Adon1s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Πηρα ενα Ν για της κορης μου το αυτοκινητο το κλασικο χωρις φανελακια κλπ αλλα η βεντουζα δεν πιανει και ξεκολλαει αμεσως .Καποια ιδεα ? Ταινία διπλής όψης ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ταινία διπλής όψης ; Θα δοκιμασω.Εχω της 3Μ.Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε με σάλιο, Γιάννη. Το πρωτο που εκνα αλλα ανεπιτυχως.Εβαλα τωρα ταινια διπλης επιφανειας .Θα δειξει .Ευχαριστω. 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Με τον ηλιο να τα χτυπαει, ολα προχειρα ειναι. 1
Pintsie Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ξέρεις, το άγχος δεν βοηθάει ιδιαίτερα σε τέτοιες καταστάσεις. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Btw, συγχαρητήρια! Ευχαριστώ 1
giorgolavos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 πως λέγεται το τετραγωνισμένο στα αγγλικά; ασχετα με αυτο. Παλαιοτερα ειχες ρωτησει για tracking στο iHerb. Στις τελευταιες δυο παραγγελειες μου υπαρχει πλεον tracking number και ειναι με αλλα εταιρεια, ηταν με την FedEX και τωρα ειναι με DHL και δινει ενα παραθυρο παραδοσης τεσσαρων ημερων. Παραγγειλα κυριακη βραδυ και εχω παραδοση 29 εως 1 σεπτεμβρη
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Θα δοκιμασω.Εχω της 3Μ.Ευχαριστω. οτι και να κανεις καθαριζεις καλα το σημειο που θα κολλησει πρωτα γιατι αλλιως οτι και να κανεις θα πεσει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 οτι και να κανεις καθαριζεις καλα το σημειο που θα κολλησει πρωτα γιατι αλλιως οτι και να κανεις θα πεσει. Το εκανα ηδη σημερα .Για την ωρα αντεξε τον σημερινο ηλιο .Ευχαριστω.
Valerie_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ασχετα με αυτο. Παλαιοτερα ειχες ρωτησει για tracking στο iHerb. Στις τελευταιες δυο παραγγελειες μου υπαρχει πλεον tracking number και ειναι με αλλα εταιρεια, ηταν με την FedEX και τωρα ειναι με DHL και δινει ενα παραθυρο παραδοσης τεσσαρων ημερων. Παραγγειλα κυριακη βραδυ και εχω παραδοση 29 εως 1 σεπτεμβρη Κι εγώ παρηγγειλα πρόσφατα κ μου έδωσαν tracking.θςτικη εξέλιξη.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Πως μπορω να δω τα πληροι στοιχεια της ταχυτητας ιντερνετ μου οπως π.χ. ταχυτητα κατεβασματος & ανεβασματος, ping, mtu κ.τ.λ.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αυτο το site εννοειτε οτι το ξερω αλλα δεν βλεπω πουθενα να μου λεει τι mtu εχει η γραμμη μου/ρουτερ μου.
gokuthelegend Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Πως μπορω να δω τα πληροι στοιχεια της ταχυτητας ιντερνετ μου οπως π.χ. ταχυτητα κατεβασματος & ανεβασματος, ping, mtu κ.τ.λ. Εκτός από το ping, όλα τα υπόλοιπα τα αναφέρεις τα βλέπεις από το μενού του ρούτερ. Ανοίγεις τον αγαπημένο σου browser και χτυπάς στην διεύθυνση το 192.168.1.1 και όταν στο ζητήσει δίνεις όνομα χρήστη και κωδικό του ρούτερ (συνήθως αναγράφονται από κάτω), και ψαχουλεύοντας στο μενού θα το βρεις. Για το ping ανοίγεις το command line (cmd) και πατάς ping www.ονομασελίδας.com 1
ribo7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βγήκαν προσωρινά αποτελέσματα για βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ. Απλά γράφει "Φάκελος πλήρης" και "175 μόρια". Θεωρούνται αρκετά για να δεχτούν τον ανηψιό στα τελικά αποτελέσματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις