smoke0man2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ξερετε πως μπορουμε να βρουμε το χρωμα και κατα συνεπεια των κωδικο γιατι εχω πεταξει των τενεκε... και δεν θυμαμαι ακριβως την αποχρωση του γκρι.. οποια βοηθεια...δεκτη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ξεφλούδισε ένα κομμάτι του τοίχου μ' ένα μαχαίρι και πήγαινέ το σε φασματογράφο. (αν είσαι Αθήνα έχει ένα στου Ζωγράφου.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ξεφλούδισε ένα κομμάτι του τοίχου μ' ένα μαχαίρι και πήγαινέ το σε φασματογράφο. (αν είσαι Αθήνα έχει ένα στου Ζωγράφου.) προσπαθησα...δεν ξεφλουδιζει απλα τον χαλαει-κανει γρατζουνιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε τότε με σκαρπέλο, κατσαβίδι ή ό,τι άλλο έχεις και σφυρί γιατί αλλιώς θα χρειαστείς έμπειρο και γνώστη ελαιοχρωματιστή ώστε να φτιάξει το χρώμα απο την αρχή, απο άσπρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε τότε με σκαρπέλο, κατσαβίδι ή ό,τι άλλο έχεις και σφυρί γιατί αλλιώς θα χρειαστείς έμπειρο και γνώστη ελαιοχρωματιστή ώστε να φτιάξει το χρώμα απο την αρχή, απο άσπρο. ΘΑ προσπαθησω...μου ειπαν να το παω στο χρωματοπωλειο που εφτιαξα το χρωμα...γινεται ? ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γίνεται αρκεί να έχει φασματογράφο αλλιώς απλά θα σ' το ταιριάξει με το χρωματολόγιο, κάτι που μπορείς να κάνεις και ο ίδιος με αμφίβολο αποτέλεσμα για την ακριβή επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης. Edit: Αν στο χρωματοπωλείο σου την προηγούμενη φορά σου 'κοψε τιμολόγιο, δείτε στο αρχείο μήπως αναγράφει και τον κωδικό!! :ο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ευχαριστω πολυ και κατι τελευταιο ξερετε απο μαστορεματα? πως μπορω να κλεισω τρυπες στον τοιχο απο ουπα ? και να το βαψω και να φαινεται τελειο σαν τον υπολοιπο τοιχο >? ευχαριστω για το χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Με γύψο και στόκο γίνονται αυτές οι δουλειές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Θα βαρέσεις με σφυρί το ούπα για να μην προεξέχει και με έναν στοκαδόρο θα καλύψεις την τρύπα με ακρυλικό στόκο. Για το χρωμάτισμα θα ασταρώσεις ένα χέρι με αστάρι πλαστικού τον τοίχο και μετά θα τον χρωματίσεις δυο χέρια. Επειδή κατάλαβα οτι μιλάς για τοπικό βάψιμο, τότε χρωμάτισε ολόκληρο τον συγκεκριμένο τοίχο γιατί διαφορετικά θα φαίνεται στάμπα(ξέρεις παλιό χρώμα βρώμικο, με καινούριο καθαρό...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εσυ ρωτησες αν στο fb μπορεις να κανεις delete post αλλου σε δημοσιευση σου και πανω σε αυτο απάντησα καταφατικα. Μηνύματα αλλων σε δημοσιεύσεις αλλων δεν μπορεις να σβησεις προφανώς. Οπως σου ειπα, μονο επιλογη αποκρυψης βλεπω. Μηπως εχει να κανει και με τη πολιτικη της καθε σελιδας, ή εισαι κατηγορηματικος οτι μπορεις σε καθε περιπτωση να κανεις delete(post αλλου σε δημοσιευση σου)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω, με adsl 24άρα σύνδεση, θα μπορώ να στέλνω από raspberry pi 3 σε κλασσικό media player αρχεία ταινιών και σειρών σε normal χρόνο; Επίσης, οι ενισχυτές σήματος wifi κάνουν δουλειά; Σε ένα δωμάτιο που με το λάπτοπ πιάνω 2 γραμμές σήμα, με τον ενισχυτή αν τον τοποθετήσω στην μέση περίπου θα αυξηθεί καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Επίσης, οι ενισχυτές σήματος wifi κάνουν δουλειά; Σε ένα δωμάτιο που με το λάπτοπ πιάνω 2 γραμμές σήμα, με τον ενισχυτή αν τον τοποθετήσω στην μέση περίπου θα αυξηθεί καθόλου; Ναι κανουν δουλεια, εχω και εγω ενα παρομοιο και εχω φουλ σημα στο δωματιο, αρκει να μην εχεις παρα πολλους τοιχους αναμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Θα βαρέσεις με σφυρί το ούπα για να μην προεξέχει και με έναν στοκαδόρο θα καλύψεις την τρύπα με ακρυλικό στόκο. Ή πιο απλά, βγάζεις το ούπα, για μην γκρεμίσεις και κάναν τοίχο με το σφυρί. Βιδώνεις μία βίδα ίσα - ίσα να πιάσει (όχι τελείως δηλαδή, να μην "ανοίξει" το ούπα) και μετά την πιάνεις με μια πένσα και τραβάς έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Οπως σου ειπα, μονο επιλογη αποκρυψης βλεπω. Μηπως εχει να κανει και με τη πολιτικη της καθε σελιδας, ή εισαι κατηγορηματικος οτι μπορεις σε καθε περιπτωση να κανεις delete(post αλλου σε δημοσιευση σου)? Αναφερομαι σε δημοσιευση στο δικο σου χρονολογιο. Τωρα σε δημοσιευση σου σε σελιδα 3ου δεν ξερω ακριβώς τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ναι κανουν δουλεια, εχω και εγω ενα παρομοιο και εχω φουλ σημα στο δωματιο, αρκει να μην εχεις παρα πολλους τοιχους αναμεσα.Μπορείς να δώσεις ένα link για ενισχυτές WiFi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις