sargio01 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ναι γίνεται, αρκεί να βιαστείς σχετικά. Διάβασε το πως: http://gr.pcmag.com/windows-10-anniversary-update/21732/news/khasate-te-dorean-anabathmise-se-windows-10-uparkhei-luse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν τα πολυφωτα δεν ειναι στην κουζινα, και ειναι στο σαλονι πχ, μπορεις να κατεβασεις μονο τη συγκεκριμενη ασφαλεια και οχι ολο το γενικο. Αρκει να σιγουρευτεις με ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι οτι οντως δεν περναει ρευμα. Εχω να περασω και στην κουζίνα γι αυτο ρωταω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 στις οδηγίες χρήσής του δικού μου ψυγείου που το πήρα φέτος λέει πως αν πρέπει για τον οποιοδήποτε λόγο να το βγάλετε εκτός ρεύματος το αφήνετε για 5 λετπά και το ξανασυνδέετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για ποιο λόγο δεν βάζουν διακόπτη 0 ή off στα καινούργια ψυγεία;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faeton Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ισα ίσα τα παιδιά στο θέμα αυτό είναι πολύ εξυπηρετικα απλά θα ήθελα να πειραματιστώ. χιλιάδες ειναι πες πχ το pcpartpicker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά τι γίνεται; Τι καθυστέρηση είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά τι γίνεται; Τι καθυστέρηση είναι αυτή; Ποια καθυστέρηση; Νορμάλ τα βλέπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ποια καθυστέρηση; Νορμάλ τα βλέπω! Μα είμαι τόσες μέρες και είναι ακόμα εντός κινας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μα είμαι τόσες μέρες και είναι ακόμα εντός κινας! Από 28/9; Ε δεν είναι και τόσες πολλές μέρες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μα είμαι τόσες μέρες και είναι ακόμα εντός κινας! Καλά είσαι. Ορίστε ένα πρόσφατο δικό μου με china post. Παρέλαβα 26-9. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 στις οδηγίες χρήσής του δικού μου ψυγείου που το πήρα φέτος λέει πως αν πρέπει για τον οποιοδήποτε λόγο να το βγάλετε εκτός ρεύματος το αφήνετε για 5 λετπά και το ξανασυνδέετε. Αυτο που θελω να κανω θα μου παρει πανω απο δεκα λεπτα, αρα θα μαι οκ... θα πιασω και το στοιχειο αν δεν ειναι ζεστο θα σημαινει οτι ειναι σταματημενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν ηχεία ή ακουστικά που να συνδέονται σε υπολογιστή και να παίζουν ήχο με usb? και όταν λέω usb εννοώ μόνο με usb να μη χρειάζεται καθόλου το καρφί ( jack ) γιατι βλεπω στα διαφορα μαγαζιά να λένε σύνδεση/τροφοδοσία με usb . Εγώ θέλω να τα συνδέσω σε υπολογιστή με usb και να παίζουν, υπάρχει κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maglor1981 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Quiz : πως λέγεται με μια λέξη όταν μια παρέα που έχει πάει για φαΐ, στο τέλος πληρώσει ο καθένας τα δικά του. Στα αγγλικά το βρήκα ότι είναι "going Dutch". αλλά στα ελληνικά??? κάπου το είχα ξανακούσει άλλα δε θυμάμαι.....το ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Quiz : πως λέγεται με μια λέξη όταν μια παρέα που έχει πάει για φαΐ, στο τέλος πληρώσει ο καθένας τα δικά του. Στα αγγλικά το βρήκα ότι είναι "going Dutch". αλλά στα ελληνικά??? κάπου το είχα ξανακούσει άλλα δε θυμάμαι..... το ξέρει κανείς? Ρεφενές αλλά δεν είναι ελληνική λέξη. https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ρεφενες νομίζω ότι είναι όταν έρχεται ο λογαριασμός και η παρέα τον διαιρεί ισοποσα για τον κάθε ένα άσχετα με το τι έχει φάει ο καθένας. Ο φίλος ρωτάει πως λέγεται να πληρώσει ο καθένας το τι ακριβώς παραγγειλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις