Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πώς φαίνεται θες να μάθεις ή το πώς το πώς το αισθάνεσαι στο χέρι; Χωρίς να είμαι γιατρός πάντως δε νομιζω πως επηρεάζεται ο θηλασμός

Η κύρια απορία είναι αν δημιουργούν πρόβλημα στο θηλασμό, άρα και αν θα πρέπει να αφαιρεθούν. Δευτερευόντως το αν "φαίνεται" στο μάτι. Η αίσθηση στο χέρι αδιάφορη. 

:P

Δημοσ.

Παίδες, σε ένα λογαριασμό δεη που ακριβώς γράφει πόσο κοστίζει ή κιλοβατώρα γτ βλέπω διάφορες τιμές πάνω..

Δεν το γράφει κάπου.

Για την ακρίβεια το γράφει, αλλά είναι προ φόρων/ρυθμιζόμενων χρεώσεων κτλ οπότε είναι άχρηστο.

Η τιμή της κιλοβατώρας δεν είναι σταθερή, πάει ανάλογα με την κατανάλωση

Δημοσ.
  • bullet_black.png
  • 1 μηνύματα

Δημοσίευση σήμερα, 15:45

καλησπερα παιδια! εχω το εξης θεμα κ θελω την βοηθεια σας! εκανα καποιες αγορες απο ebay οι οποιεσ δεν ηρθαν ποτε. ζητησα τα χρηματα πισω απο τους 3 προμηθευτες κ τα εστειλαν. στο paypal εμφανιζει οτι εγινε πληρες refund κ οτι τα χρηματα εχουν μπει στην καρτα απο οπου τα πηραν. το προβλημα ειναι οτι τα χρηματα δεν εχουν εμφανιστει ουτε στο balance ουτε στο ιστορικο κινησεων. η καρτα ειναι η money saκαλησπερα παιδια! εχω το εξης θεμα κ θελω την βοηθεια σας! εκανα καποιες αγορες απο ebay οι οποιεσ δεν ηρθαν ποτε. ζητησα τα χρηματα πισω απο τους 3 προμηθευτες κ τα εστειλαν. στο paypal εμφανιζει οτι εγινε πληρες refund κ οτι τα χρηματα εχουν μπει στην καρτα απο οπου τα πηραν. το προβλημα ειναι οτι τα χρηματα δεν εχουν εμφανιστει ουτε στο balance ουτε στο ιστορικο κινησεων. η καρτα ειναι η money safe. τι μπορω να κανκαλησπερα παιδια! εχω το εξης θεμα κ θελω την βοηθεια σας! εκανα καποιες αγορες απο ebay οι οποιεσ δεν ηρθαν ποτε. ζητησα τα χρηματα πισω απο τους 3 προμηθευτες κ τα εστειλαν. στο paypal εμφανιζει οτι εγινε πληρες refund κ οτι τα χρηματα εχουν μπει στην καρτα απο οπου τα πηραν. το προβλημα ειναι οτι τα χρηματα δεν εχουν εμφανιστει ουτε στο balance ουτε στο ιστορικο κινησεων. η καρτα ειναι η money sa

Δημοσ.

καλησπερα, υπαρχει καποιο προγραμμα για κατασκευη απλων ιστοσελιδων, χωρις να απαιτουνται ιδιαιτερες γνωσεις?

Δημοσ.

Εισιτήρια να υποθέσω έχει στο αεροδρόμιο ; Και κάτι τελευταίο , περίπου πόση ωρα κανει να φτασει ως εκει ;

Αν δεν θα κουβαλήσεις μπαγάζια μαζί σου πήγαινε με το μετρό και βγες στην στάση του ελαιώνα απο εκεί ειναι κάνα 10 λεπτο με τέταρτο με τα πόδια τα κτελ. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο facebook έχω κάνει ρύθμιση να βλέπω μόνο εγώ τη λίστα φίλων μου.

Απ' τη στιγμή που το έχω κάνει αυτό, αν κάνω add/accept κάποιον νέο φίλο, εμφανίζεται αυτό στο feed ή στο event list κάποιου υπάρχοντος φίλου με τον οποίο δεν έχουμε κοινή τη νέα επαφή μου;

edit, άκυρο, το βρήκα =*

Ναι, μπράβο ρε, αλληλεγγύη, βρήκες αλλά δε λες, να σιγοψηνόμαστε δηλαδή, να ΒΡΑΖΟΥΜΕ οι υπόλοιποι στο κάθε accept.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...