Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοικιαζεις ενα dvd.

...Τι μου θύμισες! Τότε που τα νοίκιαζα σε ...πακέτα των 20 κάθε μέρα, έφτιαχνα ...αντίγραφα ασφαλείας(!!!) και τα επέστρεφα αυθημερόν!

Βιντεοκλαμπατζής: «Μα, πως γίνεται να βλέπεις 20 ταινίες την ημέρα;» (απονήρευτος ή ρομαντικός; )

Η αφεντιά μου: «Είμαι αετός εγώ παλικάρι μου! Τα βλέπω σε fast forward...»

• Like 2
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι παιζει με την emgoldex?

Εχω δει αρκετους να ασχολουνται με αυτην,και επειδη δεν την εχω ψαξει,ξερει κανεις τι παιζει?Αλλη μια πυραμιδα?

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα τσεκάρω αν το flash player μου είναι σωστά εγκατεστημένο για τον firefox;

Δημοσ.

ξέρει κανείς απο που να αγοράσω μαγνήτες νεοδυμίου? χρειάζομαι έναν - δυο κυλινδρικούς 1cm διάμετρο περίπου, ~0.5cm παχος...κάποιος που νάχει ξαναπάρει δλδ. μη μου πουλήσουνε καμιά παπάτζα  ^_^

ps. δε τους θέλω για το σωληνάκι της βενζίνης  :lol:

Δημοσ.

αυτές οι εικόνες που βάζουν στο φουμπού με ποιο πρόγραμμα γίνονται; πως μπορώ δηλαδή να γράψω πάνω στις δικές μου εικόνες τις δικές μου μαλακίες;560523_417629064991619_49963232_n.jpg

Δημοσ.

αυτές οι εικόνες που βάζουν στο φουμπού με ποιο πρόγραμμα γίνονται; πως μπορώ δηλαδή να γράψω πάνω στις δικές μου εικόνες τις δικές μου μαλακίες;560523_417629064991619_49963232_n.jpg

Υπάρχουν αρκετά εγώ προτείνω το photoscape δωρεάν και εύκολο στην χρήση

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση

τα ide to usb cables τα παιρνουμε με τροφοδοτικο ή χωρις?

THANKS

Για 2.5" δίσκο δε χρειάζεσαι.

Για δίσκους που θέλουν τροφοδοσία (3.5") χρειάζεσαι. Αν διαθέτεις ήδη ή έχεις άλλο μέσο τροφοδοσίας για να του δώσεις ρεύμα, μην το πάρεις.

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά εγώ προτείνω το photoscape δωρεάν και εύκολο στην χρήση

ευχαριστώ πολύ! μοu φτιαξες την Κυριακή  μου!

βαρέθηκα να καταναλώνω μόνο,  καιρός να παράγω.

απο δω και πέρα θα φτιάχνω τις δικές μου εικόνες, θα γυρνάω τα έργα που βλέπω και θα γράφω τα βιβλία που διαβάζω

:-P

563335_10151269001991643_1265905883_n.jp

• Like 1
Δημοσ.

Για 2.5" δίσκο δε χρειάζεσαι.

Για δίσκους που θέλουν τροφοδοσία (3.5") χρειάζεσαι. Αν διαθέτεις ήδη ή έχεις άλλο μέσο τροφοδοσίας για να του δώσεις ρεύμα, μην το πάρεις.

plz elaborate

(για να γλιτώσω λεφτα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...