rus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αν ήθελε τόση ακρίβεια θα μετρούσε αλλιώς και όχι με κουταλιές οπότε τζάμπα αγχώνεσαι! Βάλε μια κουταλιά από ένα μεγάλο κουτάλι που έχεις στο σπίτι. Δεν αγχωνομαι, προσπαθω να καταλαβω τι εννοουν "κουταλια σουπας". Εχω μεγαλα κουταλια βαθεια, εχω και ρηχα. Υπαρχει σημαντικη διαφορα. Απ οτι ομως καταλαβα μου λες ότι είναι το βαθυ κουταλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faeton Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν αγχωνομαι, προσπαθω να καταλαβω τι εννοουν "κουταλια σουπας". Εχω μεγαλα κουταλια βαθεια, εχω και ρηχα. Υπαρχει σημαντικη διαφορα. Απ οτι ομως καταλαβα μου λες ότι είναι το βαθυ κουταλι Όποια και αν ειναι η διαφορά μεταξύ 2 κουταλιών σούπας πάντα η ποσότητα τους θα ειναι μεγαλύτερη απο ενα κουτάλι του γλυκού ή με άλλα λόγια το πιο ρηχό κουτάλι σούπας χωράει μεγαλύτερη ποσότητα απο το πιο βαθύ κουτάλι του γλυκού. και τέλος σε φαγητά αλμυρά κτλ δεν παίζουμε τώρα με διαφορά 1ml κτλ δεν ειναι βιοχημεία.... κουζίνα ειναι κάνεις να φας εκει σιγά το πράμα και αν σου παραπέσει πάλι τρώγεται και την επομένη θα θυμάσαι να βάλεις λιγότερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν αγχωνομαι, προσπαθω να καταλαβω τι εννοουν "κουταλια σουπας". Εχω μεγαλα κουταλια βαθεια, εχω και ρηχα. Υπαρχει σημαντικη διαφορα. Απ οτι ομως καταλαβα μου λες ότι είναι το βαθυ κουταλι Τι κουτάλια έχεις; Νορμάλ κουτάλια εννοεί πιστεύω, όπως αυτό πχ: Σε μικρό μέγεθος είναι του γλυκού, σε μεγαλύτερο είναι της σούπας. Άλλη απορία, γίνεται κάπως τα μηνύματα που έχω διαβάσει στο fb να μη μου ξαναέρχονται σαν ειδοποιήσεις όταν ανοίγω το messenger στο κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Τι σημαινει απορριψη αιτησης θεραπειας ως απαραδεκτης; Οτι δε μπορει να γινει προσφυγη στο στε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν αγχωνομαι, προσπαθω να καταλαβω τι εννοουν "κουταλια σουπας". Εχω μεγαλα κουταλια βαθεια, εχω και ρηχα. Υπαρχει σημαντικη διαφορα. Απ οτι ομως καταλαβα μου λες ότι είναι το βαθυ κουταλι Ειναι συγκεκριμένη ποσότητα, κοίτα εδώ: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Measuring_spoon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ξέρετε κάποιο μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που να επισκευάζει χαλασμένες οθόνες λάπτοπ; (δεν πρέπει να είναι σοβαρό το πρόβλημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 πρόγραμμα για διόρθωση φωτό με μάτια όχι κόκκινα αλλά που λαμπιρίζουν (σαν γάτας ένα πράγμα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ή με άλλα λόγια το πιο ρηχό κουτάλι σούπας χωράει μεγαλύτερη ποσότητα απο το πιο βαθύ κουτάλι του γλυκού. Εξαρταται τι γεμισμα θα κανεις... Υπαρχει η κοφτη κουταλια, η κανονικη και η παραγεμισμενη(οσο παιρνει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εξαρταται τι γεμισμα θα κανεις... Υπαρχει η κοφτη κουταλια, η κανονικη και η παραγεμισμενη(οσο παιρνει). Η παραγεμισμένη δεν παίζει. Εξαρτάται απ' το υλικό. Άλλο η παραγεμισμένη με ζάχαρη (στην ουσία,, ίδια με την κανονική), άλλο με αλεύρι (μπορείς να φορτώσεις ένα "βουνό") Επιστήμη το κάναμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ε ξερεις καποιοι λενε οτι βαζουν μονο μια κουταλια καφε, αλλα αν αυτη ειναι γεματη μεχρι πανω(βουναλακι) τοτε ειναι σαν δυο κουταλιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ψάχνω για τον συγκεκριμένο φορτιστή σε κάτι πιο δυνατό. Αυτός κάνεις να φορτισει μία μπαταρία ταμπλέτ 8000mah σε 4.5 ώρες... Έχουμε κάτι σε πιο γρήγορο; (Έχω βγάλει και φωτό το βισμα που βγαζει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κατα πόσο ειναι επικίνδυνο να υπαρχει πισω απο κουρτινα μια πρίζα? Υπαρχει περιπτωση να σπινθηρίσει με κίνδυνο να αρπάξει η κουρτίνα? Η πρίζα εχει πανω κατι τετοιο που συνδέεται μόνιμα μια τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τι εννοείς με ένα click το κάνεις πατάς πάνω στο άλπουμ και απο δίπλα έχει το λινκ πατάς πάνω στο link και το αντιγράφει αυτόματα... οκ 2 click. Πατάω πάνω στο άλμπουμ, μπαίνω μέσα, αλλά δεν βλέπω πουθενά λινκ για να το μοιραστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Creta1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Όταν μπαίνουμε άπο την mobile έκδοση του insomnia απο βλέπουμε τα θέματα που έχουμε συνδρομή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις