Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω κατι σουπερ σταρ αντιντας που κιτρινισανε στο πλαι. Φευγει τωρα αυτη η κιτρινιλα; ή θα τα σαβουρντιξω πουθενα;

Cif_crema________54403addd84e0.jpg

και οδοντοβουρτσα και δώσε πόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από πόσες εργάσιμες φαίνεται στο Taxisnet η πληρωμή μέσω e-banking;

Συνήθως σε 2-3 εργάσιμες φαίνονται,αν πας τέλος του μήνα που γινεται χαμος κάνει παραπάνω.

Ανάλογα πάντα βέβαια το ποσό θα κρατήσει ή τράπεζα τα χρήματα μας και τα παίζει με ημερήσιο κέρδος ;)

• Like 1

Συνήθως σε 2-3 εργάσιμες φαίνονται,αν πας τέλος του μήνα που γινεται χαμος κάνει παραπάνω.

Ανάλογα πάντα βέβαια το ποσό θα κρατήσει ή τράπεζα τα χρήματα μας και τα παίζει με ημερήσιο κέρδος ;)

Κάπως έτσι είναι. Εμένα η από 31-10 πληρωμή δεν έχει φανεί ακόμα.

Καλό είναι αν έχετε τα €€€ να πηγαίνετε να δίνεται τα χρέη μερικές μέρες πριν τελειώσει ο μήνας γτ αλλιώς με τις καθυστερήσεις κτλπ μπορεί να βγειτε και ότι αργησατε να τα δώσετε.

Κάπως έτσι είναι. Εμένα η από 31-10 πληρωμή δεν έχει φανεί ακόμα.

Τι ωρα ? αν εγινε πρωινες ωρες θωρητικα θα περασε η πληρωμη για αυτη τη μερα, αν την εκανες απογευματακι παει για το νεο μηνα. Οπως ειπαν το taxis θελει λιγες μερες για να ενημερωθει.

Τι ωρα ? αν εγινε πρωινες ωρες θωρητικα θα περασε η πληρωμη για αυτη τη μερα, αν την εκανες απογευματακι παει για το νεο μηνα. Οπως ειπαν το taxis θελει λιγες μερες για να ενημερωθει.

Νομίζω κατά τις 11 το πρωί πρέπει να την έκανα εγώ. Φαντάζομαι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει φανεί. Τι στο καλό;

Καλό είναι αν έχετε τα €€€ να πηγαίνετε να δίνεται τα χρέη μερικές μέρες πριν τελειώσει ο μήνας γτ αλλιώς με τις καθυστερήσεις κτλπ μπορεί να βγειτε και ότι αργησατε να τα δώσετε.

Από web δεν υπάρχει περίπτωση. Εκτός αν θέλεις να πληρώσεις μέρος της δόσης και να διακανονίσεις το υπόλοιπο. Τότε καλό είναι να πας εφορία με επιταγή ώστε να φανούν αμέσως και μόλις περάσει η προθεσμία να διακανονίσεις το υπόλοιπο.

Την έκανα μεταχρονολογημένη από web για 31-10 άρα η πληρωμή έγινε μετά τις 17:00. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα, πάντα έτσι τις κάνω.

Νομίζω κατά τις 11 το πρωί πρέπει να την έκανα εγώ. Φαντάζομαι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει φανεί. Τι στο καλό;

Don't worry.

Φίλος πληροφορικάριος, ο οποίος δουλεύει ήδη full time και είναι ασφαλισμένος, θέλει να κάνει ιδιαίτερα σε ένα μαθητή, νόμιμα.

Μπορεί? Κι αν ναι, φαντάζομαι θα παίρνει απαλλαγή εισφορών για ασφάλιση ή όνειρο θερινής?

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Εγώ πλήρωσα 31/10 με πιστ.κάρτα το πρωί και εμφανίστηκε στις 3/11 13:30 το μεσημέρι. Στο τσακ γλίτωσα την επίσκεψη στην εφορία για φορολογική ενημερότητα

Χυμός αμιτα βύσσινο λέει ότι μετά το άνοιγμα να διατηρείται για 5 μέρες.

Τον έχω στο ψυγείο ίσα με 3 βδομάδες ανοιχτό.

Τον ανακατεύω με βότκα. Οι όποιοι μικροοργανισμοί που αναπτύχθηκαν λογικά θα εξουδετερωθούν από το αλκοόλ της Σμιρνόφ (50%) ε?

Πληροφοριακά ρωτάω πιο πολύ μιας και έχω ήδη αρχίσει να πίνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...