cthulhucarbide Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλαξα πριν λίγες μέρες τον κωδικό στο yahoo. Έκτοτε όποτε μπαίνω και πατάω "επόμενο" μου λέει ότι ο κωδικός είναι λάθος. Απότι φαίνεται για κάποιον γελοίο λόγο είναι ακόμα αποθηκευμένος ο παλιός κωδικός, παρότι έχω μπει με τον καινούριο κάμποσες φορές. λύθηκε
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Λόγω εε δεν έχει τελωνείο. Το com στέλνει από ΗΠΑ το UK από Αγγλία.
CheOnWeb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) κάνας καλός πορτοκαλοστιφτης με εύκολο καθάρισμα? http://www.buldoza.gr/ProductImages/xlarge/1819704.JPG Κάνεις και γυμανστικούλα! (πλάκα-πλάκα, αυτόν έχω κι εγώ) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2016 από CheOnWeb
xrist0s4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Θελω να κατεβασω το γενικο να περασω κατι πολυφωτα, ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη για να μην κανω ζημια στο ψυγειο Γενικα δεν θελει βαλε βγαλε γρηγορο.Δηλαδη εαν το βγαλεις απ την πριζα ξαναβαλτο σε κανενα μισαωρο.Εαν γινετε να μη δουλευει κ το μοτερ εκεινη την ωρα ακομα καλυτερα.Εμας ειχε καψει πλακετα προσφατα 1
john_shadow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.buldoza.gr/ProductImages/xlarge/1819704.JPG Κάνεις και γυμνστικούλα! (πλάκα-πλάκα, αυτόν έχω κι εγώ) με τέτοια τιμή καλύτερα να τα στύβω με τα χέρια
VasKag Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει τροπος σε καποιο απο τα προγραμματα print-to-pdf (bulzip, pdf creator, κτλπ), το παραγομενο pdf να εχει σαν φοντο σε ολη τη σελιδα ενα jpg αρχειο? Στα 2 προγραμματα που ανεφερα στο watermark δινει επιλογη μονο σε text.
Anorymous Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μου είπαν ότι υπάρχει site για να κάνεις εικονικό pc configuration στο οποίο σου λέει ποιες μητρικές επεξεργαστές κλπ είναι συμβατά. Ισχύει και αν ναι πιο είναι αυτό το site ?
VasKag Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μου είπαν ότι υπάρχει site για να κάνεις εικονικό pc configuration στο οποίο σου λέει ποιες μητρικές επεξεργαστές κλπ είναι συμβατά. Ισχύει και αν ναι πιο είναι αυτό το site ? https://pcpartpicker.com/ πιθανον να υπαρχουν και αλλα 1
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μου είπαν ότι υπάρχει site για να κάνεις εικονικό pc configuration στο οποίο σου λέει ποιες μητρικές επεξεργαστές κλπ είναι συμβατά. Ισχύει και αν ναι πιο είναι αυτό το site ? Το insomnia Σοβαρά, εμείς δεν σε καλύπτουμε? 3
Anorymous Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το insomnia Σοβαρά, εμείς δεν σε καλύπτουμε? Ισα ίσα τα παιδιά στο θέμα αυτό είναι πολύ εξυπηρετικα απλά θα ήθελα να πειραματιστώ.
therock Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Που να παω για ΣΚ να φαω καλη μακαροναδα. Σκεφτομουν La pasteria αλλα θα φαω τιποτα η θα μου στολισουν το πιατο με γκουρμεδιες και θα μεινω νηστικος και αφραγκος
kalogeros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Σκεφτόμαστε στο καινούριο σπίτι αντί για ΔΕΗ να βάλουμε elpedison. Έχει κάνει κανένας σύνδεση για να πει εντυπώσεις από διαδικασία-ταχύτητα σύνδεσης, τιμές, εξυπηρέτηση κλπ;
VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Θελω να κατεβασω το γενικο να περασω κατι πολυφωτα, ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη για να μην κανω ζημια στο ψυγειο Αν τα πολυφωτα δεν ειναι στην κουζινα, και ειναι στο σαλονι πχ, μπορεις να κατεβασεις μονο τη συγκεκριμενη ασφαλεια και οχι ολο το γενικο. Αρκει να σιγουρευτεις με ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι οτι οντως δεν περναει ρευμα. 1
loofas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν περασω τα αυθεντικα windows 8.1 μπορω να παω επειτα σε 10; Ισχυει ακομα η δωρεαν αναβαθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις