bluesattack Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Έχω να νοικιάσω χρόνια, αλλα back in the day όλοι είχανε "κανόνα"=όριο: 2ημερο αν θυμάμαι καλά- κι από 'κει και πέρα έμπαινε "πρόστιμο" -μισό ευρώ?- για κάθε έξτρα μέρα. Αλλά ποιος ο λόγος να θέλεις να το κρατήσεις 6 μήνες? Φτιάχνεις ένα "αντίγραφο ασφαλείας" (sic) και το επιστρεφεις στην ώρα του. Άσε που για τόσο μεγάλο διάστημα, δεν παίζει, θα είχαν βαρέσει κανένα τηλεφώνημα να τσεκάρουν. Εκτός αν άλλαξε τόσο το σύστημα πια... Τοσο χρονικο διαστημα δεν υπαρχει λογος οχι , εκτος αν καποιος το εχει ξεχασει για πολυ καιρο και μετα απο την μη δυνατοτητα αποπληρωμης χρεους κανει στασει πληρωμων ουσιαστικα Και ισχυει αυτο που λες .Βεβαια εγω τις κραταω αρκετα μερικες φορες γιατι τις δινω και στο αδελφο μου πχ η σε κανα φιλο και μοιραζομαστε το χρηματα.Αλλα επεσα σε μια υπαλληλο που δεν ηθελε να μου νοικιασει αλλες γιατι ειχα 5,6 καθυστερουμενες.Φυσικα εκραξα αγρια αυτη την ανευθυνη επιδειξη εξουσιας και κατ' εμε και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα Υπαρχουν και αλλα κενα βεβαια.Τι γινεται αν καποιος υπαλληλος χρεωσει απο λαθος η εσκεμμενα dvd σε εσενα ? Πως αποδεικνυεις οτι δεν εισαι ελεφαντας ? Για να μην μιλησω για τα προσωπικα δεδομενα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έψαχνα στο νετ σε ποίο τμήμα της ΔΟΥ που ανήκω πρέπει να πάω για να πάρω φορολογική ενημερότητα και είδα ότι γίνετε και ιντερνετικα. Έκανα λοιπόν λογαριασμό εκεί και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι πρέπει να πάω στην ΔΟΥ για να παραλάβω τον κλειδάριθμο μου. Οι ερωτήσεις μου: Εγώ δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση θα μπορέσω να τον πάρω? Πρέπει να πάω υποχρεωτικά στην ΔΟΥ που ανήκω? Σε ποίο τμήμα της ΔΟΥ πρέπει να πάω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Νοικιαζεις ενα dvd. ...Τι μου θύμισες! Τότε που τα νοίκιαζα σε ...πακέτα των 20 κάθε μέρα, έφτιαχνα ...αντίγραφα ασφαλείας(!!!) και τα επέστρεφα αυθημερόν! Βιντεοκλαμπατζής: «Μα, πως γίνεται να βλέπεις 20 ταινίες την ημέρα;» (απονήρευτος ή ρομαντικός; ) Η αφεντιά μου: «Είμαι αετός εγώ παλικάρι μου! Τα βλέπω σε fast forward...» 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ξερει κανεις τι παιζει με την emgoldex? Εχω δει αρκετους να ασχολουνται με αυτην,και επειδη δεν την εχω ψαξει,ξερει κανεις τι παιζει?Αλλη μια πυραμιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα τσεκάρω αν το flash player μου είναι σωστά εγκατεστημένο για τον firefox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο ρε Μαιρούλα..κι εγώ στο γάμο σου θα σου φέρω νερό με το κόσκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ερωτηση τα ide to usb cables τα παιρνουμε με τροφοδοτικο ή χωρις? THANKS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ξέρει κανείς απο που να αγοράσω μαγνήτες νεοδυμίου? χρειάζομαι έναν - δυο κυλινδρικούς 1cm διάμετρο περίπου, ~0.5cm παχος...κάποιος που νάχει ξαναπάρει δλδ. μη μου πουλήσουνε καμιά παπάτζα ps. δε τους θέλω για το σωληνάκι της βενζίνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 αυτές οι εικόνες που βάζουν στο φουμπού με ποιο πρόγραμμα γίνονται; πως μπορώ δηλαδή να γράψω πάνω στις δικές μου εικόνες τις δικές μου μαλακίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 αυτές οι εικόνες που βάζουν στο φουμπού με ποιο πρόγραμμα γίνονται; πως μπορώ δηλαδή να γράψω πάνω στις δικές μου εικόνες τις δικές μου μαλακίες; Υπάρχουν αρκετά εγώ προτείνω το photoscape δωρεάν και εύκολο στην χρήση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ^Κάνει διαφήμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Διαφήμιση σε freeware; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Πλάκα κι έτσι. Σβήστα και ρίξε μπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ερωτηση τα ide to usb cables τα παιρνουμε με τροφοδοτικο ή χωρις? THANKS Για 2.5" δίσκο δε χρειάζεσαι. Για δίσκους που θέλουν τροφοδοσία (3.5") χρειάζεσαι. Αν διαθέτεις ήδη ή έχεις άλλο μέσο τροφοδοσίας για να του δώσεις ρεύμα, μην το πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις