Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο σκλαβενίτης όχι τα άλλα ναι!!! από ότ γνωρίζω

παιδιά μου πέρασε μια φιλη μου στο στικάκι μου κάτι φώτο αλλά εμε΄να δεν μου τις ανοίγει...είναι σε jpg

έχει imac...μήπως κάτι παίζει με αυτο? μπορώ να κάνω κάτι να ανοιξουν? μου τις δείχνει μέσα στο στικάκι απλά τις πατάω και λεει οτι το αρχείο είναι κατεστραμένο ή αλλιωμένο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για την βελτιστωποίηση της ταχύτητα internet, παίζει ρόλο το καλώδιο ethernet; Έχω δηλαδή περιορισμένη ταχύτητα εξαιτίας ενός παλιού καλωδίου που χρησιμοποιώ;

• Super Moderators

Πιο πιθανό να δημιουργεί πρόβλημα το τηλεφωνικό καλώδιο από τη πρίζα μέχρι το modem παρά το ethernet από το modem μέχρι το PC...

• Like 2

Σε χρεωστική Πειραιώς, αν έχω συνδεδεμένους πάνω από έναν λογαριασμούς τότε πως μπορώ να επιλέξω από ποιον να κάνω ανάληψη στο ΑΤΜ; Θα ήθελα τα ακριβή βήματα εάν είναι εφικτό.

Σε χρεωστική Πειραιώς, αν έχω συνδεδεμένους πάνω από έναν λογαριασμούς τότε πως μπορώ να επιλέξω από ποιον να κάνω ανάληψη στο ΑΤΜ; Θα ήθελα τα ακριβή βήματα εάν είναι εφικτό.

Στο ΑΤΜ, στο τελευταίο στάδιο (αφού δηλαδή έχεις δηλώσει το ποσό που θες να τραβήξεις κι αν θες απόδειξη συναλλαγής - δεν θυμάμαι να ρωτάει κάτι άλλο), σε ρωτάει από ποιον από τους δύο (ή και παραπάνω, αν έχεις περισσότερους) λογαριασμούς θες να τραβήξεις τα λεφτά και σου τους εμφανίζει στην οθόνη (σου εμφανίζει δηλαδή τους δύο αριθμούς των λογαριασμών). Οπότε καλό είναι να απομνημονεύσεις ξέρω 'γω τα 2-3 τελευταία ψηφία των λογαριασμών και να επιλέγεις όποιον θες κάθε φορά.

edit: Απλά μια υποσημείωση... Αν θέλεις να κάνεις αγορές μέσω internet (όσο μας επιτρέπεται προς το παρόν δηλαδή) με την κάρτα, για να ορίσεις τον λογαριασμό από τον οποίο θες ας πούμε να τραβήξει λεφτά π.χ. το paypal, πρέπει να μπεις από το winbank (προφανώς προϋποθέτει να έχεις φτιάξει winbank) και να ορίσεις κάπου μέσα στις ρυθμίσεις του ποιον λογαριασμό θες να είναι ο "κύριος", ώστε τα λεφτά να τραβιούνται από αυτόν.

(Δεν ξέρω αν γίνεται από ΑΤΜ αυτό το πράγμα και χλωμό μου φαίνεται, μόνο απ' το winbank το έχω ρυθμίσει εγώ όταν μου χρειάστηκε.)

παιδιά μου πέρασε μια φιλη μου στο στικάκι μου κάτι φώτο αλλά εμε΄να δεν μου τις ανοίγει...είναι σε jpg

έχει imac...μήπως κάτι παίζει με αυτο? μπορώ να κάνω κάτι να ανοιξουν? μου τις δείχνει μέσα στο στικάκι απλά τις πατάω και λεει οτι το αρχείο είναι κατεστραμένο ή αλλιωμένο...

γνωρίζει κάποιος? :(

edit: Απλά μια υποσημείωση... Αν θέλεις να κάνεις αγορές μέσω internet (όσο μας επιτρέπεται προς το παρόν δηλαδή) με την κάρτα, για να ορίσεις τον λογαριασμό από τον οποίο θες ας πούμε να τραβήξει λεφτά π.χ. το paypal, πρέπει να μπεις από το winbank (προφανώς προϋποθέτει να έχεις φτιάξει winbank) και να ορίσεις κάπου μέσα στις ρυθμίσεις του ποιον λογαριασμό θες να είναι ο "κύριος", ώστε τα λεφτά να τραβιούνται από αυτόν.

(Δεν ξέρω αν γίνεται από ΑΤΜ αυτό το πράγμα και χλωμό μου φαίνεται, μόνο απ' το winbank το έχω ρυθμίσει εγώ όταν μου χρειάστηκε.)

Το ποιος θα ειναι ο κυριος λογαριασμός εχει ορισθει υποχρεωτικα στην αιτηση εκδοσης της καρτας

γνωρίζει κάποιος? :(

Τι μέγεθος έχουν;

Copy στο desktop σου μπορείς να κάνεις;

Τι μέγεθος έχουν;

Copy στο desktop σου μπορείς να κάνεις;

4κβ είναι

την κάνω την μια αντιγραφή επικόλληση στην επιφάνεια αλλά πάλι δεν μπορεί να την ανοίξει...το ιδιο μου λεει

Στο ΑΤΜ, στο τελευταίο στάδιο (αφού δηλαδή έχεις δηλώσει το ποσό που θες να τραβήξεις κι αν θες απόδειξη συναλλαγής - δεν θυμάμαι να ρωτάει κάτι άλλο), σε ρωτάει από ποιον από τους δύο (ή και παραπάνω, αν έχεις περισσότερους) λογαριασμούς θες να τραβήξεις τα λεφτά και σου τους εμφανίζει στην οθόνη (σου εμφανίζει δηλαδή τους δύο αριθμούς των λογαριασμών). Οπότε καλό είναι να απομνημονεύσεις ξέρω 'γω τα 2-3 τελευταία ψηφία των λογαριασμών και να επιλέγεις όποιον θες κάθε φορά.

Μάλιστα κατάλαβα. Βασικά δεν μου βγάζει επιλογή κατά την ανάληψη οπότε παίζει να έχει γίνει γκάφα, θα πάω αύριο να μιλήσω με την τράπεζα. Μας τα έκανε τσουρέκια η Πειραιώς, μου έκανε κύριο τον έναν λογαριασμό που είχα 0 υπόλοιπο και δεν μπορούσα να τραβήξω χρήματα, και δεν μου δείνει επιλογή για τον 2ο λογαριασμό ώστε να βγάλω, πέρασα με δανεικά σήμερα.

Μεταγλωτισμένη εποχή του ~2004 :

Τρείς σωματαράδες μεξικάνοι, πάνε σε μια έπαβλη να εργαστούν ως αγρότες και βρίσκουν τις 3 κόρες που ήταν εκεί και ξεκίνησαν τα νταλαβέρια.

Πως λέγεται. Δεν την είχα ολοκληρώσει με αυτά και με αυτά. :'(

υ.γ: Στο ALTER ήταν!

4κβ είναι

την κάνω την μια αντιγραφή επικόλληση στην επιφάνεια αλλά πάλι δεν μπορεί να την ανοίξει...το ιδιο μου λεει

Κανονικά όταν παίρνεις αρχεία από Mac και έχεις επιλέξει στα Windows να βλέπεις τα Hidden Files, εκτός απ' τα "πραγματικά" αρχεία που έχουν ένα σεβαστό μέγεθος, βλέπεις και τα "φαντασματάκια" τους (αρχεία που δημιουργεί ο Mac) τα οποία είναι μόνο 4KB και φυσικά δεν έχουν τίποτα μέσα.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να μην είναι Hidden και να εμφανίζονται κανονικά στα Windows ακόμα κι αν δεν έχεις επιλέξει να βλέπεις τα Hidden Files. Το αντίθετο, δηλαδή να είναι τα πραγματικά αρχεία Hidden και να μην τα βλέπεις, είναι αρκετά περίεργο, για να μη σου πω ότι δεν το έχω δει ποτέ. Τσέκαρέ το καλού-κακού και αν δεν... πάρε τη φίλη σου να στα ξαναστείλει/αντιγράψει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...