Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΣΚΑ σημαινει Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών, αν την ελεγαν ΣΚΑ/Αχαρναι θα ηταν πλεονασμος

Άλλο λέω, όταν είσαι μέσα στον προαστιακό και σου λέει πχ επόμενη στάση Μεταμόρφωση κτλπ όταν πας ΣΚΑ ποτέ δεν αναφέρεται η στάση από το κλασικό ηχογραφημένο μήνυμα. Μόνο αν την πει ο οδηγός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο λέω, όταν είσαι μέσα στον προαστιακό και σου λέει πχ επόμενη στάση Μεταμόρφωση κτλπ όταν πας ΣΚΑ ποτέ δεν αναφέρεται η στάση από το κλασικό ηχογραφημένο μήνυμα. Μόνο αν την πει ο οδηγός.

Α, υποθέτω επειδή αυτή η σταση δημιουργήθηκε πολύ μετα από τις αλλες και απο την ηχογράφηση των μηνυμάτων των αλλων σταθμών. Γι αυτό δεν υπάρχει αυτόματο μήνυμα

• Like 1

Extract γίνεται εμμέσως με χρήση του ενσωματωμένου PDF printer

να βγαλω μια σελίδα πχ και να την κάνω μονη της pdf ή να προσθέσω μια άλη στο pdf

αυτο εννοώ

Στελνω μια παραγγελία απο ebay αγγλίας στην γερμανία και έχω δώσει το δικό μου όνομα και κανονικά την διεύθυνση της γιαγιάς μου.Θα μπορέσει να το παραλάβει ή θα της πουν κάτι;

Μπαίνω από το pc στο fb, έχω κάποια μηνύματα, τα διαβάζω οκ. Αν αργότερα ανοίξω το messenger του κινητού (το κινητό δεν το έχω μόνιμα στο internet) τότε μου ξαναέρχονται τα μηνύματα που έχω ήδη διαβάσει!

Δεν υπάρχει τρόπος εψαξα κι εγώ.
  • Like 1

Α, υποθέτω επειδή αυτή η σταση δημιουργήθηκε πολύ μετα από τις αλλες και απο την ηχογράφηση των μηνυμάτων των αλλων σταθμών. Γι αυτό δεν υπάρχει αυτόματο μήνυμα

Ναι, αυτός είναι ο λόγος και μάλιστα έχει πλάκα, μετά την εξευγενισμένη προ-ηχογραφημένη  φωνή, "μπαίνει" ο οδηγός με την αγριοφωνάρα του  (φωνή 4 για όσους γνωρίζουν) "επόμενος σταθμός ΣΚΑ"!

Καλύτερα που λέει σκέτο ΣΚΑ γιατί τώρα υπάρχει και ο "Κάτω Αχαρνές" και μπορεί να γίνει μπέρδεμα ειδικά με την προφορά του οδηγού...

^@liakos ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ είναι η υπογραφή σου

http://gr.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804290

ΑΠΟΡΙΑ:

Αν αγοράσεις έξτρα αποσκευή για ταξίδι με ραϊαν πρέπει να 'ναι μέχρι 15kg και μπορείς να 'χεις επίσης μαζί σου εκτός αυτής backpack ή χειραποσκευή;

Από όσο θυμάμαι ναι 15kg και τη δίνεις στις αποσκευές

Κανονικά εχεις μαζί σου και χειραποσκευή (cabin bag) + ακόμα μια τσάντα μεγεθος λαπτοπ περίπου

• Like 1

Ναι, αυτός είναι ο λόγος και μάλιστα έχει πλάκα, μετά την εξευγενισμένη προ-ηχογραφημένη φωνή, "μπαίνει" ο οδηγός με την αγριοφωνάρα του (φωνή 4 για όσους γνωρίζουν) "επόμενος σταθμός ΣΚΑ"!

Καλύτερα που λέει σκέτο ΣΚΑ γιατί τώρα υπάρχει και ο "Κάτω Αχαρνές" και μπορεί να γίνει μπέρδεμα ειδικά με την προφορά του οδηγού...

Ναι ρε φίλε, η αγριοφωναρα του είναι ο ορισμός της φωνής 4

Πιθανό, έχω ακούσει από αρκετούς ότι δέχτηκαν κλήση από Αγγλία, χωρίς να ξέρουν κανέναν εκεί ή από άγνωστό τους τηλέφωνο. Σου λέει κάτι ο αριθμός +44 2036083486 μήπως;

ακριβως ο ιδιος αριθμος με ειχε καλεσει και μενα αλλα δεν το σηκωσα

Mε τις αποδειξεις που μαζευαμε τοσα χρονια τελικα τι γινεται?

Ακουσα τον υπουργο να λεει οτι αυτες που μαζευουμε τωρα δε θα χρειαστουν, δηλαδη να τις πεταξουμε.

Να πεταξουμε και τις παλιες? Τα παντα?

Αυτο για την 5ετια ισχυει?

Ναι ρε φίλε, η αγριοφωναρα του είναι ο ορισμός της φωνής 4

Επρεπε να βαλουν ενα γκομενακι με σεξυ παθιαρα φωνη:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...