JUST-GAMER Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μπορουμε να φτιαξουμε και αλλο μειλ μεσα απο το βασικο μας gmail οπως μπορουμε να κανουμε σε ολα τα outlook μειλ μας? Αν ναι πως ακριβως μπορουμε να το κανουμε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Αυτο δεν ειναι το μοναδικο ειδος νταμας που υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fogeo93 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Kαλησπερα παιδια... ξερετε αμα μπορω να εκτυπωσω το αφμ μου απο το taxis net? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Kαλησπερα παιδια... ξερετε αμα μπορω να εκτυπωσω το αφμ μου απο το taxis net? ναι κανεις εισοδο πας προσωποιημενη πληροφόρηση μετα στοιχεια μητρωου μετα φυσικου προσωπου και πατας εκτυπωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εισιτηρια πλοιου για Ανδρο ή Τηνο απο Ραφηνα θα βρω ευκολα για αυτη τη βδομαδα; Ποσο κοστος μιλαμε; Κανενα σαητ περα απο τα πρακτορεία στο λιμανι; (Δε μιλαω απαραίτητα για ΣΚ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Τι σημαίνει επίσχεση εργασίας; Συγκεκριμένα για τον ΟΑΣΘ το ρωτάω που το είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μετά από μεγάλο διάστημα μη πληρωμής (δεν θυμάμαι, 2μηνο είναι το όριο νομίζω; ) ο υπάλληλος έχει δικαίωμα να κάνει επίσχεση εργασίας, δλδ αρνειται να πάει στη δουλειά μέχρι να πληρωθεί. Στο διάστημα που δεν έχει ακόμη πληρωθεί και δεν πηγαίνει στη δουλειά, έχει και το δικαίωμα να εργασθεί αλλού. Με την πληρωμή (όλα τα χρωστούμενα), λήγει η επίσχεση και οφείλει να επιστρέψει αμέσως. Οι μέρες της επίσχεσης που δεν κατεβαίνει στη δουλειά, μετράνε κανονικά ως εργάσιμες και προστίθενται στα χρωστούμενα. υγ. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, αλλά προ 5ετίας λόγω επίσχεσης εργασίας έπαιζε και επίδομα ανεργίας (το οποίο αν λυνόταν η επίσχεση μετά από ένα διάστημα, ο εργοδότης τα χρωστούσε πλέον στον Οαεδ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αμεση απαντηση παιδιαΕ χω πεθανει στον πονο στο αυτι μου Βγηκα απο μπανιο ,και μπηκα στο αμαξι.εεε κανα 2ωρο μετα απιστευτος πονος στο αυτι.ωτιτιδα?Να παω φαρμακειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να πας γιατρο βασικα, οχι φαρμακειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ωτιτιδα απο που και ως που, απο το πουθενα; Ειχες και κανενα αλλο συμπτωμα ;! Μπανιο οταν λες δεν εννοεις θαλασσα εεε; (Θα επαιζε και καμια διατρηση (?)). Αν ποναει ΩΡΛ, μην αυτοσχεδιαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 'Ενα αυτοκίνητο ξεπαρκάρει και έχει ήδη βγει το μισό στο δρόμο. Ένα μηχανάκι εμφανίζεται στίβοντας από στενό και θέλει να περάσει. Ποιός έχει προτεραιότητα? Αυτός που ξεπαρκάρει ή ο άλλος που κινείται στο δρόμο και μόλις εμφανίστηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 'Ενα αυτοκίνητο ξεπαρκάρει και έχει ήδη βγει το μισό στο δρόμο. Ένα μηχανάκι εμφανίζεται στίβοντας από στενό και θέλει να περάσει. Ποιός έχει προτεραιότητα? Αυτός που ξεπαρκάρει ή ο άλλος που κινείται στο δρόμο και μόλις εμφανίστηκε? Όχι με απόλυτη σιγουριά αλλά νομίζω αυτός που κινείται ήδη στον δρόμο έχει προτεραιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ακόμα και αν μόλις έστριψε για να βγει στον δρόμο που λέμε? Δεν μου φαίνεται σωστό. Θα μπορούσε να έχει οτιδήποτε ήδη σε αυτόν τον δρόμο: παιδιά, ζώα, όχημα να έρχεται από την άλλη κατεύθυνση...(είναι μικρός δρόμος διπλής κατεύθυνσης σε κατοικημένη περιοχή και έξω από σχολείο). Με άλλα λόγια, οι γονείς ξεπαρκάρουν όταν αφήνουν ή παίρνουν τα παιδιά τους και συχνά εμφανίζονται εξυπνάκηδες που βγαίνουν από το πουθενά και θέλουν προτεραιότητα. Εγώ τους βρίζω συνέχεια αλλά θέλω να ξέρω μην τυχόν και έχουν δίκιο βάσει νόμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Επειδή θα βάλω στον τοίχο τηλεόραση, τα καλώδια πως τα κρύβουμε; Σκέφτηκα μια καλή λύση να τα μαζέψω όλα σε ένα μέρος και μετά να τα κρύψω με κάτι σαν μικρό τοίχωμα. Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει αυτό που λέω και αν είναι εφικτό. Τι προτείνετε εσείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις