Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Προταση για βαλιτσα που μπορεις να χρησιμοποιησεις ryanair Καλης αντοχης και με 1 τουλαχιστον μπροστινη θηκη Αυτη την εχει κανεις? Στις χειραποσκευες δεν παιζει και πολυ ρολο η ποιοτητα αφου δεν πολυταλαιπωρουνται οπως οι αλλες που παραδιδεις και χτυπιουνται κατα τη φορτωση/εκφορτωση. Απο την τα ροδακια να βγουν οff σχετικα συντομα αν κανεις πολλα ταξιδια ή χιλιομετρα. Προσωπικα σε αυτο το budget δεν εχω αποψη, αλλα στα διπλασια θα σου προτεινα τις παρακατω. Οχι απαραιτητα απο αυτο το καταστημα βεβαια. http://www.bazaropolis.gr/index.php?route=product/product&product_id=5482 http://www.bazaropolis.gr/index.php?route=product/product&product_id=4759 1
bluesattack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Πως τα λενε εκει που ειναι σαν παξιμαδια αλλα εχουν σχημα πεταλουδας ?
saxos55 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Πως τα λενε εκει που ειναι σαν παξιμαδια αλλα εχουν σχημα πεταλουδας ? Αν εννοείς αυτά, όπως τα είπες: παξιμάδια πεταλούδες
evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Στον προαστιακό γιατί ποτέ δεν λένε την στάση ΣΚΑ/Αχαρνές? που και που άμα δεν βαριέται ο οδηγός την λέει, αλλά ηχογραφημένο μήνυμα δεν υπάρχει.
liakos18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Προς τα πάνω Υπάρχει ειδικό εργαλείο που μπαίνει από κάτω, πατάς και τη σηκώνει Ευχαριστώ πολύ! Ξέρεις μήπως και που μπορώ να βρω ένα τέτοιο εργαλείο;
Razor_7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ^@liakos ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ είναι η υπογραφή σου Προταση για βαλιτσα που μπορεις να χρησιμοποιησεις ryanair Καλης αντοχης και με 1 τουλαχιστον μπροστινη θηκη Αυτη την εχει κανεις? http://gr.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804290 ΑΠΟΡΙΑ: Αν αγοράσεις έξτρα αποσκευή για ταξίδι με ραϊαν πρέπει να 'ναι μέχρι 15kg και μπορείς να 'χεις επίσης μαζί σου εκτός αυτής backpack ή χειραποσκευή; 1
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Κάνω άλλη μια προσπάθεια μήπως ξέρει κάποιος...πως γίνεται τα διαβασμένα μηνύματα στο fb να μη μου ξαναέρχονται όταν ανοίγω το messenger στο κινητό;
Pa0ki Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ! Ξέρεις μήπως και που μπορώ να βρω ένα τέτοιο εργαλείο; Όχι δυστυχώς Σαν γρύλος ποδιού είναι, το είχε ένας μάστορας που ήρθε να μας κόψει κάτι πόρτες που έβρισκαν στο πάτωμα Μάλλον θέλουν λάδωμα από μέσα οι μεντεσέδες
evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Κάνω άλλη μια προσπάθεια μήπως ξέρει κάποιος...πως γίνεται τα διαβασμένα μηνύματα στο fb να μη μου ξαναέρχονται όταν ανοίγω το messenger στο κινητό; Τι εννοάς?
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τι εννοάς? Μπαίνω από το pc στο fb, έχω κάποια μηνύματα, τα διαβάζω οκ. Αν αργότερα ανοίξω το messenger του κινητού (το κινητό δεν το έχω μόνιμα στο internet) τότε μου ξαναέρχονται τα μηνύματα που έχω ήδη διαβάσει!
tzizzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 μεινανε 2 πιτες γυρο χοιρινο απο χτες που ειχαμε κρεπαλες. θαναι οκ στο ψυγειο μεχρι το απογευμα η θα γινει τελειως νιανια λαστιχο ?
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 μεινανε 2 πιτες γυρο χοιρινο απο χτες που ειχαμε κρεπαλες. θαναι οκ στο ψυγειο μεχρι το απογευμα η θα γινει τελειως νιανια λαστιχο ? Αναλόγως πόσο πεινάς! Αν τις ζεστάνεις θα είναι σχετικά οκ (οι πατάτες θα είναι χειρότερες από το κρέας).
tzizzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 τσαμπα θαναι να πεταχτουν επειδη ειναι λιγο κρυα ε
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 τσαμπα θαναι να πεταχτουν επειδη ειναι λιγο κρυα ε Μην τις πετάξεις, δοκίμασε να τις ζεστάνεις και βλέπεις. Εγώ έχει τύχει να φάω και ήταν οκ.
giorgolavos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Στον προαστιακό γιατί ποτέ δεν λένε την στάση ΣΚΑ/Αχαρνές? που και που άμα δεν βαριέται ο οδηγός την λέει, αλλά ηχογραφημένο μήνυμα δεν υπάρχει. ΣΚΑ σημαινει Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών, αν την ελεγαν ΣΚΑ/Αχαρναι θα ηταν πλεονασμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις