Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γνωμη εχετε γι αυτο το mini pc http://www.e-shop.gr/mitriki-raspberry-pi-3-model-b-p-PER.911869 ;

Για συνδεση με τηλεοραση και πιο πολυ για ταινιες αξιζει ή να παω σε intel usb stick

Παιδια καμια προταση για τα παραπανω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας ξανά: γράφει ότι δεν βρέθηκαν εγγραφές.
Τι διάολο; Μεταβίβαση δεν γίνεται αν χρωστάς στην εφορία. Άρα πληρωμένα είναι. Γιατί δεν εμφανίζονται; :/

Απάντηση στα πλαίσια του thread (σύντομη και απλουστευτική).

Όταν κάτι πέφτει, πιάνει μια «οριακή ταχύτητα» (terminal velocity) την οποία διατηρεί μέχρι να πέσει κάτω.

Αν πέσεις από τα 25000 πόδια (7,62km) όπως αυτός, αν δεν υπήρχε ατμόσφαιρα θα έπαιρνε περίπου 40 δευτερόλεπτα να πέσεις κάτω.

Εφόσον υπάρχει ατμόσφαιρα όμως και αντίσταση απ'τον αέρα (πως όταν τρέχει ένα αυτοκίνητο με 120km/h αν βγάλεις το χέρι σου απ'το παράθυρο θα στο σπρώξει πίσω ο αέρας) είναι λογικό να αυξάνεται ο χρόνος.

Το πόσο θα αυξηθεί εξαρτάται από διάφορα πράγματα, κυρίως όμως από την επιφάνεια του αντικειμένου.

Αν πέσει ένας άνθρωπος κατακόρυφα με τα χέρια ενωμένα στα πλευρά και τα πόδια κλειστά, θα κάνει μικρότερο χρόνο απ'ότι αν πέσει οριζόντια με χέρια-πόδια ανοιχτά.

ΦΙλε εισαι γνωστης. Γνωριζεις εαν τα παπουτσια φερουν καποιο μηχανισμο; Λες και πετανε καποιο προωθητικο για να επιβραδυνει τη πτωση;

ΦΙλε εισαι γνωστης. Γνωριζεις εαν τα παπουτσια φερουν καποιο μηχανισμο; Λες και πετανε καποιο προωθητικο για να επιβραδυνει τη πτωση;

Μπορεί να λέω και βλακεία, αλλά το προωθητικό που θα το έβαζαν; Λογικά για να προκύψει επιβράδυνση θα έπρεπε να βγαίνει με πολύ μεγάλη πίεση διότι θα έπρεπε να επιβραδύνει το βάρος του ανθρώπου, οπότε θα έπρεπε να έχει και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Απλα εαν δεις στο βιντεο, φαινεται ξεκαθαρα οτι κατι φευγει απο τα παπουτσια τους. Φαινεται αρκετα εντονα.

Δεν είναι προωθητικό αέριο ή κάτι τέτοιο. Είναι δοχείο καπνού που το χρησιμοποιούσαν οι συνοδοί (αν δεις εδώ στο 0.40 φαίνεται καθαρά δεμένο στο ένα πόδι) για να φαίνονται απ' αυτούς που παρακολουθούν απ' τη γη (μην ξεχνάς έπεσαν απ' τα 7,62 χιλιόμετρα, απ'τη γη ούτε κουκίδες θα έβλεπαν ειδικά αν τους ενοχλούσε ο ήλιος). Στο ίδιο βίντεο στο 0.33 φαίνεται κι η κίνηση που κάνει ο συνοδός  να τραβήξει το κορδόνι πριν αρχίζουν να πέφτουν και οι 4 κατακόρυφα)

• Like 2

σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας ξανά: γράφει ότι δεν βρέθηκαν εγγραφές.

Τι διάολο; Μεταβίβαση δεν γίνεται αν χρωστάς στην εφορία. Άρα πληρωμένα είναι. Γιατί δεν εμφανίζονται; :/

Μολις το δοκιμασα και μου εβγαλε σε μορφη pdf καταβληθηκαν τα τελη για το 2016 κλπ... κατι κανεις λαθος ή κατι παιζει.

Τα βαζεις ολα τα γραμματα της πινακιδας μαζι πχ ΑΣΔ5544

• Super Moderators

Δεν είναι προωθητικό αέριο ή κάτι τέτοιο. Είναι δοχείο καπνού που το χρησιμοποιούσαν οι συνοδοί (αν δεις εδώ στο 0.40 φαίνεται καθαρά δεμένο στο ένα πόδι) για να φαίνονται απ' αυτούς που παρακολουθούν απ' τη γη (μην ξεχνάς έπεσαν απ' τα 7,62 χιλιόμετρα, απ'τη γη ούτε κουκίδες θα έβλεπαν ειδικά αν τους ενοχλούσε ο ήλιος). Στο ίδιο βίντεο στο 0.33 φαίνεται κι η κίνηση που κάνει ο συνοδός  να τραβήξει το κορδόνι πριν αρχίζουν να πέφτουν και οι 4 κατακόρυφα)

δλδ δεν μας ψέκαζαν?

• Like 1

Έγραψα στο TripAdvisor μια κριτική για ένα μεζοδοπωλείο και έδοσα τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία (1/5). Στην κριτική που έγραψα δεν έχω ούτε βρισιές ούτε τίποτα προσβλητικό. Κόσμια πράγματα. Από την περασμένη εβδομάδα που την έγραψα (Πέμπτη ή Παρασκευή) δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα. Κριτικές που έγραψα μετά από αυτήν, αλλά με καλύτερες βαθμολογίες, έχουν ήδη δημοσιευθεί. Στο προφίλ μου φαίνεται να είναι "ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ". Υπάρχει περίπτωση να φάει άκυρο η κριτική μου; Καθυστερή λόγω χαμηλής βαθμολογίας ή συμβαίνει κάτι άλλο και θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους;

• Super Moderators

Κάποια site (δεν ξέρω για το TA) αν η κριτική έχει χαμηλή βαθμολογία επικοινωνούν με την επιχείρηση, της θέτουν υπόψη την αρνητική κριτική και ζητούν κάποιο σχόλιο/απάντηση.

Δες πάντως τα guidelines, ίσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις πού σκαλώνει το θέμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, αν δεν δημοσιευτεί η κριτική θα σε ενημερώσουν με email για το λόγο.

• Like 1

Έγραψα στο TripAdvisor μια κριτική για ένα μεζοδοπωλείο και έδοσα τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία (1/5). Στην κριτική που έγραψα δεν έχω ούτε βρισιές ούτε τίποτα προσβλητικό. Κόσμια πράγματα. Από την περασμένη εβδομάδα που την έγραψα (Πέμπτη ή Παρασκευή) δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα. Κριτικές που έγραψα μετά από αυτήν, αλλά με καλύτερες βαθμολογίες, έχουν ήδη δημοσιευθεί. Στο προφίλ μου φαίνεται να είναι "ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ". Υπάρχει περίπτωση να φάει άκυρο η κριτική μου; Καθυστερή λόγω χαμηλής βαθμολογίας ή συμβαίνει κάτι άλλο και θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους;

ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με κριτικη στο e-food και τους ειχα στειλει mail και μου απαντησαν οτι ολες οι αρνητικες κριτικες πρεπει να φιλτραρονται για να δουν αν βριζουν μεσα και να δουν τι εχει να πει και η επιχειρηση, και οτι ανεβαινουν εντος εβδομαδας. Μετα απο ενα μηνα τους ξαναεστειλα και τους εκραξα, τους ειπα οτι δεν θα ξαναχρησιμοποιησω την εφαρμογη τους, αφου δεν μπορω να εμπιστευομαι τα σχολια οταν βλεπω οτι τα αρνητικα δεν τα ανεβαζουν. και μου απαντησαν οτι εγινε καταλαθος και μου εδωσαν δωροεπιταγη 10€ και ανεβασαν την κριτικη μεσα σε 10 λεπτα. Ουτε την δωρεπιταγη εξαργηρωσα, ουτη την εφαρμογη ξαναχρησιμοποιησα.

Η κριτικη μου ηταν για μια παραγγελια που δεν ηρθε ποτε, οχι για το αν μου αρεσε ή οχι κατι.

• Like 1

Στην εθνική τράπεζα μπορείς κάπου να επιλέξεις να έρχεται μήνυμα στο κινητό σε κάθε χρέωση της χρεωστικής κάρτας; Το βρίσκω μόνο για πιστωτικές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...