Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για ποιο λόγο μπορεί να αφρίζουν μπύρες από το ψυγείο όταν τις ανοίξεις χωρίς να κουνηθούν;!

ε να μην είσαι βιαστικός με τα μπυρόνια... δεν θα φύγουν μην φοβάσαι :P (αν είναι ζεστές και τις βάλεις στο ψυγείο χωρίς να προλάβουν να κρυώσουν αρκετά αφρίζουν ) 

Αν δεν ισχύει το απο πάνω τότε έχει πολύ ανθρακικό και αυτό σημαίνει ότι έχει χαλάσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε να μην είσαι βιαστικός με τα μπυρόνια... δεν θα φύγουν μην φοβάσαι :P (αν είναι ζεστές και τις βάλεις στο ψυγείο χωρίς να προλάβουν να κρυώσουν αρκετά αφρίζουν ) 

Αν δεν ισχύει το απο πάνω τότε έχει πολύ ανθρακικό και αυτό σημαίνει ότι έχει χαλάσει

Thanks! Δεν ισχύει, ήταν ώρες στο ψυγείο και δεν κουνήθηκαν! Λήξη λέει Απρίλη του '17..

Thanks! Δεν ισχύει, ήταν ώρες στο ψυγείο και δεν κουνήθηκαν! Λήξη λέει Απρίλη του '17..

απλά μην ξαναπάρεις την συγκεκριμένη μάρκα 

ο άλλος λόγος που μπορεί να έχει παραπάνω ανθρακικό ειναι αν δεν πρόλαβε να τελειώσει η διαδικασία της ζύμωσης (= τις εμφιαλώσανε πριν την ώρα τους για να πουλήσουν περισσότερα κομμάτια εκείνη την περίοδο ) 

αν όμως έχει κάποιο μικρόβιο μια καλή ένδειξη θα είναι το να ειναι άγευστη ή να έχει περίεργη γεύση

• Like 1

Faeton νομίζω είσαι υπερβολικός. Σίγουρα υπάρχουν οι μεταβλητές που αναφέρεις αλλά η πιθανότητα το αφρισμα να εμφανιστεί στους ανωτέρω λόγους είναι μηδενική. Λογικά θα έφταιξε ή η θερμοκρασία ή κάποιο χτύπημα ή ακόμα η τοποθέτηση της στο ψυγείο. Αλλοιωμενη μπύρα πάρα πολυ δύσκολα. Φιλικά

• Like 1

Faeton νομίζω είσαι υπερβολικός. Σίγουρα υπάρχουν οι μεταβλητές που αναφέρεις αλλά η πιθανότητα το αφρισμα να εμφανιστεί στους ανωτέρω λόγους είναι μηδενική. Λογικά θα έφταιξε ή η θερμοκρασία ή κάποιο χτύπημα ή ακόμα η τοποθέτηση της στο ψυγείο. Αλλοιωμενη μπύρα πάρα πολυ δύσκολα. Φιλικά

Μα δεν είπα πως το να ειναι αλλοιομένη η μπύρα ειναι το πιο πιθανό σενάριο (αν και δεν ειναι και τόσο σπάνειο αλλα σίγουρα ούτε συνηθυσμένο) 

Πρώτο σενάριο ήταν αυτό με το ψυγείο

υποθέτω πως ο zio έχει γνώθι σαυτόν και ξέρει πότε κούνησε ή όχι το μπουκάλι οπότε υποθέτω πως αυτό δεν συμβαίνει.

το δεύτερο σενάριο (που γίνεται συχνά ειδικά στις μεγάλες και φτηνές μάρκες ειδικά λίγο πριν το καλοκαίρι -που αγοράζουνε μπύρες ΓΙΑ το καλοκαίρι οι αποθήκες σε σούπερ κτλ-) ειναι να τις εμφιαλώσανε πριν την ώρα τους... πχ να θέλανε μια βδομάδα + ακόμη. και αυτό για να αυξηθεί ο ρυθμός παραγωγής και άρα το κέρδος.

και μετά παίζει να είναι μικρόβιο. 

άλλο λόγο δεν ξέρω. 

• Like 1

Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά χρειάζομαι GPS κι επειδή έχω χάσει επεισόδια με το θέμα τι προτείνετε;; Κανονικό GPS ή Τάμπλετ;;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά χρειάζομαι GPS κι επειδή έχω χάσει επεισόδια με το θέμα τι προτείνετε;; Κανονικό GPS ή Τάμπλετ;;

Ευχαριστώ.

Για τι δουλειά χρειάζεσαι το GPS? δεν είναι όλα τα GPS ίσα και σίγουρα όχι τα υποβοηθούμε software.

• Like 1

Ευχαριστώ.

Για συνεχή χρήση (ταξιτζής, διανομέας, κλπ) επιβάλλεται "κανονικό" GPS. Αυτόνομη συσκευή.

Για περιστασιακή χρήση, θα σε καλύψει μια χαρά το ήδη υπάρχον κινητό ή tablet σου.

• Like 1

Πριν λίγους μήνες αγόρασα ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο.
Τα τέλη κυκλοφορίας τος 2016 ειναι κανονικά πληρωμένα από τον προηγούμενο.
Δάνεισα το αυτοκίνητο στους δικούς μου και -κατά λάθος- πετάξανε την απόδειξη από τα τέλη κυκλοφορίας.
Τι γίνεται τώρα;
Αν με σταματήσουν φαίνεται ότι είναι πληρωμένα; Γιατί λογικά φαίνεται στο taxis του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Σε μένα φαίνεται κάτι ;
Πρέπει να έχω πάνω μου απόδειξη από τα τέλη;

Δοκιμαστικά που το έβαλα εδώ πάντως, απλώς μια παπαριά βγάζει ότι "πληρώθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας για το ΧΧΧΥΥΥΥ" που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και στη ζωγραφική.

Εναλλακτικά, δες το ΑΦΜ του πωλητή στο συμβόλαιο αγοράς, μόνο αυτό και την πινακίδα χρειάζεσαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...