zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Οπότε αυτό που μπορώ να βγάλω τώρα θα αφορά το 2015, σωστά; Μπορείς να εκτυπώσεις και πιο παλιά αλλά το τελευταίο θα είναι για το 15 ναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Έχετε να προτείνετε ένα πρόγραμμα για εξομοίωση παλμογραφου το θέλω για το ξαδερφακι μου που είναι πρωτοετής φοιτητής.multisim ναι ειναι απλοΕπισης πολυ καλα και απλα τα pspice και psim. Το psim προτεινω εγω παντως, αν και δε μας ειπες για το εφαρμογες το θελει, ηλεκτρονικες ή ηλεκτρολογικες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Για να στείλω σε θυρίδα βάζω πρώτα τ.κ. και μετα αριθμό θυριδας ή το ανάποδο? Με λατινικούς πως θα έπρεπε να το γράψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για drivers? Μεχρι προτεινως δουλευα τα driver genius & driver magician αλλα απ' οτι βλεπω δεν ενημερωνωνται συχνα με αποτελεσμα να υπαρχουν drivers σε laptops & desktops που να μην τους βρισκουν. Σας ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τι διαφορά έχει αυτός ο πίνακας από αυτόν; Ή για να μην ανοίγετε τα links, τι διαφορά έχει ένας λευκός μαγνητικός πίνακας από έναν λευκό σκέτο;ο πρώτος έχει και μαγνητικη επιφάνεια και κόλλας σημειωσειςΠαίζει κάτι αυτόν τον καιρό με "περίεργες κλήσεις και μυνήματα"από τηλεφωνικούς αριθμούς με πρόθεμα +44 (Αγγλία)?????. Κάτι γίνεται. Ηρθε μήνυμα στον άντρα μου με ενα link.ευτυχώς δε το ανοιξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Creta1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κάτι γίνεται. Ηρθε μήνυμα στον άντρα μου με ενα link.ευτυχώς δε το ανοιξε Βρήκα αυτό : +442036083486. Τύπος καλούντος, Εξαπάτηση. Scam numbers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Για να στείλω σε θυρίδα βάζω πρώτα τ.κ. και μετα αριθμό θυριδας ή το ανάποδο? Με λατινικούς πως θα έπρεπε να το γράψω? P.o BOX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το έστειλα ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Βρήκα αυτό : +442036083486. Τύπος καλούντος, Εξαπάτηση. Scam numbers.. Πουθενά δε βρήκα στο ίντερνετ γι αυτό. Ισως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το απλούστερο πρόγραμμα για φώτο μπλέρ ποιό είναι? Επίσης ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην επανέλθει η φωτό στην πρότερη κατάσταση μέσω ειδικού προγράμματος είναι μέσω σκρίνσοτ μετά τη δημιουργία της εικόνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το απλούστερο πρόγραμμα για φώτο μπλέρ ποιό είναι? Επίσης ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην επανέλθει η φωτό στην πρότερη κατάσταση μέσω ειδικού προγράμματος είναι μέσω σκρίνσοτ μετά τη δημιουργία της εικόνας? Mε το screenshot ναι, είναι λογικά ασφαλέστερο. Εγώ το κάνω με matlab, αν θες blur βγάζεις ανα πίξελ τον μέσο όρο απο τα γειτονικά στους rgb πίνακες κτλ. Απλό δεν το λες όμως. Δεν γυρίζει πίσω όμως σε σχέση με τον κίνδυνο που ίσως έχουν άλλα προγράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Mε το screenshot ναι, είναι λογικά ασφαλέστερο. Εγώ το κάνω με matlab, αν θες blur βγάζεις ανα πίξελ τον μέσο όρο απο τα γειτονικά στους rgb πίνακες κτλ. Απλό δεν το λες όμως. Δεν γυρίζει πίσω όμως σε σχέση με τον κίνδυνο που ίσως έχουν άλλα προγράμματα. επιστήμη το χεις κάνει εσύ , κάτι πιο απλό ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μια που πιάσατε το θέμα με τα Scam Numbers, ορίστε αυτά που έχω μαζέψει στα Blocked του iPhone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αν αφήνουμε ανοιχτό το wifi και κλείνουμε την συσκευή πειράζει; Μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αν αφήνουμε ανοιχτό το wifi και κλείνουμε την συσκευή πειράζει; Μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα; Δεν κατάλαβα τι ρωτάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις