Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ολα θελουν τις σφαριαρα τους μου φαινεται. Μαλλον θελει καθαρισμα...
Haldol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το πώς φαίνεται θες να μάθεις ή το πώς το πώς το αισθάνεσαι στο χέρι; Χωρίς να είμαι γιατρός πάντως δε νομιζω πως επηρεάζεται ο θηλασμός Η κύρια απορία είναι αν δημιουργούν πρόβλημα στο θηλασμό, άρα και αν θα πρέπει να αφαιρεθούν. Δευτερευόντως το αν "φαίνεται" στο μάτι. Η αίσθηση στο χέρι αδιάφορη.
Metaksas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες, σε ένα λογαριασμό δεη που ακριβώς γράφει πόσο κοστίζει ή κιλοβατώρα γτ βλέπω διάφορες τιμές πάνω..
saxos55 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες, σε ένα λογαριασμό δεη που ακριβώς γράφει πόσο κοστίζει ή κιλοβατώρα γτ βλέπω διάφορες τιμές πάνω.. Δεν το γράφει κάπου. Για την ακρίβεια το γράφει, αλλά είναι προ φόρων/ρυθμιζόμενων χρεώσεων κτλ οπότε είναι άχρηστο. Η τιμή της κιλοβατώρας δεν είναι σταθερή, πάει ανάλογα με την κατανάλωση
mayadog Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 1 μηνύματα Δημοσίευση σήμερα, 15:45 καλησπερα παιδια! εχω το εξης θεμα κ θελω την βοηθεια σας! εκανα καποιες αγορες απο ebay οι οποιεσ δεν ηρθαν ποτε. ζητησα τα χρηματα πισω απο τους 3 προμηθευτες κ τα εστειλαν. στο paypal εμφανιζει οτι εγινε πληρες refund κ οτι τα χρηματα εχουν μπει στην καρτα απο οπου τα πηραν. το προβλημα ειναι οτι τα χρηματα δεν εχουν εμφανιστει ουτε στο balance ουτε στο ιστορικο κινησεων. η καρτα ειναι η money saκαλησπερα παιδια! εχω το εξης θεμα κ θελω την βοηθεια σας! εκανα καποιες αγορες απο ebay οι οποιεσ δεν ηρθαν ποτε. ζητησα τα χρηματα πισω απο τους 3 προμηθευτες κ τα εστειλαν. στο paypal εμφανιζει οτι εγινε πληρες refund κ οτι τα χρηματα εχουν μπει στην καρτα απο οπου τα πηραν. το προβλημα ειναι οτι τα χρηματα δεν εχουν εμφανιστει ουτε στο balance ουτε στο ιστορικο κινησεων. η καρτα ειναι η money safe. τι μπορω να κανκαλησπερα παιδια! εχω το εξης θεμα κ θελω την βοηθεια σας! εκανα καποιες αγορες απο ebay οι οποιεσ δεν ηρθαν ποτε. ζητησα τα χρηματα πισω απο τους 3 προμηθευτες κ τα εστειλαν. στο paypal εμφανιζει οτι εγινε πληρες refund κ οτι τα χρηματα εχουν μπει στην καρτα απο οπου τα πηραν. το προβλημα ειναι οτι τα χρηματα δεν εχουν εμφανιστει ουτε στο balance ουτε στο ιστορικο κινησεων. η καρτα ειναι η money sa
pollop Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα, υπαρχει καποιο προγραμμα για κατασκευη απλων ιστοσελιδων, χωρις να απαιτουνται ιδιαιτερες γνωσεις?
Adon1s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιό είναι το αστικό που παίρνω απο το Ελ.Βενιζέλος και σε αφήνει στα ΚΤΕΛ στην Αθήνα ;
Adon1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εισιτήρια να υποθέσω έχει στο αεροδρόμιο ; Και κάτι τελευταίο , περίπου πόση ωρα κανει να φτασει ως εκει ;
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι θα έχει εκεί στο χώρο αναχώρησης. Μια ώρα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ενα κερι γυαλισματος αυτοκινητου σε μορφη παστα. Γινεται αυτο με καποιο τροπο οταν ειναι να το δουλεψω να ειναι πιο μαλακο;
Faeton Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εισιτήρια να υποθέσω έχει στο αεροδρόμιο ; Και κάτι τελευταίο , περίπου πόση ωρα κανει να φτασει ως εκει ; Αν δεν θα κουβαλήσεις μπαγάζια μαζί σου πήγαινε με το μετρό και βγες στην στάση του ελαιώνα απο εκεί ειναι κάνα 10 λεπτο με τέταρτο με τα πόδια τα κτελ. 1
Muchacho Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτοι που εχουν πρακτορεια οπαπ,πως πληρωνονται?Κρατανε ενα ποσοστο απο τα εσοδα?
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτοι που εχουν πρακτορεια οπαπ,πως πληρωνονται?Κρατανε ενα ποσοστο απο τα εσοδα? Nαι, ένα 8%.
Praetorianos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Στο facebook έχω κάνει ρύθμιση να βλέπω μόνο εγώ τη λίστα φίλων μου. Απ' τη στιγμή που το έχω κάνει αυτό, αν κάνω add/accept κάποιον νέο φίλο, εμφανίζεται αυτό στο feed ή στο event list κάποιου υπάρχοντος φίλου με τον οποίο δεν έχουμε κοινή τη νέα επαφή μου; edit, άκυρο, το βρήκα =* Ναι, μπράβο ρε, αλληλεγγύη, βρήκες αλλά δε λες, να σιγοψηνόμαστε δηλαδή, να ΒΡΑΖΟΥΜΕ οι υπόλοιποι στο κάθε accept. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις