Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να δειξω στην τηλεοραση την οθονηβτου κινητου μου.

Εχω huawei p8lite υποστηριζει mhl; θα κανω δουλεια με ενα τετοιο;

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/cables-kalodia/Turbo-X-Micro-USB-to-HDMI-MHL-Adapter-Male-Female.htm?gclid=CjwKEAjwjqO_BRDribyJpc_mzHgSJABdnsFWe4mvte6KgW3GFLbwiP3UQjNXeVIDVDqNvGj6uD15bxoCjdTw_wcB

με κάτι τέτοιο θα κάνεις καλύτερα την δουλειά σου http://www.skroutz.gr/c/2528/Smart_TV_Stick.html?from=catspan&keyphrase=Wi-Fi+Miracast

Ή πάρε γενικά ότι θες και η asus έχει ενα καλό (αρκεί να γράφει miracast)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ακριβως κανει αυτο;

Τι τηλεόραση έχεις; Έχω την εντύπωση ότι σε κάποιες δεν χρειάζεσαι έξτρα συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Τι καλή κατσούλα ^_^ 

Αυτά που σου έδειξα τα κουμπώνεις πίσω στην HDMI της τηλεόρασης σου και μετά το κινητό στέλνει ασύρματα την εικόνα στην τηλεόραση 

Δημοσ.

Θελω να δειξω στην τηλεοραση την οθονηβτου κινητου μου.

Εχω huawei p8lite υποστηριζει mhl; θα κανω δουλεια με ενα τετοιο;

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/cables-kalodia/Turbo-X-Micro-USB-to-HDMI-MHL-Adapter-Male-Female.htm?gclid=CjwKEAjwjqO_BRDribyJpc_mzHgSJABdnsFWe4mvte6KgW3GFLbwiP3UQjNXeVIDVDqNvGj6uD15bxoCjdTw_wcB

Τι τηλεόραση έχεις; Έχω την εντύπωση ότι σε κάποιες δεν χρειάζεσαι έξτρα συσκευή.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει την λειτουργία mirrorshare για να συνδέεται ασύρματα(μέσω wifi direct) με smart tv και να προβάλλεται η οθόνη του τηλεφώνου σ'αυτήν και η οποία έχει συντόμευση στη μπάρα των ειδοποιήσεων.

σ.σ. Για να δείς fullscreen όταν συνδεθούν κάνε μεγιστοποίηση το βίντεο και έχε υπ' όψιν πως το lag θα είναι ελεηνό!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Δεν γνωρίζω αν αξίζει να ανοίξω θέμα για αυτό, αλλά...

Στον υπολογιστή ενός θείου, το google earth γράφει "δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με τον διακομιστή". Το έβαλα στο δικό μου, κανένα θέμα. Κάνουμε reinstall απο την επίσημη σελίδα στο λάπτοπ του θείου πάλι, τίποτα, το ίδιο. Μήπως ρύθμιση σε firewall κτλ?

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

bonus ερωτηση

κοβουν αποδειξη ή αν ζητησω θα πεσει ξυλο?

Σε εμπορικά καταστήματα κόβουν κανονικά (πολλές φορές από μόνοι τους). Εννοείται ότι αν δε σου κόψουν και την ζητήσεις δεν θα πέσει ξύλο, θα σου την κόψουν χωρίς πολλά - πολλά.

Αυτό που λες έχει συμβεί σε "νυχτερινά" μαγαζιά μερικές φορές. Εκεί είναι λίίίγο πιο περίεργα τα πράγματα.

Δημοσ.

Έχει κανείς υπ' όψιν του μαγαζιά με Πολωνικά προϊόντα εκτός από το WarsIsawa στην Αθήνα;

εμένα μου έκανε εντύπωση πως υπάρχει μαγαζί ειδικευμένο με πολωνικά προϊόντα στην Αθήνα :P

Καλησπέρα!

Δεν γνωρίζω αν αξίζει να ανοίξω θέμα για αυτό, αλλά...

Στον υπολογιστή ενός θείου, το google earth γράφει "δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με τον διακομιστή". Το έβαλα στο δικό μου, κανένα θέμα. Κάνουμε reinstall απο την επίσημη σελίδα στο λάπτοπ του θείου πάλι, τίποτα, το ίδιο. Μήπως ρύθμιση σε firewall κτλ?

Καμιά ιδέα?

Αν ανοίξεις με το notepad το αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts τι γράφει; 

• Like 1
Δημοσ.

εμένα μου έκανε εντύπωση πως υπάρχει μαγαζί ειδικευμένο με πολωνικά προϊόντα στην Αθήνα :P

Βόλταρε στην Αχαρνών μια φορά, οι μισές ταμπέλες δε διαβάζονται, οι άλλες μισές είναι δίγλωσσες.

Δημοσ.

Κάποιος που θα περάσει από επιτροπή για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα πρέπει μετά να πάει στρατό; Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως ηλικίας;

Δημοσ.

Αν ανοίξεις με το notepad το αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts τι γράφει; 

Θα πω στον θείο να το κοιτάξει, λογικά με κάποιο proxy θα μπερδεύεται, και εγώ αυτό είδα στο νετ.

Δημοσ.

Έχει κανείς υπ' όψιν του μαγαζιά με Πολωνικά προϊόντα εκτός από το WarsIsawa στην Αθήνα;

Απορία στην απορία. Τι αγοράζεις από πολωνικα;

• Like 2
Δημοσ.

Αποκλειστικά Πολωνικά δεν ξέρω κάποιο, αλλά συνήθως αυτά που είναι στο κέντρο πουλάνε από διάφορες χώρες. Ξέρω ένα με ρώσικα κοντά στο σταθμό Κάτω Πατήσια, το Μπεριόζκα. Πάνω στην Πατησίων 232, στη στάση Λυσσιατρείο, υπάρχει ένα που έχει από πολλές χώρες ( Πολωνία, Αλβανία, Ρουμανία κ.α ), έχει και μεγάλη ποικιλία από μπύρες, ωστόσο δε θυμάμαι όνομα.

Γενικότερα όμως, ισχύει ότι η Αχαρνών έχει πάρα πολλά τέτοια μαγαζάκια, όπως έχει και όλο το κέντρο.

Ελπίζω να βοήθησα, αν είναι θα έχω το νου μου μήπως και πετύχω κάποιο αποκλειστικά Πολωνικό. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...