kyriakh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Διαμέρισμα στην Αθήνα δίπλα σε νοσοκομείο. Τι μειονεκτήματα μπορεί να έχει λόγω αυτού; δε θα βρίσκεις να παρκάρεις, αλλά θάχεις πολύ πράσινο, σα νάναι πάρκο!!!!!!! Μακάρι νάμουνα κοντά σε νοσοκομείο 1
traganeus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Στο excel πως κλειδώνω ένα κελί σε μια συνάρτηση? Δηλαδή έχω μια διάιρεση και θέλω όλα τα στοιχεία μιας στήλης να διαιρούνται με ένα συγκεκριμένο κελί, έτσι ώστε όταν τραβήξω απο την κάτω γωνία του κελιού να γίνει αυτόματα η πράξη και στα υπόλοιπα. Δεν ξέρω αν το διατύπωσα καλά αυτό που θέλω. *Το βρήκα πατάμε το F4
mary Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 δε θα βρίσκεις να παρκάρεις, αλλά θάχεις πολύ πράσινο, σα νάναι πάρκο!!!!!!! Μακάρι νάμουνα κοντά σε νοσοκομείο Ε μα, επεσε το ματι μου πρωτα στο like του αθλιου και μετά καταλαβα τι παιζει! Απαντηση σε ερωτηση προ 6 μηνών βρε??? Συν οτι ειναι μπαναρισμενος και δε παιζει να το δει. ΑΑΑΧ ΑΧ αυτα τα ξεθαψηματα σε καιρους βαρεμαρας μονο βγαινουν! 2
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Στο excel πως κλειδώνω ένα κελί σε μια συνάρτηση? Δηλαδή έχω μια διάιρεση και θέλω όλα τα στοιχεία μιας στήλης να διαιρούνται με ένα συγκεκριμένο κελί, έτσι ώστε όταν τραβήξω απο την κάτω γωνία του κελιού να γίνει αυτόματα η πράξη και στα υπόλοιπα. Δεν ξέρω αν το διατύπωσα καλά αυτό που θέλω. *Το βρήκα πατάμε το F4 $X$X για να μην τα κανεις μανταρα
ducatirulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αποσυνδεομαι απο το φορουμ αλλα μετα απο ενδεχομενο refresh ή ακομα και κλεισιμο/ανοιγμα του chrome ειμαι παλι συνδεδεμενος στο φορουμ. Τι παιζει?
Toxoman_UK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Έστω ότι στο excel έχουμε κάτι χιλιάδες scores από διάφορα ψυχομετρικά.Έστω ότι στο spreadsheet έχουν μεταφερθεί (από κανα μπάζο είμαι σίγουρος) ως τετραψήφια στη raw μορφή τους (1234) ενώ πρέπει να είναι διψήφια με το κόμμα μετά το δεύτερο ψηφίο (12,34) τι τύπο χρησιμοποιώ στην custom μορφοποίηση των κελιών για να πετύχω την αλλαγή?Σε πρώτη φάση λέω το 0","00 σωστά? Μας τα χει πρήξει η RAF με τις ιδιοτροπίες της. ΕΝΤΙΤ Γιεπ αυτός είναι μόλις το δοκίμασα.
kyriakh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ε μα, επεσε το ματι μου πρωτα στο like του αθλιου και μετά καταλαβα τι παιζει! Απαντηση σε ερωτηση προ 6 μηνών βρε??? Συν οτι ειναι μπαναρισμενος και δε παιζει να το δει. ΑΑΑΧ ΑΧ αυτα τα ξεθαψηματα σε καιρους βαρεμαρας μονο βγαινουν! mpaaa για μένα αυτό δενείναι τίποτα.Έχω απαντήσει και σε ερώτηση ετών.χαχααααΔεν κοιτάω ημερομηνία.Και όλο λέω να το διορθώσω, και πάλι δεν προσέχω.. 1
Tmark Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Έχει πάθει τίποτα το TripAdvisor? Έχω κάνει 5 κριτικές σε ξενοδοχεία εδώ και 6 μέρες και είναι ακόμα σε status εκκρεμότητας, δεν έχουν δημοσιευτεί. Το FAQ του site μιλάει για 1-2 μέρες μέσο χρόνο δημοσιεύσης..
thomasG4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αποσυνδεομαι απο το φορουμ αλλα μετα απο ενδεχομενο refresh ή ακομα και κλεισιμο/ανοιγμα του chrome ειμαι παλι συνδεδεμενος στο φορουμ. Τι παιζει? Διέγραψε τα cookies και τη cache από τον browser σου.
SOADNICK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος μπορει να μου πει (και ποιος το ειπε) ενα "ρητο" που κατι ελεγε για δουλεία κ δουλειά, οτι μετα απο τοσα χρονια εχουμε καταφερει να μετακινησουμε τον τονο μια συλλαβη πιο περα, κατι τετοιο
platinum Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αξίζει να κάνω το iphone 4s αναβάθμιση σε 6.1.2 (από 6.1); Τι θα κερδίσω; Υπάρχει περίπτωση να μου βγάλει πρόβλημα;
panosno1com Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 εχμ ! πως λεγεται η μπλουζα φουτερ με κουκουλα και πως χωρις αυτή στα αγγλικα ? επισης πως λεγεται η μακρυμάνικη φανέλα ?
DrLo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Έστω ότι στο excel έχουμε κάτι χιλιάδες scores από διάφορα ψυχομετρικά.Έστω ότι στο spreadsheet έχουν μεταφερθεί (από κανα μπάζο είμαι σίγουρος) ως τετραψήφια στη raw μορφή τους (1234) ενώ πρέπει να είναι διψήφια με το κόμμα μετά το δεύτερο ψηφίο (12,34) τι τύπο χρησιμοποιώ στην custom μορφοποίηση των κελιών για να πετύχω την αλλαγή?Σε πρώτη φάση λέω το 0","00 σωστά? Μας τα χει πρήξει η RAF με τις ιδιοτροπίες της. ΕΝΤΙΤ Γιεπ αυτός είναι μόλις το δοκίμασα. Δε θα ήταν απλούστερο να το διαιρέσεις με 100 ? Αυτό το μπάζο ίσως να μην είναι όσο μπάζο νομίζεις ... κόβοντας το "," σε μερικές χιλιάδες εγγραφές γλιτώνει 20% του χρόνου της για κάτι που εσένα σου πάιρνει 2''.
SOADNICK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 εχμ ! πως λεγεται η μπλουζα φουτερ με κουκουλα και πως χωρις αυτή στα αγγλικα ? επισης πως λεγεται η μακρυμάνικη φανέλα ? hoodie με κουκουλα shirt/top η μακρυμανικη φανελα (T-Shirt το κοντομανικο -λογω των κοντων μανικιων μοιαζει με ταυφ εξου και το ονομα-) επισης δες και το sweater 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις