) που να σου επιτρέπουν να δένεις σε δημόσια λιμάνια (π.χ. Πόρτο Κουφό Χαλκιδική, για όσους γνωρίζουν). Υπάρχει κάτι τέτοιο ή όπου δέσεις πληρώνεις?

υπάρχουν τα τέλη ελλιμενισμού, τα οποία από όσο ξέρω δεν είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις, αλλά τέλη για ελλιμενισμό σε συγκεκριμένο λιμάνι. Πχ θες να δένεις την βάρκα σου στο πόρτο κουφό, συνεννοείσαι με το τοπικό λιμεναρχείο. Σε πολλά λιμάνια η φάση είναι χύμα, στο χωριόμ πχ, κανείς δεν πληρώνει για να δένει στο λιμάνι...

• Like 1

Θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω μια προσωπική επαγγελματική ιστοσελίδα.

Πρέπει να ξεκινήσω με το domain και αν ναι από που αγοράζω και τι στοιχεία θα χρειαστούν?

Βασικά, περάστε από εδώ να λύσετε κάποιες απορίες!

http://www.insomnia.gr/topic/627778-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-domain-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9/

Ευχαριστώ!

Στο καινούργιο μου pc ακούγεται μια στο τόσο το ανεμιστηράκι με έναν εκνευριστικό ήχο. Τι φταίει και πως μπορώ να το κάνω να σταματήσει;

Στο καινούργιο μου pc ακούγεται μια στο τόσο το ανεμιστηράκι με έναν εκνευριστικό ήχο. Τι φταίει και πως μπορώ να το κάνω να σταματήσει;

Μήπως ακουμπάει σε κάτι; Σε κάποιο καλώδιο πχ; Ή μήπως δεν εχει πατήσει καλά και ακούγεται - συντονίζει; Αν όχι μπορείς να δοκιμάσεις λιγο λιπαντικό στο κέντρο του. Κάποιο λαδάκι, γράσο, βαζελίνη κλπ. 

Υπαρχει τροπος να στειλω μηνυμα σε καποιον που με εχει μπλοκαρει στο facebook; Δεν ειναι για γκομενα αλλα για ενα φιλο που θελω να μιλησω και με χει κανει μπλοκ (λογικα) καταλαθος. Αν τον διαγραψω και τον κανω παλι φιλο (και δεχτει το αιτημα) θα ειμαι παλι μπλοκ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...