Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει εφαρμογή android για κλείδωμα του κινητού με το δακτυλικό αποτύπωμα;

Τι εννοεις ακριβως Ζio? Αν εχει Fingerprint Scanner η συσκευη, τοτε σιγουρα θα εχει επιλογη κλειδωματος οθονης με το δακτυλικο αποτυπωμα. 

Αν εννοεις κλειδωμα per app, υπαρχουν διαφορες.

• Like 2
Δημοσ.

θέλω να ενώσω σε γράφημα στο excel δυο διαφορετικά στοιχεία , που έχουν διαφορετικά ονόματα στον χ .

Οταν έβαλα δεύτερο άξονα χ (που πήγε επάνω) οι κολόνες <έγιναν ενιαίες> που έφταναν απο κάτω μεχρι επάνω (και δεν μου άρεσε )

σε άλλη περίπτωση η κολόνες πήγαν δίπλα αλλα <κρυβόταν η μία πίσω απο την άλλη>

γιατι νομίζω παλια το excel καταλάβαινε και έβαζε μόνο του στον χ τα επιπλέον δεδομένα 

εχω το 2016

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις ακριβως Ζio? Αν εχει Fingerprint Scanner η συσκευη, τοτε σιγουρα θα εχει επιλογη κλειδωματος οθονης με το δακτυλικο αποτυπωμα. 

Αν εννοεις κλειδωμα per app, υπαρχουν διαφορες.

Έχει fingerprint scanner αλλά το έχει για ξεκλείδωμα μόνο! Θα βόλευε να μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις και για κλείδωμα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έχει fingerprint scanner αλλά το έχει για ξεκλείδωμα μόνο! Θα βόλευε να μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις και για κλείδωμα.

Mα υποτιθεται για κλειδωμα απλα πατας το power button. 

Αλλωστε το θεμα ειναι να μη σου ανοιξει καποιος που δεν πρεπει τη συσκευη, οχι να μη στην κλειδωσει :)

Εδιτ: που ακομα και να κλειδωνε μεσω του scanner θα επρεπε να εβρισκες τροπο να απενεργοποιησεις το να κλεινει απο το power buttοn που δεν ξερω ποσο πρακτικο θα ηταν κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Mα υποτιθεται για κλειδωμα απλα πατας το power button. 

Αλλωστε το θεμα ειναι να μη σου ανοιξει καποιος που δεν πρεπει τη συσκευη, οχι να μη στην κλειδωσει :)

Για μένα το ήθελα, αντί για το power button ή απλά να περιμένεις να μπορούσες να το κλειδώσεις με το fingerprint sensor. Το θεωρώ πολύ βολικό, αλλά μάλλον οι εταιρείες όχι! :D

Δημοσ.

Σαρλερουα-Ααχεν,παει απευθειας τρενο?και εαν ναι,τι κοστος?

Ακυρο,βρηκα ακρη.Ηταν ενα που ελεγε απευθειας και τα αλλα οχι,αλλα τελικα δε παει.

Δημοσ.

Για utp cat6 η σειρα ειναι αυτη?

1. Ασπρο/Πορτοκαλι

2. Πορτοκαλι

3. Ασπρο/Πρασινο

4. Μπλε

5. Ασπρο/Μπλε

6. Πρασινο

7. Ασπρο/Καφε

8. Καφε

Δημοσ.

Για utp cat6 η σειρα ειναι αυτη?

1. Ασπρο/Πορτοκαλι

2. Πορτοκαλι

3. Ασπρο/Πρασινο

4. Μπλε

5. Ασπρο/Μπλε

6. Πρασινο

7. Ασπρο/Καφε

8. Καφε

Ανάλογα. Μπορεί να είναι T568A ή B.

Instruction-Of-Ethernet-Cable-Wiring-Dia

Δημοσ.

Σε μαγαζί, ο Θεός να το κάνει εστιατόριο, που επανειλημμένα "σαλεύουν" τα πιάτα του, τι κάνουμε? Μιλάμε σε διάστημα 7 χρόνων που είχα να πάω και πήγα πρόσφατα ακόμα να βάλει μυαλό, σκουλήκια στο ψωμί, κάμπιες στην σαλάτα, και εγώ δεν ξέρω τι δεν είδα εκεί μέσα.

Επώνυμα δεν θέλω να την κάνω, αλλά ο τύπος θα σκοτώσει κανέναν αν δεν το έχει ήδη κάνει.

Δημοσ.

Ανάλογα. Μπορεί να είναι T568A ή B.

Instruction-Of-Ethernet-Cable-Wiring-Dia

Επειδη το φτιαχνω μονος μου, να προτιμησω το Α ή το Β?

Δημοσ.

Σε μαγαζί, ο Θεός να το κάνει εστιατόριο, που επανειλημμένα "σαλεύουν" τα πιάτα του, τι κάνουμε? Μιλάμε σε διάστημα 7 χρόνων που είχα να πάω και πήγα πρόσφατα ακόμα να βάλει μυαλό, σκουλήκια στο ψωμί, κάμπιες στην σαλάτα, και εγώ δεν ξέρω τι δεν είδα εκεί μέσα.

Επώνυμα δεν θέλω να την κάνω, αλλά ο τύπος θα σκοτώσει κανέναν αν δεν το έχει ήδη κάνει.

Μη βιαστείς. Ο τύπος μπορεί να το γύρισε σε γκουρμέ φάση. Υπάρχει κόσμος που τα κυνηγάει αυτά, αρκεί να τού τα χρεώσεις ένα παπόρι λεφτά... 

• Like 1
Δημοσ.

Μη βιαστείς. Ο τύπος μπορεί να το γύρισε σε γκουρμέ φάση. Υπάρχει κόσμος που τα κυνηγάει αυτά, αρκεί να τού τα χρεώσεις ένα παπόρι λεφτά... 

Πέρα απο την πλάκα, τι κάνω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...