άδικος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 @viper2005 Έχε υπό την καχυποψία σου πως δεν αναφέρεται μόνο στα ξυλουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ναι... κατι πηρα γραμμη, μιας και ψαχνω απο το πρωι για τρυπανι και εμφανιζεται ενας οχετός απο αποτελεσματα... βασικα ενα σταθερο τρυπανι θελω, που να του δινω οδηγιες και να τρυπαει... οποιο pointer δεκτο... thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το τρυπάνι είναι η μύτη που τρυπάει. Απότι καταλαβαίνω εσύ θες ένα cnc router ξύλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Να αγοράσεις;;; Αν δεν είσαι επαγγελματίας δε θα σου συνιστούσα την επένδυση Έκτος αν ψάχνεις κάποιον που διαθέτει για να σου κάνει δουλειά. Τότε προσανατολίζεσαι σε μηχανουργεία, μαραγκούς που έχουν ρούτερ κλπ. Δε γνωρίζω που βρίσκεσαι, αλλά Αχαϊα μεριά μπορώ να σε εξυπηρετήσω, αναλόγως την εργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το τρυπάνι είναι η μύτη που τρυπάει. Απότι καταλαβαίνω εσύ θες ένα cnc router ξύλου πραγματικα, θελω να δω πως ζητας πραγματα απο πρακτικερ και τα σχετικα. επισης το ρουτερ, ειναι περισσοτερο για σχεδια και λιγοτερο για τρυπες or so i hear Να αγοράσεις;;; Αν δεν είσαι επαγγελματίας δε θα σου συνιστούσα την επένδυση Έκτος αν ψάχνεις κάποιον που διαθέτει για να σου κάνει δουλειά. Τότε προσανατολίζεσαι σε μηχανουργεία, μαραγκούς που έχουν ρούτερ κλπ. Δε γνωρίζω που βρίσκεσαι, αλλά Αχαϊα μεριά μπορώ να σε εξυπηρετήσω, αναλόγως την εργασία. στην ελλαδα τπτ δεν ειναι φθηνο επισης πετυχα diy drill press tutorial... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, μια χαρά υπάρχουν ακόμα, η μέρα που κοιτάς μάλλον δεν έχει. κοίταξα πολλές μέρες και δεν έχει. είσαι σίγουρος γι'αυτό που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το κοίταζα και γω τις προάλλες για εισιτήρια για Θεσσαλονίκη και δεν έβρισκα με 9€. Δεν ξέρω κάθε πότε και αν βγαίνουν. Τελικά επειδή είμαστε 8 άτομα μας κάνουν έκπτωση 50%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το κοίταζα και γω τις προάλλες για εισιτήρια για Θεσσαλονίκη και δεν έβρισκα με 9€. Δεν ξέρω κάθε πότε και αν βγαίνουν. Τελικά επειδή είμαστε 8 άτομα μας κάνουν έκπτωση 50%. μα εγώ δε βρίσκω ούτε με 19 ούτε με 29, εσύ βρίσκεις μ'αυτές τις τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πόσο αξίζει να δώσει κανείς για ένα δίσκο 1 ΤΒ 2,5" Usb 3.0? WD ή Toshiba? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Για να χρησιμοποιήσεις κάποια πιστωτική στο εξωτερικό χρειάζεται να κάνεις κάποια διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Για να χρησιμοποιήσεις κάποια πιστωτική στο εξωτερικό χρειάζεται να κάνεις κάποια διαδικασία; Όϊ. Με 3 κάρτες (Αγροτική, Alpha) η παρέα μου δεν είχε πρόβλημα, αλλά να προσέχεις να έχουν chip πάνω γιατί αν δεν ήμουν με άλλους και ήμουν μόνος με ξεchίπωτη κάρτα, θα πουλούσα κορμί για να αγοράσω φαί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Για να χρησιμοποιήσεις κάποια πιστωτική στο εξωτερικό χρειάζεται να κάνεις κάποια διαδικασία; Τις δικές μου (visa & mastercard, από citibank & eurobank αντίστοιχα), τις πήρα μαζί μου όταν έφυγα από Ελλάδα και τις χρησιμοποιώ κανονικότατα εδώ, τόσο για αγορές, όσο και σε atm τοπικών τραπεζών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ. Ναι έχει τσιπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στο easybuyworld υπάρχει ανθρώπινη παρουσία; Τους έχει συστήσει κανείς με μια μαγική εφεύρεση που λέγεται τηλέφωνο ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Nαι ειναι ο,τι να ναι γενικοτερα. Δοκιμασε να καλεσεις σε καταστημα και οχι στο κεντρικο. Αναλογα βεβαια με την πληροφορια που θελεις να παρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις