Luxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Οταν λεμε οτι ενα tablet ειναι 3g, σημαινει οτι εχει υποδοχη για καρτα sim; Μηπως με συμφερει περισσοτερη η αγορα καποιου stick; Κοντα στα 2GB το μηνα ποσο θα μου κοστισει; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2016 από Luxx
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ναι σημαίνει ότι παίρνει κάρτα sim ώστε με δεδομένα να πιάνει 3G 1
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Οταν λεμε οτι ενα tablet ειναι 3g, σημαινει οτι εχει υποδοχη για καρτα sim; Μηπως με συμφερει περισσοτερη η αγορα καποιου stick; Κοντα στα 2GB το μηνα ποσο θα μου κοστισει; Ναι έχει υποδοχή για κάρτα σιμ, κάποια παίρνουν και τηλέφωνο κανονικά! Με το τάμπλετ κάνεις κι άλλα πράγματα συν ότι μοιράζεις ίντερνετ, με το στικάκι μόνο μοιράζεις ίντερνετ. Είναι ανάλογα τι χρειάζεσαι.
GreekMonkey Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ανδρικά πορτοφόλια που να χωράει η ταυτότητα δεν υπάρχουν; Δεν έχω βρει τίποτα μέχρι στιγμής.
Praetorianos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 κάνοντας σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα που προσπαθούν να φύγουν (και ενιοτε οικογένειες που περνάνε το δρόμο). Γαμώτο, μου τη σπάει που είναι νόμιμοι. Ωπα, στασου. Αλλο ξεπαρκαρει αμαξι, αλλο περνανε οικογενειες, εφοσον υπαρχει διαβαση που εγραψες. Εκει δωσε πονο ελευθερα, παρανομουν.
mad-proffessor Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ανδρικά πορτοφόλια που να χωράει η ταυτότητα δεν υπάρχουν; Δεν έχω βρει τίποτα μέχρι στιγμής. Τι τυπου πορτοφολι θες; Δερματινο, στιβαρό κυριλέ ή υφασματινο σπορτιβικο; Μπορεις να πας σε μαγαζια με skate/snow/surf αθλητικά και να δοκιμασεις καποια απο τα υφασματινα, χωραει μονο με συγκεκριμενο τροπο.
Valerie_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ωπα, στασου. Αλλο ξεπαρκαρει αμαξι, αλλο περνανε οικογενειες, εφοσον υπαρχει διαβαση που εγραψες. Εκει δωσε πονο ελευθερα, παρανομουν. δεν ανέφερε τίποτα για διάβαση βασικά,μόνο ότι περνάει κόσμος απέναντι.. οπότε και πάλι είναι οκ οι μηχανόβιοι ( ; ) 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εδω τα συμπληρωνω μονο οταν παει αλλος για μενα;
mad-proffessor Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με ποιόν τρόπο δηλαδή; Όρθια ίσως! Ακριβώς 2
idomeneas7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ωπα, στασου. Αλλο ξεπαρκαρει αμαξι, αλλο περνανε οικογενειες, εφοσον υπαρχει διαβαση που εγραψες. Εκει δωσε πονο ελευθερα, παρανομουν. Απ' όλα γίνονται, είναι στενός δρόμος με δημοτικό οπότε γίνεται χαμός κάθε πρωί και μεσημέρι.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πολλα πορτοφόλια υπάρχουν με θηκη για ταυτότητα είτε ορθια ειτε οριζοντια. Πήγαινε σε ενα κατάστημα με δερματινα ειδη και αξεσουάρ και θα βρεις πολλα.
saxos55 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Χτικιάρης; Βέγκαν, βίγκαν. Περιγραφικά: αυστηρά χορτοφάγος 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις