therock Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Thanks! Οι κουτσουλιές του μοιάζουν με των ποντικιών; Ακριβως ιδιες. Στην αρχη νομιζα οτι ειχα ποντικι. Τεσπα μη μπλεκω τωρα θα το σκοτωσω να τελιωνουμε ειπα μηπως ηξερε κανεις τροπο μπας και τη γλιτωνε 1
Muchacho Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Eίδα(άργησα) πως στο στοίχημα του ΟΠΑΠ ισχύει το παρακάτω: Για μια ακόμη φορά ο ΟΠΑΠ κάνει τη διαφορά, προσφέροντας σημαντικά κέρδη στο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με το Mega Booster που θα ποντάρουν σε τρεις αγώνες και άνω των πρωταθλημάτων Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, και Ligue 1 Από σήμερα, Παρασκευή 26 Αυγούστου, ποντάροντας σε τουλάχιστον 3 αγώνες πριν την έναρξη τους (pregame) από τα 5 κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με το Mega Booster αυξάνονται τα ποσοστά των κερδών σας από 5% έως 100%! Συγκεκριμένα, οι 3άδες δίνουν επιπλέον κέρδη +5%, οι 4άδες +10%, οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +40%, οι 10άδες +50%, οι 11άδες +60%, οι 12άδες +70%, οι 13άδες +80%, οι 14άδες +90% και οι 15άδες και άνω +100%. Η συμμετοχή στo Mega Booster γίνεται αυτόματα και χωρίς καμία ειδική ενέργεια από τον παίκτη. Για να έχετε τα οφέλη, το μόνο που απαιτείται είναι συνολική απόδοση ανά στήλη μεγαλύτερη ή ίση από 4,00, ποντάροντας σε τρείς τουλάχιστον αγώνες από τα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τι θέλει να πει ο ποιητής με το παραπάνω?
Haldol Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλει να πει ότι σου ρίχνει τυράκι με το "έως +100% παραπάνω" ώστε να ποντάρεις σε κάτι που είναι αδύνατον να κερδιθεί. Άκου εκεί 15άδα. Μην ασχοληθείς, παίξε όπως έπαιζες πάντα.
Muchacho Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά άλλο αυτό. Εγώ ρωτάω συγκεκριμένα για αυτό που έχω κάνει bold.Η συνολική απόδοση του δελτιού πρέπει να είναι πάνω από 4?
enlightened Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξέρετε τί ισχύει σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης - επιστροφής προϊόντων; Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια ακουστικά (τα Bose QC 35) που έχουν πολύ καλές αξιολογήσεις αλλά δεν μπορεί κανείς εκ των πραγμάτων να καταλάβει και πολλά για τον ήχο, τη βολικότητα, την μπαταρία από τα demo των καταστημάτων. Είμαι βέβαιος ότι μάλλον θα τα κρατήσω, αλλά ξέρει κανείς για σίγουρα αν έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ένα προϊόν που έχει ανοιχτεί αλλά τελικά δεν έκανε για τις ανάγκες σου εντός 14 ημερών με επιστροφή χρημάτων; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2016 από enlightened
scullyist Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Περιεργο το οτι σου ηρθαν λιγοτερα, μηπως πληρωσες και δε θυμασαι? Nope, 101% απλήρωτος...
gokuthelegend Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Τι είναι το μολυντήρι; Η μάνα μου λέει έτσι τις μικρές σαλαμάνδρες που σκαρφαλώνουν και στους τοίχους. Ναι, και εμένα μου φαίνεται περίεργο. 1
Faeton Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά ξέρετε τί ισχύει σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης - επιστροφής προϊόντων; Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια ακουστικά (τα Bose QC 35) που έχουν πολύ καλές αξιολογήσεις αλλά δεν μπορεί κανείς εκ των πραγμάτων να καταλάβει και πολλά για τον ήχο, τη βολικότητα, την μπαταρία από τα demo των καταστημάτων. Είμαι βέβαιος ότι μάλλον θα τα κρατήσω, αλλά ξέρει κανείς για σίγουρα αν έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ένα προϊόν που έχει ανοιχτεί αλλά τελικά δεν έκανε για τις ανάγκες σου εντός 14 ημερών με επιστροφή χρημάτων; Θα φορέσεις ακουστικά στα αφτιά σου... θα τα επιστρέψεις και θα ζητήσεις και τα λεφτά σου πίσω 100% ; και ποιό κορόιδο θα τα αγοράσει για καινούργια; θες μήπως να στηθούν και στα 4 πριν τους κάνεις την χάρη να δοκιμάσεις τα ακουστικά που πουλάνε ή σε ικανοποιεί ενα απλό στοματικό; Σορρυ φίλε αλλά δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρο απο εσένα και τις ανάγκες σου. Απο την φωτό φαίνεσαι και ενήλικος τι να πει κάνεις... απο παιδί περίμενα τέτοια ερώτηση 2
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πως λεγεται η μπαρα του μπαρ στα αγγλικα?
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Λέγεται bar. Θενξ!!
mad-proffessor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον δε το χρησιμοποιουν. Τι δεν υπαρχει σε streaming site;
Zein Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 δυο ερωτησεις. 1) στο μοναστηρακι (αθηνα) τι ωρα κλεινουν τα μαγαζια (ρουχα κτλ διπλα απο τον ησαπ) το μεσσημερι? 2) δεχονται χρεωστικη/πιστωτικη καρτα η μονο κας? bonus ερωτηση κοβουν αποδειξη ή αν ζητησω θα πεσει ξυλο?
ducatirulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωριζει κανεις αν εγινε καποια ''εκκαθαριση'' στον greek-team γιατι απο λογαριασμο που ειχα να μπω καποιους μηνες πλεον δεν μπορω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις