stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Έχω το tv box που το δουλεύω με wifi Κάνω την δουλειά μου,μετα όταν είναι να το σβησω το tv box,αν δεν σβήσω το wifi πειράζει; Και το αφήσω ανοιχτό; (Ώστε όταν ξαναανοιξω το tv box να συνδεθεί επιτόπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Έχω το tv box που το δουλεύω με wifi Κάνω την δουλειά μου,μετα όταν είναι να το σβησω το tv box,αν δεν σβήσω το wifi πειράζει; Και το αφήσω ανοιχτό; (Ώστε όταν ξαναανοιξω το tv box να συνδεθεί επιτόπου) Δεν ξέρω συγκεκριμένα για το tv box αλλά γιατί να διαφέρει με όλες τις άλλες συσκευές που βρίσκουν το wifi ανοιχτό και συνδέονται αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όχι άλλο εννοώ Πειράζει να το αφήνω ανοιχτό; Ή καλύτερα να το σβηνω όταν είναι να κλείσω και την συσκευή; (Αυτή η ερωτηση μου ισχύει και για λάπτοπ,ταμπλετ κτλπ) Καλύτερα είναι να κλείνουμε το wifi ή δεν πειράζει; (Το tv box ήταν ένα παράδειγμα από τις συσκευές μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όχι άλλο εννοώ Πειράζει να το αφήνω ανοιχτό; Ή καλύτερα να το σβηνω όταν είναι να κλείσω και την συσκευή; (Αυτή η ερωτηση μου ισχύει και για λάπτοπ,ταμπλετ κτλπ) Καλύτερα είναι να κλείνουμε το wifi ή δεν πειράζει; (Το tv box ήταν ένα παράδειγμα από τις συσκευές μου) Δεν μου στέκει να υπάρχει πρόβλημα πάντως! Πάντα σε ανοιχτό wifi δεν συνδέεσαι; Αν πας έξω ας πούμε, ανοιχτό wifi θα βρει και θα συνδεθεί το tablet. Τι πρόβλημα να υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ αυτό λεω,δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αγόρασα απο το ebay κατι led και power supply , μεσα σε κανα μηνα και μου χαλασε το power supply , τα χαρακτηριστικά του είναι 100-240 v , 50/60 Hz 1,6 Α και output 12v , 8A (τα led 10 m μήκος ) για να μου στείλει άλλον θελει να πληρώσω 6 ευρώ βρήκα τυχαία εναν άλλο δικό μου ac adapter με τις εξής διαφορές input 0,8 Α και output 12 v 2000mA τα led άναψαν κανονικά αλλα δεν θυμάμαι αν εχει διαφορά στην ένταση του φωτισμού ... (δεν πιστεύω να βάλλω αλλα led αλλα δεν ειμαι και σίγουρος..) Να τον αγοράσω ξανα με 6 ή οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Με 2Α θα το κάψεις λογικά. Ο original ήταν 8Α, καμιά σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ωραία αρα σίγουρα δεν χρησιμοποιώ με λιγότερα Α , με περισσότερα θα έχω πρόβλημα ? (είδα οτι ο controler εχει output μέχρι 12 Α ) ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει λυση να στειλω σημα απο την κεραια της τηλεόρασης τπυ σαλονιου στηνβτηλεοραση στο δωματιο; Δεν θελω να μπλεξω με κεραιες και ρευματα; σημερα εκανα τα παντα αλλα δεν μπορεσα να βρω καναλια, μονο σε μια φαση βρηκα αλφα Ε, αρτ, που θα κλεισουν κιολας, αλλα μετα χαθηκαν κι αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μπορώ να αγοράσω από το iherb με moneysafe prepaid card; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ωραία αρα σίγουρα δεν χρησιμοποιώ με λιγότερα Α , με περισσότερα θα έχω πρόβλημα ? (είδα οτι ο controler εχει output μέχρι 12 Α ) ευχαριστώ πολύ Mε περισσότερα Α δεν θα πάθει τίποτα, μην σε αγχώνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχει να προτεινει καποιος καποιο προγραμμα για drivers οπως ηταν παλιοτερα τα driver genius & driver magician? Αλλα να υποστηριζεται ποιο αμεσα και να μην το εχουν παρατησει οι δημιουργοι του. Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Θυμαται καποιος πως ζηταμε υπενθυμιση PIN απο την Skrill με SMS ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Θελω να παρω μια βεβαιωση οτι το καρτοκινητο μου (cosmote) ανηκει σε εμενα. 1. Διευθυνση κατοικιας θα γραφει επανω; 2. Θα μου κοστισει τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Θελω να παρω μια βεβαιωση οτι το καρτοκινητο μου (cosmote) ανηκει σε εμενα. 1. Διευθυνση κατοικιας θα γραφει επανω; 2. Θα μου κοστισει τιποτα; Τζάμπα τη βγάζουν. Η δικιά μου από vodafone δεν γράφει διεύθυνση. Μόνο ΑΦΜ και ΔΟΥ (και αριθμό και όνομα εννοείται). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις