Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αποκτήσει τον τελευταίο καιρό μια καλή γνώση γαλλικών. Aπο applications τύπου duolingo/memrise, τραγούδια, ταινίες κτλ.

Σκέφτομαι να δώσω μια εξέταση του αντίστοιχου lower είτε για Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας είτε το αντίστοιχο του Γαλλικού ινστιτούτου (νομίζω το Β2). Γνωρίζουμε τη διαδικασία/χρόνο εγγραφής και αν μπορώ να πάω μόνος μου ή αν πρέπει να πάω μέσω κάποιου φροντιστηρίου; Λίγο που έψαξα βρήκα μόνο για αιτήσεις φροντιστηρίων αλλα δε βρήκα κάτι για ιδιώτες.

Ευχαριστώ.

Βρήκα αυτό από εδώ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογαριασμός ΔΕΗ (εκκαθαριστικός) μένει απλήρωτος και περιμένω να προστεθούν στον επόμενο (έναντι).

Έρχεται ο επόμενος και ως προηγούμενες οφειλές, έχουν προσθέσει μόνο το μισό ποσό.
Έχει αλλάξει κάτι στο σύστημα και δεν το πήρα πρέφα; μοιράζουν πλέον τα χρωστούμενα = θα δω τα υπόλοιπα στον επόμενο;

Δημοσ.

κάνω παραγγελία στο vickmall και βάζω τρόπο πληρωμής το pay pal πως γίνεται να μή πάρει τα λεφτα που έχω στο balance αλλά ολόκληρο το ποσό από τη κάρτα?

Δημοσ.

Εκτός από το meteo και το freemeteo γνωρίζετε κάποια άλλη σελίδα για τον καιρό που να δίνει όσο το δυνατόν ποιο αξιόπιστα στοιχεία; Φυσικά καταλαβαίνω ότι η μετεωρολογία δεν είναι ακριβής επιστήμη. Πάντως τα 2 site που αναφέρω στην αρχή έχω παρατηρήσει ότι για την ίδια περιοχή και για τις ίδιες μέρες/ώρες δίνουν διαφορετικές πληροφορίες που σημαίνει ότι αντλούν από διαφορετικές πηγές τα στοιχεία τους.

Τι δεν είναι η μετεωρολογία;

Δημοσ.

Βρήκα αυτό από εδώ.

Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο. Δυστυχώς μπαίνοντας στη σελίδα λέει πρώτη μουρη

Η πλατφόρμα ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε όσους παρουσιάζονται στις εξετάσεις μέσω του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

οπότε πρέπει να υπάρχει άλλος τρόπος για εδώ. Κρίμα γιατί διευκρίνιζε κιόλας τον τρόπο εγγραφής για ελεύθερους υποψηφίους. Θα πάω απο εκεί για να είμαι σίγουρος.

To elaborate. Βλέπω οτι το Β2 στο ΚπΓ το "έχω" άνετα. Ποιό είναι το αντίστοιχο επίπεδο στα γαλλικό ινστιτούτο απο όλα τα delf/dalf/malf b1-2-3-1337; Επίπεδο lower ας πούμε.

edit: Μου απαντάω. Είναι κοινό ευρωπαικό πλαίσιο σε όλες τις γλώσσες και το Β2 είναι το αντίστοιχο lower (καλή γνώση)

Δημοσ.

κάνω παραγγελία στο vickmall και βάζω τρόπο πληρωμής το pay pal πως γίνεται να μή πάρει τα λεφτα που έχω στο balance αλλά ολόκληρο το ποσό από τη κάρτα?

Δεν το ρυθμίζεις εσύ αυτό. Αν το pp balance δεν επαρκεί για την παραγγελία τότε τραβάει από κάρτα.

Οπότε αν επαρκεί στείλε τα σε έναν τραπ. λογαριασμό(θα φύγουν αμέσως από το balance) και κάνε την αγορά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός από το meteo και το freemeteo γνωρίζετε κάποια άλλη σελίδα για τον καιρό που να δίνει όσο το δυνατόν ποιο αξιόπιστα στοιχεία; Φυσικά καταλαβαίνω ότι η μετεωρολογία δεν είναι ακριβής επιστήμη. Πάντως τα 2 site που αναφέρω στην αρχή έχω παρατηρήσει ότι για την ίδια περιοχή και για τις ίδιες μέρες/ώρες δίνουν διαφορετικές πληροφορίες που σημαίνει ότι αντλούν από διαφορετικές πηγές τα στοιχεία τους.

poseidon

Δημοσ.

^χάχα σε πρόλαβα Βαλ.

Νομίζω πάντως το Ποσειδών είναι το πιο accurate για μποφόρ μακράν των υπολοιπων.

accuweather, poseidon

• Like 1
Δημοσ.

^χάχα σε πρόλαβα Βαλ.

Νομίζω πάντως το Ποσειδών είναι το πιο accurate για μποφόρ μακράν των υπολοιπων.

για μποφόρ και για βροχή πιο ακριβές από τα άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερωτηση για οσους ξερουν. Οι τιμες που ειναι στο αμερικανικο apple store ειναι τελικες? Δηλαδη καποιος απο αμερικη που θελει να αγορασει την παρακατω εκδοση apple watch 42mm, θα πληρωσει 299$?

http://www.apple.com/shop/buy-watch/apple-watch/silver-aluminum-white-sport-band?preSelect=false&product=MNNG2LL/A&step=detail

Δημοσ.

Μια ερωτηση για οσους ξερουν. Οι τιμες που ειναι στο αμερικανικο apple store ειναι τελικες? Δηλαδη καποιος απο αμερικη που θελει να αγορασει την παρακατω εκδοση apple watch 42mm, θα πληρωσει 299$?

http://www.apple.com/shop/buy-watch/apple-watch/silver-aluminum-white-sport-band?preSelect=false&product=MNNG2LL/A&step=detail

Στο Αμέρικα έχουν την τάση να αναφέρουν τιμές χωρίς το φπα. Το φπα είναι ξεχωριστό για κάθε πολιτεία της Αμερικής και οι πολιτείες είναι 50, παίζει ρόλο από ποια πολιτεία συγκεκριμένα θα το αγοράσεις. Αν γράφανε για όλες τις πολιτείες θα έπρεπε να αναγράφουν 50 διαφορετικές τιμές, οπότε απλώς γράφουν την καθαρή τιμή που είναι χωρίς το φπα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, θα μπουν φόροι ανάλογα με την πολιτεία που θα βάλει παράδοση

EDIT: Πρέπει να μην αφήνω tabs ανοιχτά πολλή ώρα. Ό,τι είπε ο gokuthelegend

• Like 1
Δημοσ.

Προχωράς στη φόρμα και αν ξέρεις το zip code σου λέει πόσος είναι ο φόρος. π.χ. στο Cupertino είναι 26,16

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...