Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!!!!! ψάχνω να κάνω prt sc από το dreamweaver στο word

έχω βρει στο word το screenshot αλλά εγω θέλω να επιλέξω κάποιο πεδίο ή κάτι στο μενού πανω στο dreamweaver και να το βγάλω φώτο και δεν μπορώ

παταω δηλ alt και το prt sc και δεν με αφήνει

αν γνωρίζει κάποιος :(

Με το εργαλείο αποκομμάτων των windows δεν μπορείς να κάνεις δουλειά; Ή να κόψεις με τη ζωγραφική το κομμάτι που θέλεις απο το printscreen;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξέρεις μήπως γιατί μου κάνει αυτή την περίεργη... διαρροή από το μέσο του σκεύους; εχει να κάνει με το λάστιχο;

Δεν γνωριζω. 7-8 χρόνια έχω τη δικιά μου και δεν μου έχει βγάλει τέτοιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Με το εργαλείο αποκομμάτων των windows δεν μπορείς να κάνεις δουλειά; Ή να κόψεις με τη ζωγραφική το κομμάτι που θέλεις απο το printscreen;

πως θα το κάνω αυτο που λες?

Δημοσ.

πως θα το κάνω αυτο που λες?

Με το εργαλείο αποκομμάτων απλά επιλέγεις την περιοχή που θες και μετά σώζεις.

Με τη ζωγραφική πας πρώτα στον μεγεθυντικό φακό αν φαίνεται πολύ μεγάλη η εικόνα και κάνεις δεξί κλικ να μικρύνει, μετά πας στο τετράγωνο εργαλείο που λέει επιλογή. Διαλέγεις ένα κομμάτι της εικόνας και κανεις αποκοπή. Τέλος δημιουργείς ένα νέο αρχείο, κάνεις επικόλληση και σώζεις.

Δημοσ.

Πως πληρωνω δανειο μεσω Alpha E-banking;

Πληρωμές>Δάνεια>Επιλογή τύπου (καταναλωτικό ή Alpha Επιλογή/700). Πρέπει να έχεις τον αριθμό δανείου.

Δημοσ.

^Δεν την έχω ξανακούσει και δεν είμαι και σίγουρος για το τι σημαίνει! Αυτός που κάθεται με σταυρωμένα χέρια;

Δημοσ.

Τεμπέλης νομίζω σημαίνει.

Ναι αυτό περίπου εννοώ, αυτός που κάθεται με σταυρωμένα χέρια και δεν κάνει τίποτα! :)

Δημοσ.

Έχω γράψει ένα μήνυμα εδώ στο insomnia, πρίν τη δημοσίευση πατάω κάτι και χάνεται.

Ξέρω οτι για ένα διάστημα το χαμένο μήνυμα παραμένει αποθηκευμένο, πώς το επαναφέρω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον τελευταίο καιρό δεσμεύομαι με τον εαυτό μου να γράφω αξιολογήσεις για καταστήματα και προϊόντα που αγόρασα από το skroutz για να ενημερώνω μελλοντικούς αγοραστές. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα ένα προϊόν από ένα κατάστημα στο skroutz και μου ήρθε σήμερα. Μπαίνω να γράψω αξιολόγηση για το κατάστημα (αρνητική διότι δεν υπάρχει απόδειξη στο κουτί) και βλέπω ότι πλέον το κατάστημα δεν υπάρχει στο skroutz, αλλά ούτε και το προϊόν που αγόρασα. Τα καταστήματα στο skroutz εξαφανίζονται έτσι από την μια στιγμή στην άλλη; Να σημειώσω ότι η ιστοσελίδα του καταστήματος αυτού καθεαυτού από όπου αγόρασα το προϊόν υπάρχει ακόμη.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...