kostasGR123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια που εχει σχεση με το g2a θελω να αγορασω με καρτα ενα παιχνιδι και με το που παταω go to payment μου πεταγεται ενα πλαισιο που γραφει please provide your billing address και δηχνει κατι χωρες να επιλεξω(πρωτη αγορα στο g2a)αλλα δεν μου δηχνει την Ελλαδα η ερωτηση μου ειναι το εξης: 1)Πρεπει να επιλεξω μια χωρα οποια να'νε? 2)Αν ναι ζηταει στοιχια οπως σε πια πολη ειμαι και το τ.κ να δωσω τα αληθινα ή οχι επειδη επελεξα αλλη χωρα? please help
kalogeros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Λόγω υψηλής χοληστερίνης παίνρω κάθε μέρα χάπι. Αν πάω αύριο να δόσω αίμα, θα μου πάρουν ή τσάμπα θα τρέχω;
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Πόσο κοστίζει το κτελ Αθήνα-Λαμία? Χωρίς επιστροφή, κανονικό εισιτήριο. Βαριέμαι να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω Καμιά δεκαοχτούρα το κόβω. +/- 2€
Sheogorath Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Λόγω υψηλής χοληστερίνης παίνρω κάθε μέρα χάπι. Αν πάω αύριο να δόσω αίμα, θα μου πάρουν ή τσάμπα θα τρέχω; Ο πατέρας μου που παίρνει και αυτός χάπια για χοληστερίνη, δεν τον αφήνανε. Αν είναι ανάγκη να δώσεις αίμα, στείλε μου π.μ 1
GreekMonkey Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Η συγκεκριμένη βρύση μετά από κάποιο διάστημα χρήσης, άρχισε το αριστερό χερούλι (το ζεστό δλδ) να μην κλείνει καλά με αποτέλεσμα να τρέχει λίγο νερό. Τι σφύγγω/ξεσφύγγω για να το φτιάξω;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Η συγκεκριμένη βρύση μετά από κάποιο διάστημα χρήσης, άρχισε το αριστερό χερούλι (το ζεστό δλδ) να μην κλείνει καλά με αποτέλεσμα να τρέχει λίγο νερό. Τι σφύγγω/ξεσφύγγω για να το φτιάξω; Το καυτό νερό "καίει" το λαστιχάκι της βρύσης με αποτέλεσμα να τρέχει. Θέλει αλλαγή. 1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Κλεινεις παροχη, τραβας αυτο που χανει να βγαλεις το κάλυμμα, με ενα κλειδι τωρα 21 ειναι θα σε γελασω το βγαζεις και φτιάχνεις το λαστιχακι ή βαζεις ολο εκεινο καινουργιο ή απο αλλη παλιά βρυση 1
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μπορεί να παραλάβει κάποιος απλό γράμμα/δέμα από κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ; Περιμένω 3 βδομάδες κάτι γράμματα, πήρα τηλέφωνο την Τρίτη, τα βρήκαν και μου είπαν "ή αύριο ή την Πέμπτη". Ξαναπήρα σήμερα, Πέμπτη, τους θύμισα τη φάση μου λένε "έξω είναι οι διανομείς, ίσως δεν πέρασαν ακόμα από εσάς" και φυσικά δεν πέρασαν ποτέ. Μπορώ να πάω από εκεί να τα πάρω; Όταν το ρώτησα μου είπαν "να συνεννοηθώ με τον ταχυδρόμο".
giorgolavos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ναι, πρεπει να παρεις αρκετα νωρις τηλεφωνο για να βρεις τον ταχυδρομο εκει, γυρω στις 8 ειναι καλα. ή να ζητησεις να σου δωσουν το κινητο του
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Θενξ Γιώργο, άμα δεν έρθει και αύριο, παίρνω κινητό και του γ@#μάω τη μάνα στις αναπάντητες όλο το ΣΚ. 1
thant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Σε καρτοκινητό με κοσμοκαρτα η ανανέωση ισχύει για τρεις μήνες και αν δεν ανανεώσεις σου αφαιρεί όλο το υπόλοιπο!! Αυτο το κάνουν και οι αλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ή μόνο η κοσμοτε;
iordanis77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Λόγω υψηλής χοληστερίνης παίνρω κάθε μέρα χάπι. Αν πάω αύριο να δόσω αίμα, θα μου πάρουν ή τσάμπα θα τρέχω; Να δωσεις αιμα για να παρεις 2 μερες αδεια λες? για αποστολη στον ΑΣΕΠ μεσω ΕΛΤΑ παιρνω φακελο απο το ταχυδρομειο και τα βαζω όλα μεσα και κανω την αποστολή? Ναι. Το παραβολο το πληρωσες? Έγγραφο που κάνω κοινή χρήση μέσω Windows 7 με άλλον χρήστη και μετά το διαγραφω, φαίνεται σε αυτόν; Αν το σβησεις εξαφανιζεται, αρα πως να φαινεται??
saxos55 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 παίρνω κινητό και του γ@#μάω τη μάνα στις αναπάντητες όλο το ΣΚ. https://youtu.be/UOJiEgxt7RY
kalogeros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Να δωσεις αιμα για να παρεις 2 μερες αδεια λες? Όχι φίλε μου, χρειαζόταν αίμαι μια συγγενής της εργοδότριάς μου και ήθελα να πάω να δόσω. Ευτυχώς, βρέθηκε άκρη. Θενξ για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις