angmar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Belt hole punch και στο Skroutz/BestPrice θα το βρεις σαν "εργαλείο για τρύπημα ζώνης" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Νταξει το διαβασα το θεμα. Ειπα οτι καταλαβα το λαθος μου, δεν χρειάζεται να μου πουν τι ειναι σωστο η λαθος. Αλλωστε γιγι αυτο πληρωσα το λαθος μου. Ποσο νομιμο ειναι ομως να ερθει καταπανω σου για να σε σταματησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πως λέγεται αυτό το εργαλείο που ανοίγει τρύπες σε ζώνες; Στα ελληνικά και στα αγγλικά αν ξέρει κάποιος! Fyi αν θελεις να τρυπησεις ζωνη, θυμησου να βαλεις ενα κομματι δερματος απο κατω για καλυτερο αποτελεσμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πως λεγονται στα αγγλικά τα πομολα χουφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εκανα σινιαλο σε απεναντι αμαξι τωρα το βραδυ, για κακη μου τυχη ηταν τροχαια, αναψε το φαρο και σταματησα, με εγραψε 80€ για σινιαλο σε απεναντι αμαξι χωρις λογο. Να σημειώσω οτι δεν ειχε αναμενο φαρο. Ποσο στεκει αυτη η λογικη; κανονικα μια επίπληξη δεν επρεπε να με κανει; 80€ πηγε; Ειχα πληρωσει 32€ πριν απο χρονια για τον ιδιο λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πως λεγονται στα αγγλικά τα πομολα χουφτα? cup pulls 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Nα θυμίσω και πάλι ότι το νήμα προορίζεται για συγκεκριμένες και απλές ερωτήσεις οι οποίες είναι δυνατό να απαντηθούν σύντομα, με την προϋπόθεση πως δεν υπάρχει ειδική ενότητα στο insomnia για την ερώτηση αυτή. Ευχαριστώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 καλησπέρα!!!!! ψάχνω να κάνω prt sc από το dreamweaver στο word έχω βρει στο word το screenshot αλλά εγω θέλω να επιλέξω κάποιο πεδίο ή κάτι στο μενού πανω στο dreamweaver και να το βγάλω φώτο και δεν μπορώ παταω δηλ alt και το prt sc και δεν με αφήνει αν γνωρίζει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Γενικά σε ΣΟΧ σας έχει τύχει ποτέ να σας απορρίψουν επειδή είχατε στείλει το φάκελο απλό και όχι συστημένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αν παρεις χαπι πχ το πρωί και μετα απο πέντε λεπτα πας τουαλετα, το χαπι παραμενει; φευγει; τζαμπα το πηρες; δυο φορες μου χει τυχει και δεν ηξερα αν θα δρασει το χαπι η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Χωρίς να ξέρω, δε μου φαίνεται λογικό κάτι τέτοιο Έχω αναρωτηθεί το ίδιο αλλά με εμετό, που μου φαίνεται πιο πιθανό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αν παρεις χαπι πχ το πρωί και μετα απο πέντε λεπτα πας τουαλετα, το χαπι παραμενει; φευγει; τζαμπα το πηρες; δυο φορες μου χει τυχει και δεν ηξερα αν θα δρασει το χαπι η οχι Ναι. Το ξερατό είναι που τα ακυρώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 πώς καθαρίζω καφετιέρα εσπρέσο bialetti την κλασική; μου εχει μαυρίσει από μέσα, επίσης τελευταία ο καφές πριν γίνει έτοιμος πετάει σταγόνες από το ενδιάμεσο των δύο τμημάτων και τα κάνει μαντάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 πώς καθαρίζω καφετιέρα εσπρέσο bialetti την κλασική; μου εχει μαυρίσει από μέσα, επίσης τελευταία ο καφές πριν γίνει έτοιμος πετάει σταγόνες από το ενδιάμεσο των δύο τμημάτων και τα κάνει μαντάρα Με απλό νερό. Μην βάλεις με τίποτα απορρυπαντικό. Χαλάει τη γεύση του καφέ στις επόμενες χρήσεις. Στα σημεία που δεν μπορείς να τρίψεις με το χέρι, χρησιμοποίησε μια παλιά οδοντόβουρτσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 ξέρεις μήπως γιατί μου κάνει αυτή την περίεργη... διαρροή από το μέσο του σκεύους; εχει να κάνει με το λάστιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις