Creta1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορούμε... Ευχαριστώ. Νόμιζα ότι εγώ δεν μπορώ να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια . ο ανηψιός μου θέλει σα τρελός το παιχνιδι minecraft. Τ είν τούτο. Απο που το κατεβαζω με ασφάλεια δωρεάν; Όταν μπαίνουμε άπο την mobile έκδοση του insomnia απο βλέπουμε τα θέματα που έχουμε συνδρομή?Πανω δεξια στη πρωτη σελιδα έχει 4 τετραγωνακια, πατάς και δείχνει τις ενημερωσεις που έχουν γίνει στις συνδρομές σου. Ψαχνεις εκεί γενικά για σχετικα με συνδρομεςΔεν αγχωνομαι, προσπαθω να καταλαβω τι εννοουν "κουταλια σουπας". Εχω μεγαλα κουταλια βαθεια, εχω και ρηχα. Υπαρχει σημαντικη διαφορα. Απ οτι ομως καταλαβα μου λες ότι είναι το βαθυ κουταλιΚι εγώ το βαθύ ψηφίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 εχει κανενα θεμα το paypal? ουτε αγορες μπορω να κανω.ουτε στην σελιδα τους μπαινει εδω και 10 λεπτα! τι παιζει ? εγινε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ^ Μια χαρά οn my end. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 εχει κανενα θεμα το paypal? ουτε αγορες μπορω να κανω.ουτε στην σελιδα τους μπαινει εδω και 10 λεπτα! τι παιζει ? εγινε τιποτα? πριν λιγο το χρησιμοποιησα και ηταν οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Πόσο λίγο πριν; Τεσπα θα κάνω ένα απλο restart μπας και κόλλησε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια . ο ανηψιός μου θέλει σα τρελός το παιχνιδι minecraft. Τ είν τούτο. Απο που το κατεβαζω με ασφάλεια δωρεάν; το mincraft μπορείς να το κατεβάσεις από την επίσημη ιστοσελίδα, αλλά δεν είναι δωρεάν, είναι εμπορικό πρόγραμμα/παιχνίδι και πρέπει να το αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ακουστε ενα προβλημα που εχω με την πρων εταιρια μου φορθνετ κ αμα ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι.... Ειχα το πακετο σταθερο-ιντερνετ-νοβα στα 29,90 το μηνα για 2 χρονια και το λογικο ειναι να εχει περασει η περιοδος δεσμευσης.Πριν απο μια βδομαδα αλλαζω εταιρια και παω στη χολ.Σημερα λοιπον μου ερχεται ενα μνμ οτι οφειλω 198 ευρω στη νοβα!Παιρνω τηλ κ μου λενε οτι ειναι απο πεναλτυ επειδη εφυγα κ ειχα ακομα συμβολαιο..Το γιατι ενω ειχαν περασει 2 χρονια εφαγα προστημο...Πριν απο 4 μηνες με ειχαν παρει κ μου προτειναν εαν θελω τα καναλια HD στη νοβα να μπω να τα ενεργοποιησω απ το my nova acc. και το εκανα αλλα δεν ειδα τα μικρα γραμματα κατω οτι με την ενεργοποιηση HD θα εχω δεσμευση για αλλους 18 μηνες! Ετσι εγινε η αλλαγη εταιριας και την ηπια....!Με ειχαν παρει μια φορα πριν γινει η αλλαγη αλλα ειμουν δουλεια κ τους ειπα να με παρουν απογευμα,πραγμα που δεν εγινε ποτε. εχει κανεις παρομοια εμπειρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 πως μπορώ να δω αν το λάπτοπ μου έχει sata 3 ή sata 2 υποδοχή? (όχι το δισκάκι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια . ο ανηψιός μου θέλει σα τρελός το παιχνιδι minecraft. Τ είν τούτο. Απο που το κατεβαζω με ασφάλεια δωρεάν; Κι εγώ το βαθύ ψηφίζω Το minecract είναι σαν Lego σε ηλεκτρονικό. Βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη της φαντασίας του παιδιού και υπάρχουν ασκήσεις/ παιχνίδια που μπορείτε να τον βάζετε να παίζει. Υπάρχει για όλες τις πλατφόρμες, και η τιμή κυμαίνεται απο $1 μέχρι $10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Προταση για βαλιτσα που μπορεις να χρησιμοποιησεις ryanair Καλης αντοχης και με 1 τουλαχιστον μπροστινη θηκη Αυτη την εχει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βγάλω μια πόρτα από το κουφωμα της στο οποίο συνδέεται με μεντεσέδες σαν τους παρακάτω; Καταλαβαίνω ότι πρέπει να μετακινηθεί προς τα πάνω αλλά δεν κουνιέται με τίποτα. Κανένα tip; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Προς τα πάνω Υπάρχει ειδικό εργαλείο που μπαίνει από κάτω, πατάς και τη σηκώνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 παιδιά στο foxid reader μπορώ να κάνω extract pages Κλπ όπως κάνω με το κανονικό ΄πρόγραμμα της adobe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 H paysafe μπορει να χρησιμοποιηθει για αγορες στο εξωτερικο; Απο οτι ξερω με τα CC σχεδον ανέστειλε τη λειτουργια της, εφτιαξαν τα πραγματα τωρα ή ακομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις