Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησα καλώντας το κατάστημα, αλλά μάλλον ο τυπάς κοιμάται και δεν το ακούει. Μετά πήρα κεντρικά, αλλά μάλλον είναι νωρίς και δεν πήγαν ακόμα.

edit: @stavi 

Τυχαία μέρα την άλλη βδομάδα...

6zd5+

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω μια βεβαίωση πτυχίου και αναλυτική βαθμολογία από τη σχολή μου μεταφρασμένη από δικηγόρο στα Αγγλικά.

Μπορώ να βγάλω κάπως γνήσια αντίγραφα αυτού (ΚΕΠ, αστθνομία κλπ) ή πρέπει να βγάλω νέα βεβαίωση/αναλυτική και να ξαναμεταφραστούν αυτά ?

πριν καμιά 15αριά χρόνια που έκανα το ίδιο, έβγαζες αντίγραφα που έπρεπε να επικυρωθούν στο Βρετανικό Συμβούλιο μόνο. Δεν χρειαζόταν νέα μετάφραση, αλλά δεν ίσχυε η επικύρωση από την αστυνομία.

πριν καμιά 15αριά χρόνια που έκανα το ίδιο, έβγαζες αντίγραφα που έπρεπε να επικυρωθούν στο Βρετανικό Συμβούλιο μόνο. Δεν χρειαζόταν νέα μετάφραση, αλλά δεν ίσχυε η επικύρωση από την αστυνομία.

thanx ...

ξέρεις πάνω κάτω κόστος ?

Επίσης ισχύει το ίδιο και αν το πρωτότυπο πτυχίο είναι ήδη στα Αγγλικά ?

Ξεκίνησα καλώντας το κατάστημα, αλλά μάλλον ο τυπάς κοιμάται και δεν το ακούει. Μετά πήρα κεντρικά, αλλά μάλλον είναι νωρίς και δεν πήγαν ακόμα.

edit: @stavi 

Τυχαία μέρα την άλλη βδομάδα...

6zd5+

φαίνεται όμως πώς μόνο μέχρι τέλη φεβρουαρίου έχει αυτές τις χρεώσεις. Αν κάνεις οποιονδήποτε άλλο μήνα και οποιαδήποτε άλλη μέρα είναι σταθερά 34.7€

φαίνεται όμως πώς μόνο μέχρι τέλη φεβρουαρίου έχει αυτές τις χρεώσεις. Αν κάνεις οποιονδήποτε άλλο μήνα και οποιαδήποτε άλλη μέρα είναι σταθερά 34.7€

Οι προσφορές βγαίνουν μόνο για τον τρέχοντα μήνα. Ακόμα και αν πας να κλείσεις 28 Φλεβάρη για 1η Μαρτίου, δεν έχει σημασία που ναι μια μέρα πριν, επειδή είναι άλλος μήνας δε μπορείς να πάρεις προσφορές.

Φυσικά τέτοιο μαγικό σκεπτικό δεν απαντάται συχνά σε άλλες χώρες.

• Like 1

Yπάρχουν αυτη τη στιγμη σαιτ που δε μπορείτε να μπείτε καθολου? Πχ facebook, yahoo mail κτλ?

Ε;! Πιθανώς να υπάρχουν. Τι να κάνουμε; Να ανοίξουμε όλες τις ιστοσελίδες που υπάρχουν; Σε αυτά που λες πάντως, δεν έχω πρόβλημα. Ούτε στο youtube. Εκεί σταμάτησα την έρευνά μου.

Oχι ρε σιγά μη τις ανοίξεις ολες :-)

Γιαυτο αναφέρθηκα σε μερικές που χρησιμοποιουμε οι περισσότεροι. Μάλλον έχει η εταιρεία μου το προβλημα τοτε :-)

Oχι ρε σιγά μη τις ανοίξεις ολες :-)

Γιαυτο αναφέρθηκα σε μερικές που χρησιμοποιουμε οι περισσότεροι. Μάλλον έχει η εταιρεία μου το προβλημα τοτε :-)

Άμα δεν έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημα, δοκίμασε να βάλεις τους DNS Servers της Google.

https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using

Κατεβασε και εγκατεστησε το flash player
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.47/install_flash_player_ics.apk
Με τον ενσωματομενο browser θα εισαι οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...