Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Nα θυμίσω και πάλι ότι το νήμα προορίζεται για συγκεκριμένες και απλές ερωτήσεις οι οποίες είναι δυνατό να απαντηθούν σύντομα, με την προϋπόθεση πως δεν υπάρχει ειδική ενότητα στο insomnia για την ερώτηση αυτή. 

Ευχαριστώ.

• Like 3
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα!!!!! ψάχνω να κάνω prt sc από το dreamweaver στο word

έχω βρει στο word το screenshot αλλά εγω θέλω να επιλέξω κάποιο πεδίο ή κάτι στο μενού πανω στο dreamweaver και να το βγάλω φώτο και δεν μπορώ

παταω δηλ alt και το prt sc και δεν με αφήνει

αν γνωρίζει κάποιος :(

Δημοσ.

Αν παρεις χαπι πχ το πρωί και μετα απο πέντε λεπτα πας τουαλετα, το χαπι παραμενει; φευγει; τζαμπα το πηρες; δυο φορες μου χει τυχει και δεν ηξερα αν θα δρασει το χαπι η οχι

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω, δε μου φαίνεται λογικό κάτι τέτοιο

Έχω αναρωτηθεί το ίδιο αλλά με εμετό, που μου φαίνεται πιο πιθανό 

Δημοσ.

Αν παρεις χαπι πχ το πρωί και μετα απο πέντε λεπτα πας τουαλετα, το χαπι παραμενει; φευγει; τζαμπα το πηρες; δυο φορες μου χει τυχει και δεν ηξερα αν θα δρασει το χαπι η οχι

Ναι. Το ξερατό είναι που τα ακυρώνει.

Δημοσ.

πώς καθαρίζω καφετιέρα εσπρέσο bialetti την κλασική; μου εχει μαυρίσει από μέσα, επίσης τελευταία ο καφές πριν γίνει έτοιμος πετάει σταγόνες από το ενδιάμεσο των δύο τμημάτων και τα κάνει μαντάρα

bialetti-moka-express.jpg

Δημοσ.

πώς καθαρίζω καφετιέρα εσπρέσο bialetti την κλασική; μου εχει μαυρίσει από μέσα, επίσης τελευταία ο καφές πριν γίνει έτοιμος πετάει σταγόνες από το ενδιάμεσο των δύο τμημάτων και τα κάνει μαντάρα

Με απλό νερό. Μην βάλεις με τίποτα απορρυπαντικό. Χαλάει τη γεύση του καφέ στις επόμενες χρήσεις. Στα σημεία που δεν μπορείς να τρίψεις με το χέρι, χρησιμοποίησε μια παλιά οδοντόβουρτσα.

• Like 1
Δημοσ.

ξέρεις μήπως γιατί μου κάνει αυτή την περίεργη... διαρροή από το μέσο του σκεύους; εχει να κάνει με το λάστιχο;

Δημοσ.

καλησπέρα!!!!! ψάχνω να κάνω prt sc από το dreamweaver στο word

έχω βρει στο word το screenshot αλλά εγω θέλω να επιλέξω κάποιο πεδίο ή κάτι στο μενού πανω στο dreamweaver και να το βγάλω φώτο και δεν μπορώ

παταω δηλ alt και το prt sc και δεν με αφήνει

αν γνωρίζει κάποιος :(

Με το εργαλείο αποκομμάτων των windows δεν μπορείς να κάνεις δουλειά; Ή να κόψεις με τη ζωγραφική το κομμάτι που θέλεις απο το printscreen;

Δημοσ.

ξέρεις μήπως γιατί μου κάνει αυτή την περίεργη... διαρροή από το μέσο του σκεύους; εχει να κάνει με το λάστιχο;

Δεν γνωριζω. 7-8 χρόνια έχω τη δικιά μου και δεν μου έχει βγάλει τέτοιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Με το εργαλείο αποκομμάτων των windows δεν μπορείς να κάνεις δουλειά; Ή να κόψεις με τη ζωγραφική το κομμάτι που θέλεις απο το printscreen;

πως θα το κάνω αυτο που λες?

Δημοσ.

πως θα το κάνω αυτο που λες?

Με το εργαλείο αποκομμάτων απλά επιλέγεις την περιοχή που θες και μετά σώζεις.

Με τη ζωγραφική πας πρώτα στον μεγεθυντικό φακό αν φαίνεται πολύ μεγάλη η εικόνα και κάνεις δεξί κλικ να μικρύνει, μετά πας στο τετράγωνο εργαλείο που λέει επιλογή. Διαλέγεις ένα κομμάτι της εικόνας και κανεις αποκοπή. Τέλος δημιουργείς ένα νέο αρχείο, κάνεις επικόλληση και σώζεις.

Δημοσ.

Πως πληρωνω δανειο μεσω Alpha E-banking;

Πληρωμές>Δάνεια>Επιλογή τύπου (καταναλωτικό ή Alpha Επιλογή/700). Πρέπει να έχεις τον αριθμό δανείου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...